ژانر عاشقانه از محبوبترین ژانرها بین فیمبازان است. در این مطلب فهرستی از بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی 1402 و تاریخ سینمای ایران تهیه شده است.
ژانر رمانتیک و عاشقانه از محبوبترین ژانرها بین دستههای فیلمهای سینمایی است. جوانان، زوجهای عاشق و حتی بزرگسالان از تماشای آنها لذت برده و غرق در خیالات قشنگ میشوند. بهترین فیلمهای عاشقانه ایرانی جدید که تماشا کردهاید، کدام فیلمها هستند؟
سینمای ایران نیز فیلمهای درجه یک بسیاری در دسته عاشقانه دارد. در مطلب جدید فیگار فهرستی از عاشقانه ترین فیلم های ایرانی 1400 تا 1402 برای شما تهیه شده است. ضمن آن، به معرفی فیلم سینمایی خانوادگی عاشقانه ایرانی و فیلم سینمایی طنز و عاشقانه ایرانی جدید پرداختیم، تا با شناخت بهترین فیلم های ایرانی عاشقانه به تماشای آنها بپردازید.
شما تماشای فیلم سینمایی عاشقانه ایرانی شاد را ترجیح میدهید؟ یا فیلم های رمانتیک کمدی ترکی ؟ و یا کیدراما های کمدی عاشقانه را؟ برای آشنایی با هرکدام بر روی لینکهای پیوست شده کلیک نمایید.
مقالات مکمل:
بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی
- بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی 1402
- بهترین فیلم های عاشقانه جدید ایرانی 1401
- عاشقانه ترین فیلم های ایرانی 1400
- بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی از نگاه مردم
- فیلم های عاشقانه قدیمی ایرانی قبل از انقلاب
در ادامه این مطلب، فیلم عاشقانه ایرانی جدید ۲۰۲۲ را برای شما معرفی نموده و به بررسی آن پرداختهایم. تنها فیلم عاشقانهای که انتظار میرفت در سال 2022 به اکران در آید، فیلم مست عشق، محصول مشترک ایران و ترکیه بود که متاسفانه بار دیگر به نمایش در نیامد.
با دانلود فیلم عاشقانه ایرانی غمگین و یا عاشقانه کمدی، لحظات شادی را در کنار خانواده تجربه کنید. دنبال فیلم سینمایی ایرانی عاشقانه بدون سانسور گشتن عملی بیهوده است، چرا که فیلمها و سریالهای ایرانی نیاز به سانسور ندارند. اما در میان فیلمهای قبل از انقلاب، فیلم سینمایی ایرانی عاشقانه بدون سانسور را میتوانید از کانالهای تلگرامی ارائه دهنده فیلم دانلود نمایید.
بیشتر بخوانید:
- بهترین فیلم های ایرانی تاریخ سینما + [1402 و تمام دوران]
- بهترین فیلم های عاشقانه جهان + [2023 و تمام دوران]
تصور
تصور فیلمی درام و عاشقانه محصول سال ۱۳۹۹ به کارگردانی و نویسندگی علی بهراد و تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی است. نام اولیه این فیلم هِرمان بوده و فیلمبرداری آن از اسفند ۱۳۹۹ تا فروردین ۱۴۰۰ انجام شده و لیلا حاتمی و مهرداد صدیقیان بازیگران اصلی آن هستند. از ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ تا ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ اکران شده است.
تصور در بستر فانتزی و خیالگونه، ماجرای یک راننده تاکسی جوان را روایت میکند که هر شب مسافران زن با چهرهای مشابه را سوار میکند و داستانهایشان را میشنود. پسر جوان، عاشق یک خانم شیرینیپز میشود؛ اما در ابراز عشق خود به او ناتوان است. به همین خاطر شروع به خیالپردازی درباره او می کند و فضاهایی خالی در داستان فیلم ایجاد میشود که پر کردن آنها بر عهده تصور مخاطب است.
اتاقک گلی
- ژانر : اجتماعی | درام | عاشقانه
- مخاطب : مناسب برای همه سنین
- سال انتشار : 1402
- محصول : ایران
- کارگردان : محمدعلی عسگری
- ستارگان : آناهیتا افشار، تورج الوند، سعید دشتی، سعید زارعی، مسعود شامی، تینو صالحی، نوید پورفرج، فریدون حامدی
- مدت زمان : 1 ساعت و 30 دقیقه
در فیلم اتاقک گلی که بهترین فیلم عاشقانه جدید ایرانی است، در مرداد ماه سال 1367 عاشقانهای میان جنگ رخ میدهد.
عطرآلود
- ژانر : عاشقانه | درام | اجتماعی
- مخاطب : همه سنین
- سال انتشار : 1402
- محصول : ایران
- کارگردان : هادی مقدم دوست
- ستارگان : مصطفی زمانی
- مدت زمان : 1 ساعت و 30 دقیقه
در معرفی بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی جدید میتوان به فیلم عطرآلود اشاره کرد. یک ملودرام عاشقانه است که با نگاهی انسانی به دغدغه های اخلاقی بشر امروز میپردازد.
هناس
- ستارگان:
- مریلا زارعی
- بهروز شعیبی
- وحید رهبانی
- سیاوش طهمورث
- سولماز غنی
- کارگردان: حسین دارابی
- ژانر: عاشقانه، بیوگرافی
- سال تولید: ۱۴۰۰
از دیگر فیلم های عاشقانه 1401 هِناس است. فیلم ایرانی به کارگردانی حسین دارابی و نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عیناللهی و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه است که در سال ۱۴۰۱ به نمایش درآمد. اولین بار در ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. این فیلم جزئی از فهرست بهترین فیلمهای عاشقانه 1401 ایرانی میباشد.
این فیلم در ژانر بیوگرافی ساخته شده و روایت تلاشهای عاشقانه زنی برای بیرون کشیدن زندگیاش از تشویش و تلاطم است. داستان این فیلم حول محور داریوش رضایی نژاد دانشمند هستهای ایران است که توسط اسرائیل ترور شد.
بهترین فیلمهای اجتماعی ایرانی
مست عشق
- ستارگان:
- شهاب حسینی
- پارسا پیروزفر
- حسام منظور
- هانده ارچل
- سلما ارگچ
- بوراک توزکوپاران
- بوران کوزوم
- بنسو سورال
- ابراهیم چلیککول
- کارگردان: حسن فتحی
- ژانر: عاشقانه
- سال تولید: 1398
مست عشق میتواند به راحتی جایگاه بالایی در لیست بهترین فیلم های عاشقانه جدید ایرانی دریافت کند. حکایتی از مولانا و شمس تبریزی، که توسط بازیگران ایران و ترکیه اجرا شده است. حسن فتحی بعد از شاهکارهای بینظیرش، این بار فیلمی عاشقانه را به اکران خواهد برد.
فیلمبرداری مست عشق قبل از کرونا آغاز شده بود و خیلی قبلتر باید به اکران در میآمد؛ اما به دلیل همهگیری کرونا و مسائل دیگر اکران آن به تعویق افتاد. هنوز خبر دقیقی مبنی بر زمان نمایش این سینمایی عاشقانه در دست نیست.
ملاقات خصوصی
- ستارگان:
- پریناز ایزدیار
- هوتن شکیبا
- ریما رامینفر
- رویا تیموریان
- سیاوش چراغیپور
- نادر فلاح
- پیام احمدی نیا
- شیرین آقا کاشی
- کارگردان: امید شمس
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: 1400
ملاقات خصوصی در سال 1400 به تهیهکنندگی امیر بنان تولید شد. اثر جدید امید شمس در بخش سودای سیمرغ چهلمین دوره جشنواره فجر حضور داشت. پریناز ایزدیار و هوتن شکیبا ستارگان این سینمایی عاشقانه هستند. به دلیل اکران عمومی آن در سال 1401 در دسته فیلم های عاشقانه 1401 قرار میگیرد.
این فیلم به همراه فیلم نگهبان شب، از طرف منتقدان و نویسنگان ماهنامه سینمایی فیلم امروز، عنوان فیلم برگزیده را دریافت نمودند. امید شمس، بهمن ارک و علی سرآهنگ نویسندگان “ملاقات خصوصی” هستند.
آتابای
- ستارگان: هادی حجازیفر، جواد عزتی، سحر دولتشاهی
- کارگردان: نیکی کریمی
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: 1400
یکی از بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی 1400 قطعا و قطعا فیلم سینمایی آتابای است. این عاشقانه جدید از نیکی کریمی و هادی حجازیفر در عین سادگی قلب انسان را لمس میکند و احساسی تازه برجای میگذارد.
احساسی که شاید مشابه آثار کیارستمی عزیز باشد. صحنههایی از طبیعت بکر و سادگی! روایتی از روند تبدیل خشم به یک آرامش درونی با حضور عشق. نقد آتابای را میتوانید در سایت فیگار مطالعه نمایید. (بر روی عبارت نقد کلیک کنید)
پوست
- ستارگان:
- جواد قامتی
- محمود نظر علیان
- ناصر هاشمی
- هادی افتخارزاده
- عاشق ولی عبدی
- نرجس دلارام
- ابراهیم دهقان زاده
- کارگردان: بهمن و بهرام آرک
- ژانر: فانتزی، ترسناک، عاشقانه
- سال تولید: 1400
- زبان: ترکی، فارسی
فیلم سینمایی عاشقانه ایرانی جدید۱۴۰۰ پوست در سال 1397 به تهیهکنندگی محمدرضا مصباح تولید شد. اولین اثر حرفهای به زبان ترکی در سینمای ایران، فیلم پوست است. بهمن و بهرام آرک، دو برادر و کارگردانهای این اثر، جایزههای بسیاری را تاکنون از آن خود کردهاند؛ همچون دریافت جوایزی از جشنواره فیلم فجر و فستیوال کن.
پوست در واقعی ژانر ترسناک است؛ اما به ماجرای عشق، جادو و خرافهپرستی میپردازد. درباره خانوادهای است که شامل یک مادر و پسر هستند و زندگی آنها به دلیلی دچار مشکل میشود.
دینامیت
- ستارگان: پژمان جمشیدی، احمد مهرانفر، محسن کیایی، نازنین بیاتی، زیبا کرمعلی
- کارگردان: مسعود اطیابی
- ژانر: کمدی، عاشقانه
- سال تولید: 1400
فیلم سینمایی طنز و عاشقانه ایرانی جدید دینامیت نیز در دسته فیلمهای عاشقان قرار میگیرد. این فیلم حدود چهار ملیارد و ۵۰۰ میلیون فروش گیشه داشته است. از نظر تجاری موفق عمل کرده و صدر نشین جدول پرفروشترین فیلم سال است.
با این روندی که داشته است، دینامیت یکی از بهترین فیلم های ایرانی 1400 محسوب میشود. دینامیت در سال ۱۳۹۷ تولید شد، اما بنا به دلایلی از دهم تیرماه ۱۴۰۰ در سینماهای سراسر کشور به اکران در آمد.
انسانهای مختلف با طرز فکرهای گوناگون، یکی طلبه، یکی ساقی، یکی مذهبی و دیگری آزاد، همه و همه در یک آپارتمان زندگی میکنند. پژمان جمشیدی و احمد مهرانفر در نقش دو طلبه، محسن کیایی در نقش ساقی و دو دختر پرانرژی کنار هم حضور دارند. این تضادها موقعیتهای طنزی را به وجود میآورد.
هفتهای یک بار آدم باش
- ستارگان: پژمان جمشیدی، پژمان بازغی، رعنا آزادیور، ساغر قناعت
- کارگردان: شهرام شاهحسینی
- ژانر: کمدی، عاشقانه
- سال تولید: 1400
شهرام شاهحسینی بسیاری از فیلمهای محبوب همچون: “کلاغ پر”، “زنها فرشتهاند”، “خانه دختر” و سریالهایی همچون “میخواهم زنده بمانم” و “همه چیز آنجا است” را کارگردانی نموده است.
او در سال 1400 فیلم “هفتهای یکبار آدم باش” را به روی صحنه آورد. این فیلم حدود ۱۸۳ میلیون تومان فروش داشته، که فروش به نسبت خوبی است. علی و مانی دو برادر صاحب دو زندگی متفاوت، با طرز فکرهای جداگانه هستند. اما به دلیل بیماری پدر گرد هم میآیند.
صحنههای جنگ و جدل بین این دو خانواده و همسرانشان، لحظات خنده آوری را ایجاد کردهاند. گاهی نیز درام وارد این داستان میشود و مخاطب را غمانگیز مینماید.
بعد از زوج سام درخشانی و پژمان جمشیدی، این بار به تماشای ترکیب دو پژمان، بازغی و جمشیدی، در نقش دو برادر خواهیم نشست.
اما قسمت عاشقانه فیلم را کدام کاراکتر برعهده دارد؟ بابای علی و مانی را باید بشناسید تا معنای واقعی عشق را درک کنید! ماجرای غمانگیز و در عین حال عاشقانه فیلم سینمایی “هفتهای یک بار آدم باش” در خدمت شما خواهد بود.
شبی که ماه کامل شد
- ستارگان: هوتن شکیبا، الناز شاکردوست
- کارگردان: نرگس آبیار
- ژانر: ماجرایی، جنایی، درام، عاشقانه
- سال تولید: 1397
“شبی که ماه کامل شد” فیلمی که به هنگام اکران خود در جشنواره فجر، از همان ابتدا توجهها را به سمت خود جلب کرد. عاشقانهای در یک جنگ، به نویسندگی و کارگردانی نرگس آبیار، که در ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۷ به نمایش در آمد.
شبی که ماه کامل شد با نامزدی در ۱۳ رشته این جشنواره، توانست ۶ سیمرغ بلورین را به خود اختصاص دهد:
- بهترین فیلم
- بهترین کارگردانی
- بهترین بازیگر نقش اول مرد
- بهترین بازیگر نقش اول زن
- بهترین بازیگر نقش مکمل زن
- بهترین چهره پردازی
روایت دختر جوانی از مناطق جنوب شهر تهران، که درگیر عشق جوانی شهرستانی میشود. اما این عشق آنطور که انتظار میرفت پیش نمیرود؛ پس از ازدواج بنا به دلایلی آنها مجبور به مهاجرت از ایران میشوند. این فیلم براساس داستان واقعی عبدالحمید ریگی و همسرش فائزه منصوری ساخته شدهاست.
نبات
- ستارگان: شهاب حسینی، نازنین فراهانی، ستایش محمودی
- کارگردان: پگاه ارضی
- ژانر: درام، عاشقانه
- سال تولید: 1398
فیلم نبات به خاطر ریتمی که دارد شاید از نظر همه در دسته بهترین فیلم سینمایی عاشقانه ایرانی قرار نگیرد؛ اما ماجرای آن به قدری مخاطب را شگفت زده میکند که قطعا ارزش دیدن دارد.
سعید و نبات هر دو با هم زندگی میکنند. مرد چهل و چهار سالهای که همسرش را سالها قبل از دست داده است. نبات دختر دوازده ساله او، زندگی آرام و خوشی را دارد؛ تا اینکه با یک زن غریبه آشنا میشود و سرنوشت آنها کاملا تغییر میکند.
ناگهان درخت
- ستارگان: پیمان معادی، مهناز افشاری، زهره عباسی
- کارگردان: صفی یزدانیان
- ژانر: درام، عاشقانه، فانتزی
- سال تولید: 1397
ناگهان درخت یک عاشقانه فانتزی، با فضا و ریتمی عجیب که شاید همه پسند نباشد، اما در دسته بهترین فیلم های سینمایی ایرانی عاشقانه قرار میگیرد. ماجرا به شکل روایتهای یک بیمار شکل میگیرد. فرهاد زندگی خود را از کودکی تا ۵۰ سالگی برای روانکاو تعریف میکند.
بمب، یک عاشقانه
- ستارگان: پیمان معادی، لیلا حاتمی، سیامک انصاری
- کارگردان: پیمان معادی
- ژانر: درام، عاشقانه، جنگ
- سال تولید: 1396
دیالوگی در این فیلم هست که جالب توجه است؛ در صحنهای کودک داستان هنگام سجده دعا میکند که جنگ ادامه داشته باشد، تا بتواند دختر همسایه را در پناهگاه ببیند. همینقدر عاشقانه و ساده است این فیلم! فیلمی به کارگردانی پیمان معادی که در سال 1396 به نمایش در آمد.
فیلمنامه فیلم بمب، یک عاشقانه جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره آسیا پاسیفیک در سال ۱۳۹۳ دریافت کردهاست. در میانه سالهای جنگ و در اوج بمبارانهای تهران، روزگار با بیم و ترس میگذرد. اما عشق و دلدادگی و زندگی و امید، هراس ملموس مرگ را به فراموشی میسپارد؛ رفتگان در کلماتِ زندگان تکرار میشوند.
مرگ، سوال مطلق است و عشق، ابهام مکرر. “بمب؛ یک عاشقانه” با کورسوی امیدبخش زندگی کار دارد نه با سیاهی مطلق مرگ! جایی که زن و شوهر داستان به خاطر میآورند که هیچ چیز بالاتر از عشق میانشان نیست. این فیلم قطعا بهترین فیلم سینمایی عاشقانه ایرانی میتواند باشد.
لاتاری
- ستارگان: ساعد سهیلی، زیبا کرمعلی، حمید فرخنژاد
- کارگردان: محمد حسین مهدویان
- ژانر: درام، عاشقانه
- سال تولید: 1396
لاتاری فیلمی عاشقانه و در عین حال حماسی است. ماجرای دو جوان عاشق که در سودای ازدواج و رفتن به آمریکا هستند. آنها آرزو دارند که در لاتاری برنده شوند و گرین کارت آمریکا را دریافت کنند. خانواده امیرعلی و نوشین با ازدواج آنها مخالفت میکنند.
نوشین توسط یکی از آشنایانش برای کار ترجمه بیخبر از همه به دبی میرود. امیرعلی که در به در دنبال او میگردد متوجه میشود که نوشین در دبی خودکشی کرده است. او باور نمیکند ماجرا به این سادگی باشد و به همراه حمید فرخنژاد برای دانستن اصل ماجرا به دبی میرود.
رگ خواب
- ستارگان: لیلا حاتمی، کوروش تهامی
- کارگردان: حمید نعمتالله
- ژانر: درام، عاشقانه
- سال تولید: 1396
لیلا حاتمی کاراکتر مینا را ایفا میکند. مینا بعد از جدایی از همسرش به دنبال کار و محل اسکان میگردد. هنگام کار کردن در یک رستوران، با کامران، مدیر آنجا آشنا میشود. به ظاهر کامران عاشق او شدهاست. مینا تحت تاثیر حمایتها و محبتهای کامران، خود را رها میکند.
این عشق کاملا مشهود است و زندگی بسیار زیبا سپری میشود تا اینکه یک سری حقایق برای مینا آشکار میشود. حقایقی که مینا را به سمت تباهی میکشاند. قطعه زیبایی که در این فیلم پخش میشود، اثر بینظیر همایون شجریان است؛ که بدون اشاره به آن نمیتوان گذشت.
راه رفتن روی سیم
- ستارگان:
- حامد کمیلی
- احمد مهرانفر
- اندیشه فولادوند
- هومن برقنورد
- مریم بوبانی
- رسول نجفیان
- علیرضا استادی
- کارگردان: احمدرضا معتمدی
- ژانر: درام، عاشقانه، موزیک
- سال تولید: ۱۳۹۵
داستانی از یک نوازنده شهرستانی که برای پیدا کردن کار به تهران میآید. فیلمی سراسر مملو از موسیقی و کنار هم قرار گرفتن سنت و مدرنیته. نوازنده تنبور در این سفر به تهران با یک بند راک آشنا میشود و مسیر زندگیاش تغییر میکند.
سلام بمبئی
- ستارگان: محمدرضا گلزار، دیا میرزا، بنیامین بهادری
- کارگردان: قربان محمدپور
- ژانر: کمدی، درام، عاشقانه
- سال تولید: 1394
سلام بمبئی امتیاز جالبی دریافت نکردهاست. داستان آشنایی یک دختر هندی و یک پسر ایرانی را روایت میکند که هر دو دانشجوی پزشکی هستند.
این دو عاشق یکدیگر شدهاند اما بر سر این راه مشکلات بزرگی قرار میگیرد. آنها از هم جدا میشوند تا اینکه یک روز بعد از سالها فرصت دیدار یکدیگر را پیدا میکنند. در ادامه مطلب بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی همراه ما باشید.
نهنگ عنبر
- ستارگان: رضا عطاران، ویشکا آسایش، مهناز افشار، رضا ناجی
- کارگردان: سامان مقدم
- ژانر: کمدی، درام، عاشقانه
- سال تولید: 1394
هر قسمت نهنگ عنبر روایتی شیرینی از یک عشق قدیمی و یک طرفه که ناکام مانده است. اما بعد از گذشت سالها، بالاخره دختر داستان این عشق را قبول میکند.
نهنگ عنبر با فروش نزدیک به هفت میلیارد تومان، بعد از فیلم محمد رسولالله، به دومین فیلم پرفروش سال ۹۴ تبدیل شد. در سال ۱۳۹۶ دنباله این فیلم با نام “نهنگ عنبر ۲: سلکشن رویا” اکران شد.
در دنیای تو ساعت چند است؟
- ستارگان: لیلا حاتمی، علی مصفا
- کارگردان: صفی یزدانیان
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: ۱۳۹۳
گلی (با بازی لیلا حاتمی) بعد از بیست سال زندگی در فرانسه یکباره تصمیم میگیرد به ایران و به زادگاهش، شهر رشت سفری کند. فرهاد در رشت به استقبالش میرود و میگوید که آشنایی قدیمی است، اما گلی اصلا او را به یاد نمیآورد.
منتقدان در رابطه با این اثر میگویند:
در دنیای تو ساعت چند است؟ روایتی از عشقی متفاوت و منحصر به فرد است که بر بستر جغرافیایی خاص و شکست زمان عمق و جذابیت پیدا میکند. در این فیلم سینمایی، یک عشق قدیمی زخم باز میکند و در این بین، نه از درِ انتقام و جبران مافات، بلکه از نگاهی انسانی و با ابزار عشق به مصاف معشوق خود میرود و از قضا، روایت دچار فرایند شعاری هم نمیشود.
عصبانی نیستم
- ستارگان: باران کوثری، نوید محمدزاده، میلاد رحیمی
- کارگردان: رضا درمیشیان
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: ۱۳۹۲
عصبانی نیستم شرح حال بسیاری از جوانان امروزی است در واقع! فیلمی اجتماعی و سیاسی، که در قالب یک رابطه عاشقانه نمایش داده میشود. نوید دانشجوی ممتازی است که به دلیل فعالیتهای سیاسی از دانشگاه اخراج شده است.
او به دنبال شغل مناسب است تا بتواند رضایت بابای ستاره را جلب کند. اما مشکلات جامعه به قدری است که از هر جهت تحت فشار قرار میگیرد. در طی فیلم شاهد مقاومت نوید برای عدم پرخاشگری هستیم.
پل چوبی
- ستارگان: بهرام رادان، مهناز افشار، هدیه تهرانی، فرهاد اصلانی، برزو ارجمند، مهران مدیری
- کارگردان: مهدی کرمپور
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: ۱۳۹۲
امیر و شیرین تصمیم دارند که از ایران مهاجرت کنند. روایت در سال 1388 رخ میدهد، در تب و تاب انتخابات ریاست جمهوری! به همین خاطر ماجرای سفر آنها به مشکل میخورد. این درحالی است که در این بین خواهر امیر دستگیر میشود و نازلی معشوق سابق امیر، که ده سال قبل او را ترک کرده بود باز میگردد.
شیرین با راهنمایی کامران صبوحی، استاد قدیمیاش، کارهای ویزا و مقدمات مهاجرت در دبی را فراهم میکند. امیر مخالف این ماجراست، چرا که میداند صبوحی در گذشته به شیرین علاقهمند بوده است. روایتی سرشار از بحران و عشق، در محله پل چوبی، معبری بر خندق شمالی طهران، مابین پایتخت و ییلاق شمیران، محل اتصال طهران قدیم و تهران مدرن.
حوض نقاشی
- ستارگان: شهاب حسینی، نگار جواهریان
- کارگردان: مازیار میری
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: ۱۳۹۱
اگر از طرفداران فیلمهای قطعه ناتمام، بهآهستگی، کتاب قانون و سعادتآباد باشید، قطعا حوض نقاشی مازیار میری را پسند خواهید کرد. مگر میشود حوض نقاشی را دید و عاشق آن نشد؟ شهاب حسینی و نگار جواهریان در این اثر به زیبایی درخشیدهاند. کاراکتری کاملا متفاوت و سخت را به زیبایی هرچه تمام بازی کردهاند.
بابا و مامانی که یک سری معلولیت دارند، اما با قلب صاف و تمییزشان بینهایت عاشق هستند؛ هم عاشق یکدیگر و هم عاشق پسرشان! مریم و رضا با آدمهای دیگر فرق دارند، باید تلاش کرده تا به دیگران ثابت کنند این تفاوت بزرگ را با معجزه عشق حل کردهاند.
اما طبیعتا قبول این شرایط برای فرزندشان به قدری سخت است که از خانه فرار میکند. حوض نقاشی در صدر آرای تماشاگران سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر قرار داشت.
ورود آقایان ممنوع
- ستارگان: رضا عطاران، ویشکا آسایش، مانی حقیقی، بهاره رهنما، علی صادقی
- کارگردان: رامبد جوان
- ژانر: کمدی، عاشقانه
- سال تولید: ۱۳۸۹
یکی دیگر از بهترین فیلم های رمانتیک کمدی ایرانی به نویسندگی پیمان قاسمخانی و کارگردانی رامبد جوان، فیلم “ورود آقایان ممنوع” است. فیلمی با بازی بینظیر ویشکا آسایش و گریم عالی او! ویشکا مدیر مدرسه تیزهوشان دختران است و از نظر او باید از هرگونه مردی دوری کرد.
او ورود معلمهای آقا را به مدرسه ممنوع کرده است. بعد از اینکه معلم شیمی مدرسه حامله میشود، چارهای برای او نمیماند تا از یک معلم آقا دعوت کرده که به شاگردان مدرسه او تدریس کند. با ورود این معلم آقا، روند کل دبیرستان به هم میخورد و از نظم خارج میشود.
چیزهایی هست که نمیدانی
- ستارگان: علی مصفا، لیلا حاتمی، مهتاب کرامتی، پیام یزدانی
- کارگردان: فردین صاحبالزمانی
- ژانر: درام، عاشقانه
- سال تولید: ۱۳۸۹
چیزهایی هست که نمیدانی فیلمی ساخته سال ۱۳۸۹ به کارگردانی فردین صاحبالزمانی و تهیهکنندگی منیژه حکمت است. علی مصفا، لیلا حاتمی و مهتاب کرامتی بازیگران فیلم هستند.
داستان این فیلم در مورد راننده آژانسی به نام علی است که فیلم در مورد زندگی وی به صورت چند اپیزود ساخته شدهاست.
تنها دوبار زندگی میکنیم
- ستارگان: علیرضا آقاخانی، نگار جواهریان، عباداله کریمی، رامین راستاد
- کارگردان: بهنام بهزادی بروجنی
- ژانر: درام، عاشقانه
- سال تولید: ۱۳۸۶
تنها دو بار زندگی میکنیم فیلم سینمایی ایرانی ساخته شده در ۱۳۸۶ به کارگردانی بهنام بهزادی بروجنی است. این فیلم که اولین فیلم بلند سینمایی بهزادی است، پس از نمایش عمومی مورد توجه منتقدین قرار گرفت و در جشنوارههای گوناگون شرکت کرده و جوایزی را کسب کردهاست.
سیامک راننده مینیبوس است. او تصمیم میگیرد در فرصتی چند روزه، کارهایی را که همیشه حسرتشان را داشته انجام دهد و در روز تولدش از دنیا برود.
زیر درختان زیتون
- ستارگان: محمدعلی کشاورز، حسین رضایی، ظریفه شیوا، فرهاد خردمند، طاهره لادانیان
- کارگردان: عباس کیارستمی
- ژانر: درام، مستند، عاشقانه
- سال تولید: ۱۳۷۳
زیر درختان زیتون یا از میان درختان زیتون فیلمی ایرانی به کارگردانی عباس کیارستمی است که در سال ۱۹۹۴ میلادی ساخته شد. این فیلم پارهٔ سوم از سهگانه کوکر است. دو فیلم دیگر خانه دوست کجاست؟ و زندگی و دیگر هیچ بود.
در روستای کوکر، حسین به خواستگاری دختری بهنام طاهره میرود، ولی چون خانه ندارد به او پاسخِ منفی میدهند. همان شب زلزله تمام مردم روستا را بیخانمان میکند. حسین در بیخانمانی خود را با همه یکسان میبیند و خوشحال هم هست.
هفت روز میگذرد، در سر مزار «خدابیامرزها» حسین متوجه میشود طاهره و مادربزرگش زنده ماندهاند. گروهی برای ساختنِ فیلم به کوکر میآیند. حسین با آنها کار میکند. گروه طاهره را برای بازی در نقش زن حسین انتخاب میکند. طاهره سرآخر راضی به بازی در کنار حسین میشود، ولی خارج از مکالمات اجباری مربوط به نقشش، کلمهای با حسین سخن نمیگوید.
شبهای روشن
- ستارگان: مهدی احمدی، هانیه توسلی
- کارگردان: فرزاد مؤتمن
- ژانر: درام، عاشقانه
- سال تولید: ۱۳۸۱
شبهای روشن فیلمی است بهکارگردانی فرزاد مؤتمن که فیلمنامه آن را سعید عقیقی نوشتهاست. فیلمنامه این اثر برداشتی آزاد از داستان “شبهای روشن” اثر داستایوفسکی است. همچنین این فیلم بازسازی فیلم ایتالیایی شبهای روشن میباشد.
شبهای روشن داستان زندگی دو انسان تنهاست. مرد، استاد دانشگاه، سرخورده اجتماعی و مأیوس فلسفیست و انزوای خود را با تدریس ادبیات، مطالعه کتاب و پرسهزدن در خیابانها میگذراند.
شبی متوجه دختری ساکبهدست میشود و به او کمک میکند تا از شرّ مزاحمت یک راننده ماشین رهایی یابد. از اینجا بین او و رویا دوستی شکل میگیرد. رویا بنا بر قولی که به عاشق خود، امیر، دادهاست، یکسال پس از آخرین ملاقات به وعدهگاه آمده و میخواهد چهار شب در محل و ساعت معیّن در انتظار امیر بماند.
استاد به رویا پناه میدهد و به او کمک میکند تا امیر را پیدا کند. طی این چهار روز بین رویا و استاد بهتدریج دلبستگی بهوجود میآید. استاد مصمّم میشود که با رویا ازدواج کند، اما در چهارمین شب امیر به محل ملاقات میآید و رویا با او میرود. فیلم روایت چهگونگی آشنایی، دلبستگی و جدایی این دو شخصیت از زبان استاد دانشگاه است.
اینجا بدون من
- ستارگان: فاطمه معتمدآریا، صابر ابر، نگار جواهریان، پارسا پیروزفر
- کارگردان: بهرام توکلی
- ژانر: درام، خانوادگی، عاشقانه
- سال تولید: ۱۳۸۹
اینجا بدون من فیلمی درام ایرانی به نویسندگی و کارگردانی بهرام توکلی و تهیهکنندگی سعید سعدی است که در سال ۱۳۸۹ تولید و در تابستان ۱۳۹۰ اکران شد. فیلمنامه این فیلم اقتباسی از نمایشنامه باغ وحش شیشهای اثر تنسی ویلیامز است.
فیلم داستان خانوادهایست متشکل از مادر و دو فرزندش، احسان و یلدا که در آرزوی دستیابی به رویاهای خود هستند و امیدوارانه تحولی را انتظار میکشند. یلدا معلول است و تمام دغدغه مادر تأمین آینده اوست. ورود رضا دوست احسان با بازی زندگی آنان را دستخوش تغییراتی میکند.
درخت گلابی
- ستارگان: همایون ارشادی، گلشیفته فراهانی، نعمتالله گرجی، عباس شادروان، شهرام حقیقتدوست
- کارگردان: داریوش مهرجویی
- ژانر: عاشقانه، درام
- سال تولید: ۱۳۷۶
درخت گلابی فیلمی محصول سال ۱۳۷۶ به کارگردانی داریوش مهرجویی است که براساس داستان کوتاهی از مجموعه داستان جایی دیگر نوشتهٔ گلی ترقی ساخته شدهاست.
محمود نویسندهای است که برای نوشتن باقیمانده کتاب جدید خود در پی یک کمکاری طولانی، به باغ پدری خود در دماوند پناه آوردهاست. اما در باغ، درخت گلابی قدیمی که برای محمود سرشار از خاطره است میوه نداده و باغبانان از او میخواهند که در مراسمی آیینی برای ترساندن درخت و به بار نشستن دوباره آن شرکت کند.
محمود میپذیرد و در این بین او به مرور خاطرات نوجوانی خود میپردازد؛ زمانی که شیفتهٔ دخترعمهاش، میترا (یا به قول محمود در دفتر خاطراتش، میم) بوده و بااینکه دختر از او بزرگتر است به او ابراز عشق میکند و برایش اشعار عاشقانه میگوید و با او ساعتها در باغ به اجرای نمایشنامههای مختلف میپردازد، چرا که هردو به ادبیات علاقهمندند.
اما روزی دختر برای خداحافظی میآید، چون قصد دارد نزد پدرش که خارج از کشور است برود. محمود از او میخواهد که صبر کند و دختر میپذیرد، اما سالها بعد که محمود وارد جریانات سیاسی میشود نامههای دختر را پاسخ نمیدهد و رفتنش را به تاریخی بعد موکول میکند، تا اینکه بر اثر فعالیتهای سیاسی به زندان میافتد و آنجا با دیدن یکی از اقوام دختر خبر فوت او را دریافت میکند.
فیلم های عاشقانه قدیمی ایرانی قبل از انقلاب
درحال حاضر، سالانه فیلمهای بسیار زیادی در سینمای ایران تولید میشوند. بیشک بسیاری از این فیلمها از جذابیت بسیار زیادی برخوردار بوده و با توجه به زمان انتشار، با فرهنگ فعلی کشور هماهنگ هستند. اما گاهی اوقات، شاید بد نباشد تا به ریشههای کشور سفر کرده و با سفر به دورانی دور، با بهترین فیلم های قدیمی ایرانی قبل از انقلاب آشنا شوید.
همسفر
همسفر عنوان یکی از فیلم های قبل از انقلاب عاشقانه به کارگردانی و نویسندگی مسعود اسداللهی محصول سال ۱۳۵۴ است. مردی، که رئیس شرکتی است، عاطفه را اغفال کرده، اما حاضر به ازدواج با او نیست. مراسم ازدواج عاطفه با جوانی دیگر به هم میخورد و او که اختلال حواس پیدا کرده، تصمیم میگیرد از خانه پدریاش (غلامحسین) بگریزد.
جوان جلنبری به نام علی و دایی رستم به قصد سرقت وارد خانه غلامحسین میشوند. دایی رستم به دام میافتد و غلامحسین درصدد برمیآید که عاطفه را برای حفظ آبرو به مدت یک هفته به عقد دایی رستم درآورد. عاطفه برای یافتن رئیس شرکت به شمال میرود و علی و دایی رستم مأمور میشوند تا در ازای هفتاد هزار تومان او را به خانهٔ پدر بازگردانند.
علی عاطفه را مییابد و عاطفه، وقتی که بار دیگر از طرف رئیس شرکت رانده میشود، به قصد خودکشی میگریزد. علی او را تعقیب میکند و مانعش میشود. آن دو، بعد از ماجراهایی، در طول سفر به هم علاقهمند میشوند. علی عاطفه را به غلامحسین تحویل میدهد و پاداش خود را میگیرد. غلامحسین تصمیم میگیرد دخترش را به لندن بفرستد؛ اما علی به فرودگاه میرود و عاطفه با او همراه میشود.
سلطان قلبها
فیلم سلطان قلبها یکی از بهترین و پرفروش ترین فیلم های ایرانی قبل از انقلاب است. این فیلم در دسته عاشقانه ترین فیلم فارسی قرار میگیرد. داستان این فیلم در رابطه با زوجی است که برخلاف رضایت خانوادهها، با یکدیگر ازدواج میکنند. اما طی رویدادی، آنها برای مدتی از یکدیگر دور میشوند.
در طی این جدایی، هر دو شخص تصور میکنند که همسر آنها مرده است. در همین حین، طی یک حادثه همسر مرد، بینایی خود را از دست میدهد. اما در سوی دیگر، مرد تبدیل به یک خواننده مشهور شده است.
پس ازسالها، این مرد که تبدیل به یک خواننده شده است، با دختر کوچکی رو به رو میشود که درواقع دختر واقعی او است. هرچند که زمان زیادی میگذرد تا آنها از رابطه واقعی میان خود با خبر شوند.
گنج قارون
قارون فیلمی ایرانی است که در سال ۱۳۴۴ ساخته شد. این فیلم ساخته سیامک یاسمی است و محمدعلی فردین، فروزان و تقی ظهوری از بازیگران اصلی این فیلم هستند. داستان این فیلم در رابطه با فردی ثروتمند بنام قارون با بازی آرمان است که به دلیل اشتباهات گذشته خود را به دام یأس و ناامیدی انداختهاست.
در زمان خودکشی در اصفهان، بدست علی با بازی فردین و حسن با بازی تقی ظهوری نجات مییابد و از آن پس دنیا برایش رنگ و بوی تازهای میگیرد. این فیلم نخستین فیلم سینمای ایران بود که به فروش میلیونی (یک میلیون تومان) رسید. فیلم گنج قارون یکی از بهترین فیلم های عاشقانه قبل از انقلاب است.
آبی و رابی
فیلم آبی و رابی اولین و بهترین فیلم کمدی باحال ایرانی است. این فیلم در سال 1309 و توسط اوانس اوگانیانس ساخته شده است. اوانس اوگانیانس نیز جزو اولین فیلمسازهای ایرانی محسوب میشود.
داستان فیلم آبی و رابی در رابطه با مرد است که در موقعیتهای مختلف، داستانهای کمدی جذابی را میسازند. به همین دلیل است که این فیلم به لیست بهترین فیلم های کمدی قبل از انقلاب راه یافته است.
همچنین لازم به ذکر است که با وجود امکانات بسیار محدود و زمان ساخت فیلم آبی و رابی، این فیلم از جلوههای ویژه بهرمند است. این جلوههای ویژه نیز به دلیل تازگی، یکی از دلایل محبوبیت این فیلم در میان مردم آن زمان بوده است. این فیلم راه را برای ساخت دیگر بهترین فیلم های کمدی قبل از انقلاب باز کرد.
درشکه چی
فیلم درشکه چی توسط نصرت کریمی ساخته شده و تبدیل به یکی از بهترین فیلم های قدیمی ایرانی قبل از انقلاب شده است. داستان این فیلم در رابطه با خانوادههایی تعصبی است که همانند خیلی از خانوادهها در دنیای واقعی، با توجه به خرافات، جلوی ازدواج دو جوان را میگیرند.
همچنین مرد سالاری نیز یکی دیگر از مسائلی است که در این فیلم به آن پرداخته میشود. فیلم درشکه چی پیامهای بسیار زیادی را برای مردم زمان خود داشته است و به همین دلیل است که جزو بهترین فیلم های قدیمی ایرانی قبل از انقلاب محسوب میشود.
شب نشینی در جهنم
در ابتدا فیلم شب نشینی در جهنم توسط موشق سروری ساخته شد اما ناتمام ماند. سپس ساموئل خاچیکیان تصمیم گرفت تا کار بر این فیلم را به اتمام رسانده و آن را اکران کند. این فیلم جزو بهترین فیلم های قدیمی ایران محسوب میشود که در مضمون طنز و کمدی، پیامهای مهمی را به مخاطب میرساند.
همانطور که بالاتر ذکر کردیم، فیلم شب نشینی در جهنم جزو بهترین فیلم های قدیمی ایران محسوب میشود. داستان این فیلم در باره مردی خسیس و ثروت طلب است. دختر او عاشق پسرعمویش شده است اما با این حال، پدرش قصد دارد تا او را به اجبار به عقد یک پیر مرد پولدار و ثروتمند در آورد.
در ادامه پدر دختر یک خواب ترسناک و وحشتناک میبیند. در این خواب، او به ترسناکترین بخشهای جهنم میرود و عذابهای بسیاری را تحمل میکند. در نهایت نیز او از خواب بیدار شده و متحول میشود. سپس تصمیم میگیرد تا از این به بعد، رفتار خوشی با خانوادهاش داشته باشد.
این فیلم پیامهای خود را به صورت کمدی بیان میکند و به همین دلیل جزو بهترین فیلم های قدیمی ایران کمدی میباشد. همچنین این فیلم نیز شامل جلوههای ویژه بسیاری میباشد که در آن زمان مرسوم نبود.
طوقی
طوقی یکی دیگر از فیلمهای قدیمی ایرانی قبل از انقلاب است که باری دیگر به خرافات کنایه میزند. باری دیگر ازدواج سنتی در مقابل ازدواج مدرن قرار گرفته و باعث میشود تا بیننده مجبور شود تا تصمیم سختی مبنی بر عدل هر جهت بگیرد. در فیلم طوقی، انتخاب این که آیا ازدواج سنتی بهتر است و یا ازدواج مدرن تبدیل به یک موضوع مهم میشود.
سه کارآگاه خصوصی
سه کارآگاه خصوصی یکی دیگر از فیلم های کمدی قدیمی ایرانی در این لیست است. این فیلم داستان سه جوان را روایت میکند که به واسطه تماشای فیلمهای جنایی، به شغل کارآگاهی علاقمند میشوند. اخیراً آنها یک دفتر مراقبت از کودکان و معلولان را ایجاد کردهاند.
سه جوانی که از آنها نام بردیم در این مورد از فیلم های کمدی قدیمی ایرانی به واسطه شغل جدیدی که دارند، متوجه اتفاقت عجیبی میشوند که در خانه دو دختر رخ داده است. این دخترها ادعا میکنند که در خانه خود ارواح را میبینند و اکنون نوبت این سه پسر جوان است تا تبدیل به سه کارآگاه خصوصی شده و به کمک آنها بروند.
در نهایت نیز مشخص میشوند تا اشخاصی که به ظاهر ارواح بودند، درواقع قاچاقچیان مواد مخدر بودند که وارد این خانه میشدند. همچنین لازم به ذکر است که این فیلم جزو پرفروش ترین فیلم های ایرانی قبل از انقلاب نیز محسوب میشود.
دختر لر
فیلم دختر لر نیز جزو بهترین و پرفروش ترین فیلم های ایرانی قبل از انقلاب عاشقانه است. این فیلم در سال 1312 اکران شده است. لازم به ذکر است که اردشیر ایرانی وظیفه کارگردانی و تهیه کنندگی این فیلم را برعهده داشته است.
فیلم دختر لر در میان دیگر فیلمهای قدیمی ایرانی قبل از انقلاب از داستان عاشقانه جذابی برخوردار است. در این فیلم، میتوانیم پسری را مشاهده کنیم که عاشق یک دختر ثروتمند میشود. پسر ذکر شده نیز یک شاگرد قهوه خانه است و در وضعیت خوبی قرار ندارد. اما او با کمک به دختر برای خلاص شدن از شر مزاحمان، میتواند قلب او را به دست آورد. در ادامه نیز اتفاقات بسیار جالبی رخ میدهد که داستان فیلم را شکل میدهند. بیشک فیلم دختر لر جزء بهترین فیلم های قبل از انقلاب است.
حسن کچل
یکی دیگر از بهترین فیلم های قبل از انقلاب حسن کچل نام دارد. حسن کچل یکی از کهنترین داستانهای فارسی است که یک قصه شب برای کودکان در نسلهای متوالی بوده است. با این حال، ساخت فیلمی کمدی و موزیکال از حسن کچل توانست آن را به یکی از بهترین فیلم های قبل از انقلاب تبدیل کند.
آوازهای خوانده شده در این فیلم، بسیار مورد پسند مخاطبان قرار گرفت و این فیلم را تبدیل به یک فیلم کمدی باحال ایرانی در میان مردم کرد. همچنین لازم به ذکر است که این فیلم با 9 میلیون تومان فروش، یکی از پرفروش ترین فیلم های ایرانی قبل از انقلاب نیز محسوب میشود.
مردی که موش شد
فیلم مردی که موش شد جزو بهترین فیلم های ایرانی بعد از انقلاب کمدی محسوب میشود. این فیلم در سال 1364 و توسط احمد بخشی ساخته شده است. همچنین لازم به ذکر است که بازیگرانی همچون محمدعلی کشاورز، حمید جبلی، اکبر عبدی و پرویز پورحسینی در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
داستان این فیلم، در رابطه با یک تاجر سرمایهگذار است. او از اموال بسیار زیادی برخوردار است اما با این حال، فردی خسیس میباشد و قصد دارد تا بتواند به نحوی از پرداخت مالیات عفو شود.
او تصمیم میگیرد تا با پوششی ژنده و ظاهری فقیر، به اداره مالیات رجوع کرده و ثابت کند که او در وضعیت شکست مالی قرار دارد. در سوی دیگر، کارمندی که وظیفه رسیدگی به درخواست او را دارد به شدت پیگیر بوده و تا زمانی که از صحبت گفتههای او اطمینان پیدا نکند، درخواست او را تایید نمیکند.
حاکم یک روزه
حاکم یک روزه آخرین فیلمی است که از آن به عنوان بهترین فیلم های قدیمی ایرانی قبل از انقلاب نام میبریم. داستان این فیلم در رابطه با مهاجرت از شهر به روستا است. مردی ساده و دل پاک، قصد دارد تا از روستا به شهر مهاجرت کرده و زندگی جدیدی را تجربه کند.
در همین حین، حاکم شهری که او به آن مهاجرت کرده است گم شده است. به دلیل شباهت بسیار زیادی این مرد با حاکم شهر، مردم تصور میکنند که او همان حاکم گمگشته است. پس آنها مرد روستایی را تبدیل به حاکم خود میکنند و این مرد نیز میتواند مدتی به عنوان یک حاکم زندگی کند.
در امتداد شب
فیلم «در امتداد شب» از بهترین فیلم های عاشقانه قبل انقلاب است. بازیگران بهنام سینمای آن دوران همچون سعید کنگرانی، گوگوش، جهانگیر فروهر و ناصر ممدوح در این فیلم نقشآفرینی کردهاند. داستان برخلاف اکثر فیلمهای فارسی، پایان خوشی ندارد و حرفی تازه برای مخاطبان داشت و از این رو توانست یکی از پولسازترین فیلم های سینمای ایران شود.
داستان فیلم با سبک مدرنی که تازه وارد زندگی افراد شده بود، درآمیخته است. فضایی که بازیگر و خواننده مشهور، نارضایتی خود را از زندگی شخصی ابراز میکند و دل در گرو عشق یکی از طرفدارانش میگذارد.
رگبار
رگبار نخستین فیلم بلند بهرام بیضایی است که سال ۱۳۵۰ ساخته شد و بسیار ستایش شد، ولی از لحاظ تجاری چندان کامیاب نبود. ماجرای فیلم درباره یک مثلّث عشقی در محلّهای فقیرنشین در میانههای قرن چهاردهم هجری خورشیدی است.
آقای حکمتی، آموزگار جدید مدرسهای در جنوب شهر، در آغاز ورود به کلاس درس یکی از شاگردانش به نام مسیّب را از کلاس بیرون میکند. عاطفه، خواهر مسیّب، به اعتراض نزد آقای حکمتی میرود و حکمتی به او ابراز علاقه میکند.
آقا رحیم، قصاب محله، نیز دل با خواهر مسیّب دارد. از طرف دیگر آقای مدیر و همسرش مایلند دختر خود را به عقد آقای حکمتی درآورند؛ ولی حکمتی اعتنایی به دختر مدیر ندارد. حکمتی برای پر کردن اوقات فراغتش تصمیم میگیرد به تنهایی تالار نمایش ویران و متروک مدرسه را مرمّت کند.
چند بار آقا رحیم برای این که آقای حکمتی را از میدان عشق به در کند تهدیدش میکند، اما رابطه حکمتی با عاطفه ژرفتر میشود. تالار نمایش مدرسه با یک برنامه نمایشی افتتاح میشود، و پس از آن حکم انتقال حکمتی به او ابلاغ میشود، و او به ناچار مدرسه و محله را ترک میکند.
بیشتر بخوانید:
- بهترین سریال های ایرانی تمام دوران + [1402 و پخش خانگی]
- بهترین فیلم های طنز ایرانی تاریخ سینما + [1402، 1401 و تمام دوران]
- جدیدترین و بهترین رئالیتی شوهای ایرانی + [1402 و تمام دوران]
- بهترین فیلم های جنگی ایرانی تاریخ سینما + [1402 و تمام دوران]
از همراهی شما تا انتهای نوشتار بهترین فیلم های عاشقانه ایرانی سپاسگزار هستیم. حتما ما را با نظرات خود در رابطه با این نوشتار، آگاه کنید. شما میتوانید به عنوان نویسنده مهمان در سایت فیگار عضو شوید و علاوه بر اشتراک نظرات خود در رابطه با مقالهها، نقد فیلم ، نقد سریال ، اخبار سینما و مطالب خودتان را نیز انتشار دهید. برای مطالعه فراخوان مرتبط با آن بر روی لینک نویسنده مهمان کلیک نمایید. در ضمن شما همراهان عزیز میتوانید به اینستاگرام فیگار جهتِ شناختِ مهمترین فیلم های ژانرهای مختلف و خلاصه نقد و بررسیهای فیلمهای روز دنیا مراجعه کنید.
سوالات متداول
پر فروشترین فیلم قبل از انقلاب کدام فیلم است؟
با توجه به نبود آمارهای دقیق و رسمی از قبل انقلاب، نمیتوان پاسخی دقیق داد. اما فیلم قیصر یکی از پرفروش ترین فیلم های ایرانی قبل از انقلاب و احتمالاً پرفروشترین فیلم قبل انقلاب است.
کارگردان فیلم سلطان قلبها کیست؟
محمدعلی فردین کارگردان و سازنده فیلم سلطان قلبها است. همچنین او در این فیلم به ایفای نقش نیز پرداخته است.
معرفی یک فیلم سینمایی ایرانی عاشقانه غیرتی ؟
طبقه هساث یا طبقه حساس یک فیلم سینمایی ایرانی عاشقانه غیرتی در ژانر کمدی به کارگردانی کمال تبریزی و محصول سال ۱۳۹۲
معرفی یک فیلم سینمایی عاشقانه دبیرستانی ایرانی ؟
دختری با کفشهای کتانی و من، ترانه ۱۵ سال دارم فیلم سینمایی عاشقانه دبیرستانی ایرانی هستند.
بهترین فیلم عاشقانه ایرانی از نظر فیگار ؟
در سالهای اخیر بمب یک عاشقانه و آتابای میتوانند بهترین فیلم عاشقانه ایرانی باشند.
همه فیلم ها خاص و زیبا بودن که واقعا ارزش دیدن رو داشتن