همنواز

صحبت های تلخ مازیار لرستانی ؛ فشار خون روی 18 + لایو پشیمانی مازیار لرستانی از دنیای مردونه

صحبت های تلخ مازیار لرستانی در خصوص داروهای هورمونی‌اش به تازگی در فضای مجازی و شبکات اجتماعی توجهات زیادی را به این بازیگر جلب کرده است.

مازیار لرستانی بازیگری که به دلیل انتخاب جنسیت خودش بسیاری لز حواشی و حرف‌ها را به جان خرید. در ویدیو تازه منتشر شده حرف های تلخ مازیار لرستانی برای استفاده قرص های هورمونی‌ اش و عوارض آنها نگاه خیلی از کاربران را مجدد به خود جلب کرد.

صحبت های تلخ مازیار لرستانی

صحبت های مازیار لرستانی درباره قرص های هورمونی اش

مازیار لرستانی در این ویدیو می‌گوید:

چند روزه که خیلی بد آوردم فشار خونم روی ۱۸ هست!!

صحبت های تلخ مازیار لرستانی
صحبت های تلخ مازیار لرستانی

فیلم صحبت های مازیار لرستانی فشار روی 18

لایو پشیمانی مازیار لرستانی

مازیار صالحی لرستانی (با نام تولد شهره صالحی لرستانی؛ متولد ۳۱ خرداد ۱۳۴۵) بازیگر و کارگردان اهلِ ایران است. او فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۶۵ با بازی در فیلم اُغُر بخیر آغاز کرد. لرستانی، در ۲۲ تیر ۱۴۰۱ از تطبیق جنسیت خود خبر داد و گفت نام مازیار را برگزیده‌است.

مازیار لرستانی دنیای مردانه را تنهایی عمیق توصیف کرد و با متنی غم انگیز احساساتش را نوشت:

از ۳۱ خرداد ۱۳۴۵ تا امروز در گذر از تمام پیچ و خم‌های زندگی و تنهایی ها و فراق‌ها و رنج‌ها و نداشتن ها، با ایمان به آتش مقدسی که در دلم روشن بود و حکایت‌ها داشت از درستی و حقانیت‌ام، با تکیه به خدا عبور کردم. دمم گرم.

صحبت های تلخ مازیار لرستانی

صحبت های مازیار لرستانی

تطبیق جنسیت او از سوی کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی با واکنش‌های فراوان روبه‌رو شد و در حالی که عده‌ای از «تغییر جنسیت» او سخن می‌گفتند، فعالان حقوق تراجنسیتی‌ها یادآوری کردند که باید از «تطبیق جنسیت» برای چنین اتفاقی استفاده کرد. او گفت هویت سابق او دردی بوده که ۵۶ سال ادامه داشته و امیدوار است که بتواند آن را به درمان برساند.

در ادامه می‌توانید ویدئو منتشر شده از مازیار لرستانی را ببینید:

لرستانی بازی در تئاتر را از سال ۱۳۶۴ با نمایش‌های دانشجویی از جمله «آدم‌برفی»، «زیبایی بی‌اعتنا»، «من به باغ عرفان»، «آژاکس»، «پیشنهاد ازدواج» و «تبعیدی‌ها» تجربه کرد و تا ۱۳۶۹ ادامه داد. بازی در سینما را از سال ۱۳۷۰ با فیلم نیاز به کارگردانی علیرضا داوودنژاد آغاز کرد.

وی از سال ۱۳۶۶ کارگردانی ۱۷ تئاتر حرفه‌ای در تئاتر شهر از جمله «خسیس دهکده روگافورد»، «گالری»، «پرده‌برداری»، «عقاب»، «داش آکل»، «آنتیگون»، «متوری»، «بنگاه تئاترال»، «تلخ بازی قمر در عقرب»، «زندگی دوگانه» و «پیک‌نیک در میدان جنگ» را بر عهده داشته‌است.

بیشتر بخوانید:

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزماً بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.

جهت دیدن ویدئوهای بیشتر که در فضای مجازی پربازدید شده است از بخش وایرال ویدئوز در سایت فیگار دیدن کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *