تبلیغات در فیگار

فوتوکال‌های بازیگران فیلم زن و بچه سعید روستایی در جشنواره فیلم کن 2025

فیلم زن و بچه با بازی تحسین‌برانگیز پریناز ایزدیار در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵، نظر منتقدان بین‌المللی را به خود جلب کرده است.

فیلم جدید سعید روستایی با عنوان زن و بچه در نخستین نمایش جهانی خود در بخش مسابقه جشنواره کن ۲۰۲۵ به نمایش درآمد. این درام خانوادگی پرتنش با بازی پریناز ایزدیار ، داستان مادری تنها را روایت می‌کند که با فرزند سرکش خود درگیر است و ناخواسته به ورطه‌ای از سوگواری، خیانت و تلاش برای عدالت کشیده می‌شود.

سوفی مانکس کافمن، منتقد سرشناس نشریه ایندی‌وایر، پس از تماشای فیلم در یادداشتی مفصل از بازی درخشان پریناز ایزدیار تمجید کرده و او را از شانس‌های اصلی دریافت جایزه بهترین بازیگر زن در کن دانسته است.

در ادامه، تصاویری از فتوکال‌های امروز (2 خرداد) بازیگران زن و بچه سعید روستایی را خواهید دید:

فیلم زن و بچه

فیلم زن و بچه

فیلم زن و بچه

فیلم زن و بچه

فیلم زن و بچه

در بخشی از نقد او آمده:

بیشتر ما نمی‌دانیم که مشکلات‌مان چقدر بزرگ یا بی‌اهمیت‌اند؛ یک روز نگران برخورد خانواده همسر آینده‌مان هستیم و روز بعد، حادثه‌ای ناگهانی همه چیز را دگرگون می‌کند. پریناز ایزدیار در نقش مهناز، این فروپاشی روانی و سقوط تدریجی را به طرز حیرت‌آوری به تصویر می‌کشد. گریه‌هایش تکراری نمی‌شوند، فریادهایش کلیشه‌ای نیستند؛ او مدام با ظرافتی تازه به لایه‌های دردناک شخصیتش جان می‌بخشد.

روستایی که با برادران لیلا نیز در سال ۲۰۲۲ در همین جشنواره حضور داشت، این بار هم با روایت‌ زنانه‌ای دیگر بازگشته و جهان فیلم‌اش را با طراحی صحنه‌هایی رئالیستی اما احساس‌برانگیز شکل داده است. کافمن با اشاره به شباهت‌هایی میان فضای احساسی آثار روستایی و ملودرام‌های پدرو آلمودووار، می‌نویسد:

فیلم در لحظاتی ممکن است به سریال‌های تلویزیونی پهلو بزند، اما ایزدیار با بازی خیره‌کننده‌اش همیشه فیلم را در مسیر اصلی‌اش نگه می‌دارد.

فیلم زن و بچه با مدت زمان ۱۳۱ دقیقه، یکی از ۲۲ فیلم حاضر در بخش مسابقه رسمی جشنواره کن است. شرکت فرانسوی Goodfellas فروش جهانی این فیلم را برعهده دارد. بازیگرانی چون پیمان معادی نیز در این پروژه حضور دارند، هرچند تمرکز اصلی فیلم بر شخصیت مهناز با بازی پریناز ایزدیار است.

سعید روستایی بار دیگر با ترکیبی از روایت پرکشش، شخصیت‌پردازی عمیق و بازی‌های قدرتمند، اثری خلق کرده که صدای سینمای ایران را به یکی از مهم‌ترین رویدادهای هنری جهان رسانده است.

نظر شما درباره‌ی فیلم‌ها و آثار سعید روستایی چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار در میان بگذارید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *