مجموعه فریبا با بازی ساناز سعیدی، فرزاد حسنی و امیرمحمد زند از شبکه سه روی آنتن میرود. برای آشنایی با داستان و بازیگران سریال فریبا با ما همراه شوید.
سریال درام اجتماعی فریبا به کارگردانی «محمود معظمی» هر شب ساعت 20:45 از شبکه سه سیما پخش میشود.مجموعه فریبا اثری پربازیگر است که ترکیبی از چهرههای مطرح و کمتر شناخته شده در آن نقشآفرینی میکنند.
«علیرضا خمسه»، «ستاره سادات قطبی»، «ثریا قاسمی» و «نسیم ادبی» از بازیگران مطرح این مجموعه هستند. در ادامه، علاوه بر زندگینامه بازیگران و بیوگرافی کارگردان، اسامی عوامل تولید و عکس بازیگران سریال فریبا را هم با شما به اشتراک میگذاریم.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- بازیگران سریال سرزمین مادری [بیوگرافی + عکس]
- بازیگران سریال جان سخت [بیوگرافی + عکس]
- بهترین سریال های ایرانی 1403
برای اطلاع از آخرین اخبار سینمای جهان، میتوانید به بخش اخبار سینما و تلویزیون و برای دانلود فیلمها و سریالهای روز دنیا به کانال تلگرامی فیگار مراجعه کنید.
بازیگران سریال فریبا
سریال فریبا با نام اولیه عفیف، تازهترین مجموعه تلویزیونی شبکه سه سیما، به تهیهکنندگی «رامین موسوی» در 40 قسمت 45 دقیقهای ساخته شده است.
قصه این ملودرام اجتماعی به موضوعات مختلفی می پردازد که اینفلوئنسرها از جمله این موضوعات هستند.
علاوه بر بازیگرانی که ابتدای نوشتار نام بردیم، «عاطفه حبیبی»، «افسانه چهره آزاد»، «ارسلان قاسمی»، «حمیدرضا پگاه»، «محمود مقامی» و «محمود پاک نیت» نیز در سریال فریبا به نقشآفرینی پرداختند.
فرزاد حسنی
زندگینامه بازیگران سریال فریبا را با بیوگرافی «فرزاد حسنی» آغاز میکنیم. وی متولد 21 شهریور ماه 1356 در تهران است. او فارغ التحصیل رشتهی مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است.
«فرزاد حسنی» علاوه بر بازیگری، مجری، گوینده و شاعر است. او با اجرای برنامه کوله پشتی به شهرت رسید. کارنامه هنری «فرزاد حسنی» شامل اجراها و نقشآفرینیهای متتوع و متعدد میشود.
«حسنی» دورههای بازیگری را زیر نظر استاد حمید سمندریان و امین تارخ گذرانده است. از آثار او میتوان به بازی در فیلمهای سینمایی ثبت با سند برابر است، آنچه مردان درباره زنان نمیدانند، عملیات مهد کودک، آمین خواهیم گفت، در امتداد شهر، و سریالهای سالهای ابری، مسیر انحرافی، برای آخرین بار و کمکم کن اشاره کرد.
برنامههای رادیویی که «فرزاد حسنی» اجرا کرده است عبارتند از : هفت شنبه، سهشنبه خط خطی، آخرشه، سندس، روز هشتم، سینما صدا، «آبنبات» (به سردبیری مژده لواسانی) از شبکهی جهانی صدای آشنا «چه فرصتی چه شبی» از شبکه جوان، آخ جون جمعه از رادیو تابستانه (رادیو فصلی)، موسیقی من، جمعه من، یک ملت، هزار لبخند و اینجا شب نیست.
نیم رخ، کوله پشتی، جزر و مد، سی تا سی، مژده بده مژده بده، نو در دو، اکسیر و ماه عسل برخی از برنامههای تلویزیونی هستند که «فرزاد حسنی» اجرای آنها برعهده داشته است.
«فرزاد حسنی» سال 1392 با زنده یاد «آزاده نامداری» ازدواج کرد. اما آنها در خرداد 1393 جدا شدند.
ستاره سادات قطبی
«ستاره سادات قطبی» زادهی سوم اسفند ماه سال 1365 در نجف آباد اصفهان است. وی دانشآموختهی رشته خبرنگاری است. او مدتی در شبکه آموزش به عنوان گرافیست مشغول به کار بود و در سال 96 اولین اجرای مشترک را با «شهرام شکیبا» تجربه کرد.
«ستاره سادات قطبی» با بازی در سریال گاندو به شهرت رسید. او در مجموعه پلیسی نوارد زرد هم نقشآفرینی کرده است.
«قطبی» از دبستان تا دبیرستان رشتهی والیبال را حرفهای دنبال کرده و در آن بسیار هم موفق بوده و چندین مدال قهرمانی در این رشته ورزشی دارد. او در سن 18 سالگی به ورزش کیک بوکس و رشتههای فول کنتاکت علاقمند شد اما به دلایلی شخصی ادامه نداد.
«ستاره سادات قطبی» برای دومین بار در سال 1393 و در سن 28 سالگی با «شهرام شکیبا» ازدواج کرد. وی و همسرش چندین اجرای مشترک داشتهاند، آنها دو فرزند پسر به نامهای «صدرا» و «حسین» دارند.
ساناز سعیدی
«ساناز سعیدی»، زادهی 24 فروردین ماه سال 1368 در تهران است و کارشناسی مهندسی معماری دارد. او با نمایش گمشده فعالیتش را آغاز کرد.
«ساناز سعیدی» در سال 1396 با ایفای نقش در سریال نفس به کارگردانی جلیل سامان بهتر دیده شد. او درباره این نقش گفته بود: «قبل از ورود به حرفه بازیگری، در رشته تحصیلی خودم یعنی «معماری» در یک شرکت مشغول کار بودم و بعد از یک هفته تست برای سریال نفس انتخاب شدم. برای نزدیک شدن به نقشم به کلاس نقاشی رفتم و دوره پرستاری تا حضور در آژانسهای هواپیمایی در دوره پیش تولید را گذراندم.»
«سعیدی» در ماه رمضان 1397 در سومین تجربه حرفهای خود در تلویزیون با سریال «بچه مهندس 1» و در نقش مادر خوانده جواد جوادی به شهرت رسید.
«ساناز سعیدی» از بازیگران سریال از سرنوشت 4 به کارگردانی محمدرضا خردمندان نیز بود. این مجموعه هم با استقبال بینندگان تلویزیون روبرو شد.
محمود پاکنیت
«محمود پاکنیت» در دهم دی ماه سال ۱۳۳۱ در کازرون متولد شد. پاکنیت از سال ۱۳۴۸ وارد دنیای بازیگری شد و در تئاتر به اجرای نمایش پرداخت.
«پاکنیت» در 21 سالگی به استخدام اداره کل فرهنگ و هنر درآمد. وی درجه یک هنری را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده است.
وی از سال ۱۳۶۷ کار هنری خود را با نقشآفرینی در فیلمها و سریالهای زیادی ادامه داد. او با بازی در مجموعه پرطرفدار روزی روزگاری به شهرت رسید. پاک نیت با نقشآفرینی در مجموعههای پدرسالار و پس از باران به بازیگری محبوب و مشهور تبدیل شد.
ایشان در سال 1356 با «مهوش صبرکن» در یک تئاتر هم بازی بوده و این آشنایی باعث علاقه بین آنها شد. آنها دو سال بعد با هم ازدواج کردند. این زوج هنرمند دو فرزند پسر به نامهای «مسعود» و «مهرداد» دارند.
نسیم ادبی
«نسیم ادبی» یکی دیگر از بازیگران سریال فریبا است که در ادامه به زندگینامه او میپردازیم. وی هفدهم شهریور ماه سال 1355 در تهران به دنیا آمد. او دانشآموختهی رشتهی نمایش (گرایش بازیگری) است و فعالیت هنریاش را از تئاتر آغاز کرد.
وی در 15 سالگی با نمایش تنبور نواز به کارگردانی هادی مرزبان در تئاتر شهر روی صحنه رفت و بیشتر از قبل به بازیگری علاقهمند شد. نسیم ادبی در سال 1375 با سریال دوقلوها وارد تلویزیون شد و در همین سال در سریال برگ سبز نیز ایفای نقش کرد. فیلم زندگی به کارگردانی اصغر هاشمی و سریال حلقه سبز ساختهی ابراهیم حاتمی کیا آثار بعدی او بودند.
ادبی با ایفای نقش حمیرا در سریال خانگی شهرزاد به کارگردانی «حسن فتحی» به شهرت رسید. «نسیم ادبی» در سالهای ۸۸، ۹۰، ۹۴ و ۹۵ با درخشش در نقشهایش در نمایشهای متفاوت، عنوان بهترین بازیگر جشنواره تئاتر فجر را از آن خود کرد.
«نسیم ادبی» در سال 1383 در نمایش شمس پرنده با «ابراهیم ثباتی»، آهنگساز این نمایش آشنا شد و در سال 1388 با هم ازدواج کردند، اما متاسفانه همسر ایشان دوم بهمن ماه 1399 بعد از مدتها مبارزه با بیماری سرطان درگذشت.
ثریا قاسمی
«ثریا قاسمی» بیست و هشتم آذر ماه سال ۱۳۱۹ در رشت به دنیا آمد. وی از 21 سالگی فعالیت هنری خود را با گویندگی در رادیو ارتش شاهنشاهی آن زمان آغاز کرد.
«ثریا قاسمی» پس از فعالیت در رادیو، وارد عرصه دوبلوری شد و سپس با اجرا در تئاتر و بازی در فیلم کوتاه به فعالیت هنری خود ادامه داد. خانم قاسمی تاکنون علاوه بر فیلمهای ماندگار، در سریالهای موفق بسیاری از جمله در قلب من، در پناه تو، شب دهم، صاحب دلان، آوای باران، تعبیر وارونه یک رویا، پشت بام تهران و گیلدخت نقش آفرینی کرده است.
«ثریا قاسمی» برندهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم مارال و همچنین بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره کانزاس سیتی برای نقشآفرینی در همین فیلم شد. او در سال ۱۳۹۵ برای بازی در فیلم ویلاییها سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.
خانم «حمیده خیرآبادی» (مادر سینمای ایران) مادر ایشان است. «ثریا قاسمی» در 30 سالگی با رحیم برفراز ازدواج کرد و سه فرزند به نامهای «بابک»، «بهروز» و «بنفشه» دارد.
افسانه چهره آزاد
«افسانه چهرهآزاد» در بیستودوم بهمن ماه سال 1341 در تهران به دنیا آمد. او نوه رقیه چهره آزاد بازیگر و همسر شاهرخ فروتنیان بازیگر و طراح صحنه و لباس سینما است. وی دوره دو ساله بازیگری را در اداره تئاتر زیر نظر «حمید سمندریان» گذرانده و فعالیتش را از سال ۱۳۶۶ با مجموعه تلویزیونی سالهای بدون خانه آغاز کرد.
در دهه هفتاد، بازی در سینما را در نقشهای مکمل آغاز کرد. اما بازیاش در مجموعه تلویزیونی جمعه تعطیل نیست به همراهی «علیرضا خمسه» نقطه عطفی در کارنامه بازیگری اوست.
بازی متفاوت «افسانه چهرهآزاد» در نقش کوتاهی در فیلم بوتیک او را نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از هشتمین جشن خانه سینما کرد. او در سال ۱۳۸۴ در نمایش پنجرهها به کارگردانی «فرهاد آئیش» بازی کرد و مورد توجه واقع شد.
فیلمهای بسیاری از جمله قندون جهیزیه، دهلیز، گناه من، هیچ کجا هیچ کس، سیزده 59، چند تار مو و دندان طلا از آثار کارنامه هنری «افسانه چهرهآزاد» هستند.
علیرضا خمسه
معرفی بازیگران سریال فریبا را با «علیرضا خمسه» بازیگر مطرح و محبوب سینما و تلویزیون ادامه میدهیم. وی متولد نهم بهمن ماه سال ۱۳۳۱در تهران است. وی دانشآموختهی رشته روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی است.
«خمسه» در سال ۱۳۵۷ برای شرکت در دورههای پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری به فرانسه رفت و در مدرسه ون سن، آتلیه اگوستوبوال و آتلیه سیته یونیورسیته پاریس این مهارتها را آموخت.
«علیرضا خمسه» در سال ۱۳۶۰ با بازی در فیلم مرگ یزدگرد برای اولین بار جلوی دوربین سینما رفت و پس از آن در برنامههای تلویزیونی مانند نوروزنامه، هوشی و موشی، بورزید و بخندید، حواستو جمع کن و نگاه سوم قطعات نمایشی طنز را اجرا کرد.
«خمسه» یکی از پرکارترین و موفقترین بازیگران تلویزیون و سینماست. از آثار کارنامه هنری «علیرضا خمسه» در تلویزیون میتوان به چوب خط، زمین گرم، زندگی از نو، دورهمی، بیمار استاندارد، پایتخت، شهر گربهها، ملاقات با جادوگر، جنجال در عروسی، وروجکها، نیکان و بچه غول، از تهران تا بهشت، عملیات مهد کودک و سلام بر فرشتگان اشاره کرد.
حمیدرضا پگاه
«حمیدرضا پگاه» یازدهم دی ماه سال ۱۳۵۰ در شهر تهران به دنیا آمده است. وی سه خواهر و یک برادر دارد و خود فرزند دوم خانواده است. پدر او کارمند بازنشسته است.
«حمیدرضا پگاه» فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۲ با نقشآفرینی در سریال ضلع ششم به کارگردانی مسعود فروتن آغاز کرد. «پگاه» با بازی مجموعه «با من بمان» و سریال «تفنگ سر پر» به شهرت رسید.
فیلمهای شبانه (1383)، صحنه جرم، ورود ممنوع! (1384)، پرونده هاوانا (1384)، شبانهروز (1387)، برخورد خیلی نزدیک (ا1387)، قلاده های طلا (1390)، یکی می خواد باهات حرف بزنه (1390)، شهری که نمی خوابد (1390)، ستاره (1391)، ساعت یک نیمه شب (1391)، گیلدا (1395)، رقص پا (1395) و دیدن این فیلم جرم است ! (1397) برخی از آثار سینمایی کارنامه هنری «حمیدرضا پگاه» هستند.
«حمیدرضا پگاه» سالهاست با «نغمه نادری» کارگردان تئاتر ازدواج کرده است و یک دختر به نام «حنا» دارند.
مجید مشیری
در ادامه مطلب بیوگرافی بازیگران سریال فریبا سراغ «مجید مشیری» میرویم. «مشیری» در سال 1340 در شیراز به دنیا آمد. او دانشآموختهی مهندسی عمران از دانشگاه شیراز است.
«مجید مشیری»ازدواج کرده و صاحب سه دختر به نامهای «صبا»، «مهسا» و «پریسا» است.
وی مدتی در معدن سنگ بوشهر مشغول کار شد و پس از آن در یک دوره کلاس و کارگاه آزاد بازیگری «امین تارخ» شرکت کرد. «مشیری» در مجموعه تلویزیونی سرنخ بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت. او سال 1381 با نقشآفزینی در سریال خط قرمز به شهرت رسید.
«مجید مشیری» تاکنون در سینما و تلویزیون در نقشهای متفاوتی ظاهر شده است. او در سال 1381، با بازی درخشان خود در فیلم «رای باز» به کارگردانی «مهدی نوربخش»، مورد توجه بینندگان قرار گرفت و تحسین منتقدان را برانگیخت.
سوگل طهماسبی
«سوگل طهماسبی» در ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۶۴به دنیا آمد. وی دانشآموختهی مقطع کاردانی گرافیک است. «طهماسبی» سال اول دبیرستان در اهواز موفق به دریافت جایزه از جشنواره تئاتر استان شد. داور این جشنواره مریم معترف بوده و کیانوش عیاری نیز در این جشنواره حضور داشت و سوگل طهماسبی برای بازی در سریال روزگار قریب، بهعنوان اولین تجربهی حرفهای بازیگریاش، از سوی آنها انتخاب میشود.
«سوگل طهماسبی» در سریالهای گشت ویژه، بچه مهندس، دنگ و فنگ روزگار، گاندو، سلام آقای مدیر، سرگذشت، آرمیتا و بیگانهای با من است، نقشآفرینی کرده است.
«سوگل طهماسبی» در ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار، بخاطر حضور در فیلم هنگامه موفق به کسب دیپلم افتخار بازیگری شد.
زهرا سعیدی
«زهرا سعیدی» متولد پنجم اسفند ماه سال ۱۳۳۲ در آبادان است. وی فارغ التحصیل لیسانس زبان انگلیسی است. «سعیدی» پس از ازدواج، با حمایت همسرش فعالیتاش در تئاتر زیاد شد و در سال ۱۳۶۹ به اصرار همسرش از شیراز به تهران مهاجرت کردند.
«حمید لبخنده» با دیدن عکسهای او از تله تئاتر شاهد پنهان به کارگردانی «مجید افشاریان»، از ایشان برای بازی در سریال مهر و ماه در سال ۱۳۶۹ دعوت کرد. «زهرا سعیدی» با فیلم مریم مقدس در سال ۱۳۷۹ به شهرت رسید و در اغلب سریالهای موفق تلویزیون در نقش یک مادر مهربان حضور بیادماندنی داشته است.
«مجید افشاریان»، همسر «زهرا سعیدی» از هنرمندان تئاتری است. این زوج هنرمند چهار فرزند به نامهای «ایمان» (کارگردان و فیلمنامه نویس)، «احسان» (صدابردار)، «الهام» (فارغالتحصیل گرافیک) و «الناز» (فعال در موسیقی) دارد.
«زهرا سعیدی» پیش از حضور حرفهای در بازیگری، معلم زبان انگلیسی بوده است. او در مصاحبهای گفته بود: «نسبت به مدرسه تعلق خاطر خاصی دارم و هرگاه صدای بچهها را در مدرسه میشنوم آرزو میکنم که پیش آنها بودم.»
امیرمحمد زند
«امیرمحمد زند» در مهر ماه سال ۱۳۵۷ در تهران به دنیا آمد. وی دانشآموخته دانشگاه La sapienza رم ایتالیا در رشته کارگردانی است.
«زند» در سال 76 به مدرسه آزاد بازیگری رفت و اولین بار به آقای «کیانوش عیاری» معرفی شد و نقش کوتاهی را در سریال «هزاران چشم» ایفا کرد.
«امیرمحمد زند» در فیلم های سینمایی بسیاری همچون آکاردئون، رخ دیوانه، تنها، اشک تمساح، حیرانی، کیمیا و خاک، اتوبوس شب و تقاطع نقش آفرینی داشته است. یک آن اشتباه اولین ساخته بلند او محسوب میشود.
از افتخارات کارنامه هنری «امیرمحمد زند» میتوان به دریافت دیپلم افتخار از هیئت داوران فیلم مقاومت برای نقش مکمل قیلم اتوبوس شب اشاره کرد.
محمود مقامی
«محمود مقامی» در 21 خرداد ماه سال ۱۳۳۶ در قزوین به دنیا آمد. وی در 8 سالگی با ایفای نقش کوتاهی در یک فیلم قبل از انقلاب وارد عرصهی بازیگری شد. «مقامی» با فیلم تاراج به کارگردانی «ایرج قادری» سال ۱۳۶۴ وارد سینما شد.
«مقامی» در سال 1373 با بازی در مجموعه تلوزیونی خانه در آتش وارد قاب تلوزیون شد. وی دو سال بعد در سریال امام علی ایفای نقش کرد.
«محمود مقامی» در فیلمهای سینمایی بسیاری از جمله اخراجیها، میخواهم زنده بمانم، فصل زرد، اخراجی ها 3، اشک نرگس و کوچولوی خوششانس نقشآفرینی کرده است.
مقامی علاوه بر بازیگری به عنوان کارگردان، نویسنده، طراح صحنه و مشاور کارگردان نیز در عرصهی هنر فعالیت میکند. او کارگردانی را از سال 1382 برای تله فیلم نفرت اغاز کرد و پس از آن در فیلمهای مزد عشق، شب گمشده، رد پای فرشته و شراره را ساخت.
از جوایز و افتخارات «محمود مقامی» میتوان به جایزه بهترین بازیگر اول مرد از جشنواره دفاع مقدس و و بسیج، برای بازی در سریال قصههای قرارگاه در سال 1380 اشاره کرد.
ارسلان قاسمی
زندگینامه بازیگران سریال فریبا را با معرفی «ارسلان قاسمی» به پایان میرسانیم. وی در یکم خرداد ماه سال ۱۳۷۴ در تهران به دنیا آمد. پدر او مدیرعامل یک شرکت کشتیرانی و مادرش مدیر مهدکودک است. ایشان دو خواهر بزرگتر از خودش دارد و دانشآموختهی رشته معماری است.
«ارسلان قاسمی» بازیگری را از 7 سالگی با بازی در مجموعه تلویزیونی در چشم باد در نقش کودکی «پارسا پیروزفر» (بیژن) آغاز کرد. در چشم باد یکی از بهترین سریال های تاریخی ایرانی ساختهی مسعود جعفری جوزانی است.
این بازیگر جوان، در مجموعه تلویزیونی یوسف پیامبر در نقش کودکی «بنیامین» به ایفای نقش پرداخت. وی در فیلم جعبه موسیقی به کارگردانی «فرزاد مؤتمن» نقش اصلی را به عهده داشت. «ارسلان قاسمی» در مجموعه هوش سیاه نقش پسر سرگرد احمدی را بازی کرده است.
او علاوه بر کار بازیگری به خوانندگی هم علاقه دارد و تاکنون دو ترانه به نامهای آفرین و ای کاش را با همکاری «سینا دستخوش» و تنظیم «محمد جواندر» خوانده است. «قاسمی» در مصاحبهای اعلام کرده بود، فعالیت در زمیته موسیقی را همچون بازیگری ادامه خواهد داد.
خلاصه داستان سریال فریبا
پس از پرداختن به بیوگرافی بازیگران سریال فریبا سراغ قصهی این مجموعه درام اجتماعی میرویم که دربارهی چالشهای جامعه امروز، به ویژه تاثیرات فضای مجازی بر زندگی است.
در خلاصه داستان سریال فریبا آمده است: یک اینفلوئنسر در حال تلاش برای برقراری تعادل بین زندگی شخصی و حرفهای خود است اما شهرت و محبوبیتش باعث بروز مشکلات زیادی در زندگی خانوادگی و دوستانهاش میشود.
داستان سریال فریبا سعی دارد ریشه آسیبهای ناشی از فضای مجازی را شناسایی و پیامدهای آن را به تصویر بکشد و مخاطب را به فکر و بررسی بیشتر درباره زندگی در عصر دیجیتال ببرد.
کارگردان سریال فریبا
«محمود معظمی» کارگردان سریال فریبا، دانشآموختهی رشتهی ادبیات نمایشی است و کارگردانی را با ساخت مجموعههای تلویزیونی آغاز کرده است. «معظمی» در سال 1387 مجموعه سرشاخ را ساخت و پس از آن، کارگردانی سریال تکیه بر باد را برعهده گرفت.
سریالهای تمام رخ (1401)، بوی باران (1396)، سریال پیکسل (1395)، فیلم نازلی (1395)، فیلم بعد از غبار (1392)، فیلم رویای کبود (1390)، فیلم کارد و پنیر (1388) و سریال فاخته از دیگر آثار کارنامه هنری محمود معظمی هستند.
شهرت «محمود معظمی» برای کارگردانی قسمتهای متعدد مجموعه پربینندهی شاید برای شما هم اتفاق بیفتد است.
سوالات متداول
کدام بازیگرها در سریال فریبا نقشآفرینی میکنند؟
در سریال فریبا «علیرضا خمسه»، «ستاره سادات قطبی»، «ارسلان قاسمی»، «ساناز سعیدی»، «فرزاد حسنی»، «عاطفه حبیبی»، «امیرمحمد زند»، «نسیم ادبی»، «افسانه چهره آزاد »، «ثریا قاسمی»، «حمیدرضا پگاه»، «محمود مقامی» و «محمود پاک نیت» به نقشآفرینی پرداختند.
سریال فریبا چند قسمتی است؟
این سریال در 40 قسمت 45 دقیقهای به کارگردانی «محمود معظمی» ساخته شده است.
بیشتر بخوانید:
- بازیگران سریال بی همگان [بیوگرافی + عکس]
- بازیگران سریال چرخ گردون 2 [بیوگرافی + عکس]
- بهترین سریال های ایرانی تمام دوران
- بازیگران سریال قهوه پدری [ بیوگرافی + عکس]
- بازیگران سریال ماه و پلنگ
- ساعت پخش سریال هانا [+ خلاصه داستان و زمان
نظر شما دربارهی بازیگران سریال فریبا چیست؟ آیا از تماشای سریالهای درام اجتماعی ایرانی لذت میبرید؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار در میان بگذارید.