تبلیغات در فیگار

بررسی سرورهای برند اچ پی

آمارها نشان می‌دهد که از هر 3 سروری که در جهان به‌فروش می‌رسد، یکی از آن‌ها به خانواده بزرگ سرورهای HP تعلق دارد. این شرکت با ارائه سرورهای بسیار قدرتمند با قابلیت‌های نوآورانه، به برندی محبوب برای بسیاری از کسب‌وکارها تبدیل شده‌است. بنابراین، اگر می‌خواهید زیرساختی مطمئن و منعطف برای سازمان خود طراحی کنید، ذره‌ای در انتخاب محصولات مختلف این شرکت به‌ویژه سرورهای سری ProLiant تردید نکنید.

اگر به‌اندازه کافی با سرورهای برند hp آشنایی ندارید و نمی‌دانید کدام‌یک از آن‌ها می‌توانند برای کسب‌وکار شما گزینه مناسبی باشند، حتما این مطلب را تا انتها دنبال کنید. در ادامه، می‌خواهیم انواع سرورهای اچ‌پی را به‌همراه کاربردها و ویژگی‌های خاصشان به شما معرفی کنیم. در انتها نیز یک جدول خلاصه از این سرورها و ویژگی‌های خاصشان به شما ارائه خواهیم کرد. با ما همراه باشید. برای اطلاع از قیمت انواع سرورهای hp و دریافت مشاوره تخصصی قبل از خرید کلیک کنید.

معرفی انواع سرورهای شرکت HP

به‌طور کلی، اصلی‌ترین و مهم‌ترین سرورهای HP را می‌توانیم به‌صورت زیر دسته‌بندی کنیم:

  1. سرورهای HPE ProLiant DL
  2. سرورهای HPE ProLiant ML
  3. سرورهای HPE ProLiant BL
  4. سرورهای HPE Apollo
  5. سرورهای HPE ProLiant Easy Connect
  6. سرورهای HPE ProLiant Micro Server
  7. سرورهای HPE Moonshot
  8. سرورهای HPE Synergy

در ادامه، تک‌تک این سرورها را با جزئیات بیشتری معرفی می‌کنیم.

1. سرورهای HPE ProLiant DL

سرورهای اچ پی سری DL (یا همان Density Line)، سرورهایی هستند که به‌صورت رکمونت طراحی شده‌اند و به‌صورت افقی، در رک‌های استاندارد قرار می‌گیرند. از آنجایی که این دسته از سرورها کارایی، انعطاف‌پذیری و قابلیت ارتقا بالایی دارند، برای طیف متنوعی از کسب‌وکارها مناسب هستند. یکی از برجسته‌ترین مدل‌های سرورهای DL، نسل دهم سرورهای DL380 است.

سرور DL380 G11، مدل محبوب دیگری است که در سال 2022، عنوان پرفروش‌ترین سرور جهان را از آن خود کرد. طراحی ماژولار، مدیریت آسان و تنوع بالا در مدل‌ها و پیکربندی، از دیگر ویژگی‌ها و مزایای سرورهای رکمونت DL هستند.

2. سرورهای HPE ProLiant ML

سرورهای اچ پی سری ML که با نام سرورهای تاور (Tower) یا ایستاده نیز شناخته می‌شوند، ظاهری مشابه کیس‌های کامپیوترهای شخصی دارند. این دسته از سرورها برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط یا شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بانک‌ها مناسبند. برخی از سرورهای ML در رک نیز قابل نصب هستند، اما از آنجایی که فضای بسیار زیادی را اشغال می‌کنند، در صورت خرید، بهتر است از آن‌ها به‌صورت ایستاده استفاده کنید. سرورهای ML350 نسل 10 و 11 و ML110 نسل 10، محبوب‌ترین مدل‌ها در این سری از سرورهای HP هستند.

3. سرورهای HPE ProLiant Blade

سرورهای اچ پی تیغه‌ای یا بلید (Blade) با طراحی ماژولار و بهینه، مدیریت و عملکرد داده‌ها را متحول کرده‌اند. اگر شرایط در سازمانتان به‌گونه‌ای است که به تعداد زیادی سرور نیاز دارید، این دستگاه‌ها گزینه مناسبی برای شما خواهند بود. سرورهای بلید دارای یک محفظه یا انکلوژر (Enclosure) اصلی هستند و سرورها به‌صورت تیغه‌ای داخل آن قرار می‌گیرند. از جمله ویژگی‌ها و مزایای برجسته سرورهای بلید، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • صرفه‌جویی در فضای دیتاسنتر و کاهش هزینه‌های جانبی به‌خاطر طراحی تیغه‌ای و ماژولار
  • کاهش هزینه‌ها و مصرف انرژی
  • ارائه پلتفرم مدیریتی یکپارچه و افزایش سرعت و بهره‌وری دیتاسنتر
  • صرفه‌جویی در هزینه‌ها به دلیل اشتراک منابع
  • دسترسی و کارایی بالا

بررسی سرورهای برند اچ پی

4. سرورهای HPE SL

این دسته از سرورهای اچ پی که به‌اختصار SL نیز نامیده می‌شوند، از نوع رکمونت هستند و برای شبکه‌های بزرگ و سازمان‌های پیشرفته مناسب‌اند. هر چند که این سرورها با ویژگی‌هایی مثل کارایی پیشرفته برای محیط‌های توسعه‌یافته، بهینه‌سازی فضا در رک و کاهش هزینه‌های عملیاتی شناخته می‌شوند، با این حال، تولید و فروش آن‌ها متوقف شده و سری Apollo که در ادامه آن‌ها را معرفی خواهیم کرد، جایگزین آن‌ها شده‌اند.

5. سرورهای HPE Apollo

سرورهای اچ پی آپولو، با فناوری‌های پیشرفته و طراحی ماژولار به بازار عرضه شده‌اند و برای محیط‌هایی با حجم کاری سنگین، بسیار مناسب هستند. این سرورها که از لحاظ ظاهری بسیار مشابه سرورهای 380 هستند، برای کاربردهای High Performance Computing (HPC)، هوش مصنوعی (AI) و پردازش بیگ‌دیتا طراحی شده‌اند. هدف استفاده از سرورهای آپولو این است که در فضایی محدودی، به منابع زیادی دسترسی پیدا کنیم؛ مثلا در فضای بسیار کمی، تعداد زیادی هارد یا سرور داشته باشیم.

6. سرورهای HPE ProLiant Easy Connect

اگر دنبال سروری هستند که پیچیدگی و زمان مدیریت شبکه را کاهش دهد، باید سراغ سرورهای سری HPE ProLiant Easy Connect بروید. این سرورهای اچ پی هیبریدی، امکان مدیریت از راه دور، آن هم توسط متخصصین و مهندسین اچ پی را برای شما فراهم می‌کنند که این مسئله به‌نوبه خود تا حد زیادی می‌تواند به کاهش بار کاری ادمین‌های شبکه کمک کند.

7. سرورهای HPE ProLiant Micro Server

همان‌طور که از نام این دستگاه‌ها پیداست، میکروسرورها برای کسب‌وکارهای کوچک مناسب هستند. این سرورها، طراحی و ابعاد جمع‌وجوری دارند و به اتاق سرور نیاز ندارند. در ادامه، بعضی از مهم‌ترین مزایا و قابلیت‌های این دسته از سرورها را معرفی کرده‌ایم:

  • سهولت استفاده
  • بهره‌وری بالا، ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها
  • طراحی کوچک و کم‌جا
  • نصب و مدیریت آسان
  • عملکرد بی‌صدا و مناسب دفاتر کوچک

8. سرورهای HPE Moonshot

سرورهای HPE Moonshot سرورهای نرم‌افزار محوری هستند که مخصوص استفاده در دیتاسنترها طراحی شده‌اند و برای کاربری های وب هاستینگ، استریم ویدئو، VDI و… بهترین گزینه هستند. این سرورها با طراحی نوآورانه، مزایایی مثل صرفه‌جویی در هزینه و فضا را به شما عرضه می‌کنند. سرورهای مون‌شات به‌صورت کارتریجی طراحی شده‌اند و این امکان را برای شما فراهم می‌کنند که در فضای کم، تعداد زیادی سرور نصب کنید.

به‌عنوان مثال، در فضای محدودی مثل 4 یا 3 یونیت، می‌توانید 45 کارتریج سرور نصب کنید! توجه داشته‌باشید که این سرورها از نظر قدرت پردازشی در مقایسه با سرورهای DL ضعیف‌تر هستند. بنابراین، در شرایطی که تعداد سرورها اهمیت بیشتری دارند، باید سراغ سرورهای مون‌شات بروید.

بررسی سرورهای برند اچ پی

خلاصه معرفی سرورهای شرکت HPE

برای سهولت دسترسی، انواع مختلف سرورها را به همراه مزایا و کاربردهایشان به‌صورت خلاصه در جدول زیر ارائه کرده‌ایم:

نوع سرور کاربرد مزایا و ویژگی‌ها
سرورهای رکمونت (DL) دیتاسنترها، کسب‌وکارهای کوچک تا بزرگ تنوع بالا، قابلیت ارتقا، کارایی عالی
سرورهای ایستاده (ML) کسب‌وکارهای کوچک و در حال رشد، فاتر و شعبات کوچک و متوسط مقرون‌به‌صرفه
سرورهای بلید (BL) دیتاسنترها و کسب‌وکارهای با حجم کاری بالا صرفه‌جویی در فضا، مدیریت و نظارت آسان، کاهش هزینه‌ها
سرورهای مون‌شات (Moonshot) وب‌هاستینگ، استریم ویدئو، VDI نصب تعداد زیادی سرور در فضای کوچک، مناسب برای دیتاسنترهایی با حجم کاری بالا
سرورهای SL دیتاسنترها کارایی بالا برای پردازش‌های سنگین
سرورهای Apollo بیگ دیتا، پردازش ابری، HPC مقیاس‌پذیری بالا، مناسب برای پردازش‌های سنگین
میکروسرورها کسب‌وکارهای کوچک نصب و مدیریت آسان، کاهش هزینه‌ها، کاهش فضای نگهداری
سرورهای Easy Connect کسب‌وکارهای کوچک و متوسط مدیریت از راه دور آسان، صرفه‌جویی در زمان و هزینه

سرورهای HP، انتخاب اول مدیران هوشمند!

سرورهای شرکت HP، به‌اندازه‌ای متنوع و گسترده هستند که برای هر کسب‌وکاری با هر حجم کاری‌، گزینه مناسبی پیدا می‌شود. این محصولات که شامل سرورهای کوچک و مقرون‌به‌صرفه برای کسب‌وکارهای کوچک و سرورهای قدرتمند و مقیاس‌پذیر برای دیتاسنترها و پردازش‌های پیشرفته هستند، به‌خوبی می‌توانند نیازهای سازمان شما را برطرف کنند.

در این مطلب، به بررسی سرورهای برند اچ پی پرداختیم و انواع مختلف آن‌ها را از نظر کاربردها و ویژگی‌هایشان معرفی کردیم. با مطالعه دقیق این مطلب، می‌توانید بهترین سرور را برای کسب‌وکارتان انتخاب کنید و با یک تصمیم درست، موجب بهبود عملکرد، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری در کسب‌وکارتان شوید. اگر قبلا از سرورها و سایر محصولات HP استفاده کرده‌اید، حتما آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

/

پایان رپورتاژ


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *