همنواز

فوری: پیشرفته ترین زیردریایی اتمی امریکا وارد خلیج فارس شد!

خبر فوری درباره بزرگترین زیردریایی امریکا ! پیشرفته ترین زیردریایی امریکا در خلیج فارس :

پیشرفته ترین زیردریایی اتمی امریکا وارد خلیج فارس شد!”

پیشرفته ترین زیردریایی امریکا در خلیج فارس

به نقل از العربیه، نیروی دریایی آمریکا امروز (شنبه) اعلام کرد:

آمریکا در حمایت از ناوگان پنجم خود مستقر در بحرین، یک فروند زیردریایی هسته‌ای مجهز به موشک هدایت‌شوند را به خاورمیانه ارسال کرده است.

زیردریایی اتمی امریکا مشخصاتش به چه صورت است؟

زیردریایی اتمی امریکا مشخصات
زیردریایی اتمی امریکا مشخصات

تیموتی هاکینز، سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد:

زیردریایی “یواس‌اس فلوریدا” روز پنجشنبه وارد منطقه شده و در کانال سوئز در تردد است.

وی مدعی شد:

این (زیردریایی) قادر به حمل ۱۵۴ فروند موشک کروز توماهاک بوده و به منظور کمک به ناوگان پنجم در راستای حصول اطمینان از امنیت و ثبات دریایی، به منطقه اعزام شده است.

پیشرفته ترین زیردریایی اتمی جهان : زیردریایی هسته‌ای، گونه‌ای زیردریایی است که نیروی پیشرانه آن را یک نیروگاه هسته‌ای تولید می‌کند. این زیردریایی‌ها معمولاً به موشک‌های تهاجمی بالستیک و کروز با کلاهک هسته‌ای مجهز می‌شوند و از مهمترین ابزارهای بازدارندگی هسته‌ای به‌شمار می‌روند.

پنهان بودن تقریباً کامل پیشرفته ترین زیردریایی اتمی جهان از دید دشمن باعث می‌شود تا از هرگونه حمله پیش‌دستانه در امان باشند و اصل «نابودی متقابل» در صورت آغاز جنگ هسته‌ای را تضمین کنند.

مهمترین سودمندی بزرگترین زیردریایی اتمی جهان نسبت به زیردریایی‌های متعارف دیزلی-الکتریکی این است که چون انرژی هسته‌ای نیازی به هوا ندارد دیگر لازم نیست زیردریایی برای هواگیری به روی آب بیاید. همچنین نیروگاه هسته‌ای این زیردریایی‌ها برای سال‌ها و گاهی تا پایان عمر خود نیازی به سوخت‌گیری دوباره ندارند.

این باعث می‌شود تا بزرگترین زیردریایی اتمی جهان قادر باشند برای زمان بسیار طولانی در درون آب مانده و این‌گونه خود را از دید دشمن پنهان نگاه دارند. با این حال هزینه بسیار بالای فناوری هسته‌ای باعث شده تا تنها شش کشور ایالات متحده آمریکا، روسیه، بریتانیا، فرانسه، چین و هند این زیردریایی‌ها را در نیروی دریایی خود به‌کار گیرند.

فکر ساخت این زیردریایی در زمان جنگ سرد و در زمانی شکل گرفت که یک زیر دریایی اتحاد جماهیر شوروی تا نزدیکی درگیری با یک ناو هواپیمابر آمریکایی در اقیانوس آرام پیش رفت. در حقیقت این زیردریایی برای اسکورت و مراقبت از رزمناوها و ناوهای هواپیمابر آمریکا ساخته شد.

بیشتر بخوانید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *