تبلیغات در فیگار

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا افرادی همچون حمید گودرزی، لیلا اوتادی، علی صادقی و پوریا پورسرخ هستند که در این اثر بازی کردند.

فیلم سینمایی سلام علیکم حاج آقا پس از شش سال انتظار، بالاخره مجوز نمایش گرفت و از 17 اردیبهشت 1404 به‌طور رسمی اکران خود را در سینماهای کشور آغاز خواهد کرد.

این اثر به نویسندگی و کارگردانی حسین تبریزی در تابستان 1397 جلوی دوربین رفت، اما سال‌ها درگیر دریافت پروانه نمایش بود و حالا با تعامل میان سازندگان و مدیران سینمایی، به سرانجام رسیده است.

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا با ترکیبی از بازیگران مطرح سینما و تلویزیون به روی پرده می‌رود. از جمله چهره‌های حاضر در این فیلم می‌توان به حمید گودرزی، لیلا اوتادی، علی صادقی، رز رضوی، زهرا جهرمی، ارژنگ امیرفضلی، مهران رجبی، زهره حمیدی، محمدرضا شریفی‌نیا، پوریا پورسرخ و هنرمند خردسال هلیا آهنگری اشاره کرد.

اکران این فیلم با سرگروهی پردیس سینمایی هویزه مشهد آغاز می‌شود و پخش آن بر عهده مؤسسه سینمایی راه عرفان است. حضور پرتعداد بازیگران شناخته‌شده در کنار حال‌وهوای طنزآمیز فیلم، احتمالاً مخاطبان بسیاری را در روزهای نخست به سالن‌های سینما خواهد کشاند.

حمید گودرزی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

حمید گودرزی، یکی از بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا ، مجری و چهره آشنای تلویزیون و سینمای ایران، در دوم آذر 1356 در تهران چشم به جهان گشود. او اصالتی لرستانی دارد و تحصیلات دانشگاهی‌اش را در رشته بازیگری از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران به پایان رسانده است.

ورود گودرزی به دنیای هنر با حضور در تئاتر رقم خورد؛ نمایشی با عنوان «کشتی اسپرانزا» به کارگردانی محمد رحمانیان که اولین گام‌های حرفه‌ای او را در عرصه بازیگری تثبیت کرد. نخستین حضور او بر پرده سینما نیز به نقشی کوتاه در فیلم «سهراب» به کارگردانی سعید سهیلی بازمی‌گردد.

گودرزی با حضور در برنامه‌های تلویزیونی پرمخاطبی همچون «شب خوش» و ویژه‌برنامه‌های سال نو از شبکه سه، توجه عموم را به خود جلب کرد. او همچنین سابقه همکاری با ایرج طهماسب را به‌عنوان مدیر برنامه‌ریزی مجموعه عروسکی محبوب «مهمونی» در کارنامه دارد. آخرین حضور او در قاب تلویزیون، بازی در سریال پلیسی «غریبه» بوده است.

در عرصه شخصی، حمید گودرزی در شهریور ۱۳۸۳ با ماندانا دانشور ازدواج کرد، اما این ازدواج پس از دوازده سال در سال ۱۳۹۵ به پایان رسید. گودرزی در جشنواره‌ها و محافل هنری نیز حضوری فعال داشته و در نوزدهمین دوره جشن حافظ که به یاد علی معلم برگزار شد، در کنار همسر دومش شرکت کرد.

با نقش‌آفرینی‌های موفق در آثار تلویزیونی و سینمایی، حمید گودرزی به یکی از چهره‌های تثبیت‌شده و محبوب هنر معاصر ایران تبدیل شده است.

لیلا اوتادی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

لیلا اوتادی، بازیگر سینما و تلویزیون، متولد ۱۴ مرداد ۱۳۶۲ در تهران است. او از همان سال‌های کودکی علاقه‌اش به دنیای بازیگری را کشف کرد و این علاقه با گذر زمان به مسیری حرفه‌ای تبدیل شد.

اوتادی تحصیلات خود را در رشته معماری داخلی به پایان رسانده و مدرک کارشناسی‌اش را از دانشگاه هنر تهران دریافت کرده است. نخستین تجربه حضور او در سینما، بازی در فیلم «چشمان سیاه» به کارگردانی ایرج قادری بود.

چهره‌اش نخستین بار با بازی در سریال تلویزیونی «مهر و ماه» به کارگردانی سید فیاض موسوی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و راه او را برای فعالیت‌های بعدی در عرصه تصویر هموار کرد.

علی صادقی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

علی صادقی، بازیگر محبوب کمدی، متولد ۱۰ آذر ۱۳۵۹ در تهران است. او دومین فرزند خانواده‌ای ساده و صمیمی‌ست؛ پدرش تراشکار و مادرش خانه‌دار بود. علی دوران کودکی‌اش را در میان بازی‌های کودکانه و علاقه به هنر سپری کرد، هرچند مسیر تحصیلی‌اش ابتدا به دنیای کامپیوتر کشیده شد و تا مقطع کاردانی در این رشته ادامه داد.

ورود او به عرصه بازیگری کاملاً اتفاقی بود؛ زمانی که در سال ۱۳۶۹، امیر سماواتی، تهیه‌کننده نام‌آشنای تلویزیون، برای انتخاب بازیگر به مدرسه علی آمد و استعداد او را کشف کرد. صادقی پس از قبولی در تست، جلوی دوربین مجموعه کودکانه «آفتاب عالم‌تاب» رفت و از همان‌جا وارد دنیای تصویر شد.

شهرت اصلی علی صادقی در دهه ۱۳۸۰ رقم خورد؛ با نقش‌آفرینی‌های خاطره‌انگیزش در سریال‌های کمدی پربیننده‌ای چون خانه‌به‌دوش، متهم گریخت، سه در چهار و بزنگاه. بازی خاص، بیان طنزآمیز و چهره‌ی صمیمی‌اش خیلی زود او را به یکی از چهره‌های پرطرفدار تلویزیون بدل کرد.

در سینما نیز حضور پررنگی داشت و در آثاری چون هشت‌پا، ورود آقایان ممنوع و ۵۰ کیلو آلبالو ایفای نقش کرد؛ فیلم‌هایی که همواره با استقبال مخاطبان روبه‌رو شدند و نقش‌آفرینی صادقی نیز یکی از برگ‌های برنده آن‌ها بود.

پوریا پورسرخ

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

پوریا پورسرخ، بازیگر برجسته ایرانی، در تهران به دنیا آمده و نخستین فرزند خانواده است. او دارای دو خواهر و یک برادر کوچک‌تر می‌باشد. مادرش معلم زبان انگلیسی و پدرش بازنشسته از شرکت نفت است. پوریا پورسرخ در رشته کاراندام‌شناسی (فیزیولوژی گیاهی) فارغ‌التحصیل دکترای خود است، ولی علاقه به هنر و بازیگری او را به سوی دنیای سینما کشاند.

ورود او به عرصه بازیگری به‌طور غیرمنتظره‌ای رخ داد. در سال ۱۳۸۴، پس از شرکت در کلاس‌های بازیگری با استاد محمد حسین لطیفی، تصمیم گرفت به عنوان دستیار کارگردان در پروژه‌ای فعالیت کند. اما به دلیل غیبت یکی از بازیگران سریال فرار بزرگ، پوریا فرصتی یافت تا جای او را پر کند و به این ترتیب وارد دنیای هنر شد.

در سال ۱۳۸۵، با ایفای نقش در سریال وفا به کارگردانی محمدحسین لطیفی، پوریا پورسرخ به عنوان چهره‌ای جدید در عرصه تلویزیون شناخته شد. او از این زمان به بعد با ایفای نقش‌های مختلف در پروژه‌های تلویزیونی و سینمایی توانست جایگاه خود را تثبیت کند. حضورش در فیلم روز سوم به کارگردانی همین کارگردان، باعث شد تا نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره فیلم فجر شود.

پوریا در سینما نیز در آثاری چون آناهیتا (۱۳۸۷)، عیار ۱۴ (۱۳۸۷) و روز رستاخیز (۱۳۹۲) حضور داشت و با نقش‌آفرینی‌های خود در این آثار، نشان داد که توانایی بالایی در ایفای نقش‌های متنوع دارد. یکی از پروژه‌های خاص او، حضور در اولین فیلم سه‌بعدی سینمای ایران، آقای الف، ساخته علی عطشانی بود که در آن نقش آقای الف را بر عهده داشت.

همچنین، پوریا پورسرخ در مجموعه تلویزیونی کیمیا نیز حضور داشت و به عنوان یکی از بازیگران اصلی در این سریال مطرح شد.

بهنوش بختیاری

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

بهنوش بختیاری، بازیگر معروف ایرانی، در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۴ به دنیا آمد. فعالیت هنری او از اواسط دهه ۱۳۷۰ آغاز شد و نخستین بار در مجموعه تلویزیونی هوای تازه ظاهر شد. بختیاری با بازی در فیلم من در سال ۱۳۹۴ توانست نامزد دریافت جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر شود.

بختیاری مدرک کارشناسی خود را در رشته زبان فرانسوی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران دریافت کرده است. او در دنیای سینما با ایفای نقش‌های متنوع در آثار تلویزیونی و سینمایی شناخته می‌شود و به‌ویژه به‌خاطر بازی در فیلم من که در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، نامزد بهترین بازیگر نقش دوم زن شد.

این بازیگر در اردیبهشت ۱۴۰۱ با به اشتراک گذاشتن تجربه خود از آزار جنسی به جنبش من هم در ایران پیوست. طبق گفته‌های او، در موقعیتی قرار گرفته بود که از وقوع آزار جنسی جلوگیری کرد.

محمدرضا شریفی‌نیا

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر، تهیه‌کننده، دستیار کارگردان و مشاور سینمایی، در ۲۵ خرداد ۱۳۳۴ در تهران متولد شد. او با بازیگر برجسته سینمای ایران، آزیتا حاجیان، ازدواج کرده و حاصل این ازدواج دو دختر به نام‌های مهراوه شریفی‌نیا و ملیکا شریفی‌نیا است که هر دو در عرصه بازیگری فعالیت دارند.

شریفی‌نیا برای اولین بار در فیلم پری به کارگردانی داریوش مهرجویی در سال ۱۳۷۳ به‌عنوان استاد دانشگاه نقش کوتاهی ایفا کرد. پیش از این، او در سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۲ در مجموعه تلویزیونی امام علی به کارگردانی داوود میرباقری در نقش ولید به بازی پرداخت که این مجموعه در سال ۱۳۷۵ پخش شد و باعث شناخته شدن او در میان مخاطبان شد. پس از آن، در فیلم آدم‌برفی (۱۳۷۳) ساخته داوود میرباقری ایفای نقش کرد، که این فیلم به مدت سه سال توقیف شد. علاوه بر فعالیت‌های بازیگری، شریفی‌نیا در عرصه‌های دیگری مانند دستیار کارگردانی، برنامه‌ریزی و عکاسی نیز فعالیت داشته و در این زمینه‌ها نیز تجربیات ارزشمندی کسب کرده است.

زهره حمیدی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

زهره حمیدی، بازیگر برجسته سینما و تلویزیون ایران، در ۸ اردیبهشت ۱۳۳۶ در اراک به دنیا آمد. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۱ با فیلم دلاوران کوچه دلگشا به کارگردانی حسن هدایت آغاز کرد. از آن زمان، او در آثار مختلف سینمایی و تلویزیونی حضور داشت و توانست خود را به عنوان یکی از بازیگران مطرح شناخته شده در ایران معرفی کند.

زهره ربیعی مطمئن، که پس از ازدواج با حسین حمیدی نام خانوادگی او را به حمیدی تغییر داد، در خانواده‌ای پرجمعیت رشد کرد و چهار خواهر و سه برادر داشت که یکی از برادرانش فوت کرده بود. او تحصیلاتش را در رشته اقتصاد تا مقطع دیپلم ادامه داد. در ۱۶ سالگی با حسین حمیدی ازدواج کرد و این زوج چهار فرزند داشتند. یکی از فرزندانشان به دلیل ایست قلبی در خواب در ۲۷ سالگی از دست رفت. زهره حمیدی در یک گفت‌وگو در برنامه ماه عسل توضیح داد که داروها و مواد انرژی‌زا عامل مرگ پسرش بوده‌اند. دو دختر و یک پسر دیگر او در خارج از ایران زندگی می‌کنند.

قبل از ورود به دنیای بازیگری، زهره حمیدی به عنوان مربی مهدکودک مشغول به کار بود. علاقه‌مند به بازیگری، او با پیشنهاد یکی از دوستان فیلمسازش وارد این عرصه شد و در ۳۵ سالگی نخستین تجربه بازیگری خود را با دلاوران کوچه دلگشا آغاز کرد.

متاسفانه، در بهمن ۱۴۰۲، زهره حمیدی اعلام کرد که به سرطان لوزالمعده مبتلا شده است. او توضیح داد که یک توده سرطانی در سیاه‌رگ‌های اصلی بدنش قرار دارد و به دلیل حساسیت موقعیت آن، جراحی امکان‌پذیر نبوده است. او پس از گذراندن دوره اول شیمی‌درمانی، در ۴ شهریور ۱۴۰۳ درگذشت. پیکر او در ۷ شهریور ۱۴۰۳ با حضور هنرمندان و مردم در قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع و به خاک سپرده شد.

رز رضوی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

رُز رضوی، بازیگر ایرانی، در ۲۱ آبان ۱۳۶۱ در تهران به دنیا آمد. پدر او یک نظامی بازنشسته و جانباز ارتش است. وی فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم سینمایی ملودی به کارگردانی جهانگیر جهانگیری آغاز کرد و پس از آن در مجموعه‌ها و فیلم‌های مختلفی ایفای نقش کرد تا اینکه با بازی در سریال ملکوت به کارگردانی محمدرضا آهنج، به شهرت رسید.

رُز رضوی دوره‌های بازیگری را زیر نظر استاد بزرگ حمید سمندریان گذرانده است و این تجربه باعث شد تا او در عرصه هنر بتواند جایگاه خود را پیدا کند. از جمله آثار معروف وی می‌توان به سریال‌های مختارنامه، کلاه پهلوی، تبریز در مه، خط قرمز و ملکوت اشاره کرد. علاوه بر این، او در فیلم‌های سینمایی بیداری رؤیاها و دعوت نیز حضور داشته است.

این بازیگر با ایفای نقش‌های متفاوت در پروژه‌های مختلف سینمایی و تلویزیونی، توانسته است تا خود را به عنوان یک هنرمند توانمند در صنعت سینما و تلویزیون ایران معرفی کند.

مریم کاویانی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

مریم کاویانی، بازیگر سینما و تلویزیون ایران، در ۱ تیر ۱۳۴۹ در اهواز به دنیا آمد. پدر و مادر او اهل مازندران و بابل هستند؛ پدرش کارگر کارخانه نیشکر و کاغذ پارس و مادرش خانه‌دار بود. کاویانی تحصیلات خود را در رشته پرستاری گذراند و وارد دنیای بازیگری شد.

آغاز فعالیت هنری او با فیلم رؤیای جوانی در سال ۱۳۸۱ بود. جالب است که قبل از ورود به عرصه بازیگری، علاقه زیادی به سینما نداشت و تنها چند بازیگر را می‌شناخت. داستان ورود او به دنیای هنر به این صورت است که در سال ۱۳۸۱ نادر مقدس، کارگردان فیلم رؤیای جوانی، او را در محل کارش، بیمارستان مهراد، دید و برای بازدید از پشت صحنه فیلمش دعوت کرد.

کاویانی با کنجکاوی پذیرفت و به پشت صحنه رفت. مقدس که متوجه شد کاویانی چهره‌ای مناسب برای بازیگری دارد، از او خواست تا با پوشیدن مانتویی سفید نقش کوتاه یک خانم دکتر را بازی کند و بدین ترتیب اولین تجربه بازیگری خود را کسب کرد.

از نظر زندگی شخصی، مریم کاویانی دو بار ازدواج کرده است. از ازدواج اول خود یک پسر دارد که در سال ۱۳۷۶ به دنیا آمده است. در ازدواج دوم خود در سال ۱۳۹۷ با رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه و سفیر ایران در لهستان، ازدواج کرد، اما در سال ۱۴۰۰ از هم جدا شدند.

سوسن پرور

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

سوسن پرور، یکی دیگر از بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا و بازیگر توانمند سینما، تلویزیون و تئاتر ایران، در ۳۰ دی ۱۳۵۴ در اراک به دنیا آمد. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۷۲ با بازی در تئاتر آغاز کرد و پس از سال‌ها تجربه، در سال ۱۳۸۷ با حضور در سریال بزنگاه به شهرت رسید.

سوسن پرور با استعداد و پشتکار فراوان در عرصه تئاتر، ابتدا توانست در این حوزه تجربه‌های بسیاری کسب کند و بعد از آن، در دنیای تلویزیون و سینما نیز نقش‌های متعددی ایفا کرد. اما آنچه او را بیشتر از دیگران در ذهن مخاطبان ماندگار کرد، بازی برجسته‌اش در سریال بزنگاه بود که سبب شناخت و محبوبیت بیشتر او شد.

ارژنگ امیرفضلی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

ارژنگ امیرفضلی، بازیگر و کارگردان سابق ایرانی، در سال ۱۳۴۹ به دنیا آمد. او فرزند حسین امیرفضلی، بازیگر و کارگردان برجسته سینما و تلویزیون ایران است.

امیرفضلی کار هنری خود را از سال ۱۳۶۷ در عرصه تئاتر آغاز کرد. نخستین تجربهٔ او در تئاتر با نمایشی به نام تجربه‌ای بر مسلم ابن عقیل به کارگردانی محمود عزیزی بود. پس از آن، وارد دنیای تلویزیون شد و در برنامه نوروز ۷۲ که به کارگردانی داریوش کاردان تولید شد، به همراه مهران مدیری و حمید لولایی به ایفای نقش پرداخت. این برنامه نقطه آغاز حضور او در تلویزیون بود.

علاوه بر بازیگری، امیرفضلی در کارگردانی مجموعه‌های تلویزیونی نیز فعالیت داشت و به عنوان کمدین شناخته می‌شود. او در آثار مختلف سینمایی، تلویزیونی و تئاتری حضوری پررنگ داشته و بازی‌هایش همواره با استقبال مخاطبان مواجه شده است.

برخی از آثار شاخص وی عبارتند از فیلم‌های الو الو من جوجوام (۱۳۷۳)، جنگجوی پیروز (۱۳۷۷)، مربای شیرین (۱۳۸۰)، شارلاتان (۱۳۸۳)، شام عروسی (۱۳۸۴)، اخراجی‌ها ۱ (۱۳۸۵)، اخراجی‌ها ۲ (۱۳۸۷)، محاکمه در خیابان (۱۳۸۷) و افراطی‌ها (۱۳۸۸).

در پی اعتراضات سراسری مربوط به مرگ مهسا امینی در مهر ۱۴۰۱، امیرفضلی با انتشار پستی در اینستاگرام اعلام کرد که از دنیای بازیگری در سینما و تلویزیون خداحافظی می‌کند و به این ترتیب از حضور در عرصه هنر کناره‌گیری کرد.

مهران رجبی

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا
بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

مهران رجبی، بازیگر و مجری شناخته‌شده ایرانی، در تاریخ ۱۲ دی ۱۳۴۰ به دنیا آمد. او با بازی در فیلم کودک و سرباز (۱۳۷۸) موفق به دریافت نامزدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر شد.

رجبی در رشته گرافیک تحصیل کرده است و موفق به دریافت مدرک کارشناسی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد در همین رشته از دانشگاه تربیت مدرس شده است. او یکی از پرکارترین و محبوب‌ترین بازیگران ایرانی است که در مجموعه‌های تلویزیونی مختلفی حضور داشته و به ایفای نقش پرداخته است. آثار برجسته او شامل مجموعه‌هایی مانند روزگار قریب، زیرزمین، سه در چهار، چاردیواری و دردسرهای عظیم می‌شود.

داستان فیلم سلام علیکم حاج آقا

بازیگران فیلم سلام علیکم حاج آقا

داستان فیلم سینمایی سلام علیکم حاج آقا در فضایی آمیخته با طنز و نگاهی اجتماعی روایت می‌شود و حول محور یک حاج‌آقا شکل می‌گیرد که به‌طور اتفاقی درگیر موقعیتی پیچیده و پر از سوءتفاهم می‌شود.

این موقعیت، زنجیره‌ای از اتفاقات را به دنبال دارد که شخصیت‌های مختلف را وارد چالش‌هایی تازه می‌کند و به‌گونه‌ای ظریف مناسبات خانوادگی و مسائل روز جامعه را به نقد می‌کشد.

کارگردان فیلم سلام علیکم حاج آقا

حسین تبریزی، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس ایرانی، در نخستین روز شهریور سال ۱۳۴۹ در تهران به دنیا آمد. علاقه‌اش به سینما باعث شد که خیلی زود، در آغاز دهه ۱۳۷۰ و در ۲۱ سالگی، نخستین تجربه کارگردانی خود را با ساخت فیلم ۱۶ میلی‌متری «روز مریم» رقم بزند.

او تحصیلات تخصصی خود را در رشته فیلم‌سازی از انجمن سینمای جوانان ایران و همچنین مرکز اسلامی آموزش فیلم‌سازی به پایان رساند. تبریزی همچنین در زمینه نویسندگی فیلم‌نامه نیز آموزش دیده و این مهارت را در کارگاه فیلم‌نامه‌نویسی حوزه هنری فرا گرفته است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *