همنواز

مجوز ایمپلنت مغزی نورالینک ایلان ماسک صادر شد [+جزئیات]

به تازگی، خبری مبنی بر مجوز ایمپلنت مغزی نورالینک ایلان ماسک به انتشار رسید که حواشی و بازتاب‌های زیادی را در فضای مجازی به همراه داشت.

چند روزی است که شایعه خبر درخواست مجوز ایمپلنت ایلان ماسک به انتشار رسیده که جنجال‌های زیادی را به همراه داشت و چندی پیش اعلام شد که تأییدیه مجوز کاشت تراشه روی مغز انسان صورت خواهد گرفت.

مجوز کاشت ایمپلنت نورالینک یکی از مهم‌ترین اتفاقات در صنعت تکنولوژی خواهد شد که می‌تواند به کلی، دنیا را به عصر روبات‌ها پیش ببرد.

مجوز ایمپلنت مغزی نورالینک ایلان ماسک

درخواست مجوز ایمپلنت ایلان ماسک

مجوز ایمپلنت مغزی نورالینک ایلان ماسک
درخواست مجوز ایمپلنت ایلان ماسک

شرکت نورالینک مجوز آزمایش کاشت تراشه روی مغز انسان را از اداره غذا و داروی آمریکا دریافت کرد. شرکت نورالینک (Neuralink) ایلان ماسک که با توسعه تراشه مغزی می‌خواهد محدودیت‌های ارتباطی بین انسان و کامپیوتر را از بین ببرد تا افراد بتوانند با استفاده از آن و اتصال مغزشان به اینترنت، کنترل وسایل دیجیتال را با مغز در دست بگیرند، اعلام کرد که مجوز اداره غذا و دارو آمریکا (FDA) را برای اولین مطالعه بالینی انسانی خود دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید:

اظهارات جنجالی ایلان ماسک درباره فناوری هوش مصنوعی

با این وجود، Neuralink می‌تواند برای اولین بار تراشه خود را در مغز یک انسان آزمایش کند. ایلان ماسک اواخر سال گذشته‌ی میلادی ادعا کرد که نورالینک حدودا ۶ ماه تا آغاز اولین کارآزمایی انسانی فاصله دارد. ایلان ماسک تاکنون وعده‌های نادرست زیادی مطرح کرده است، اما ظاهرا این‌بار شرایط فرق می‌کند.

مجوز کاشت تراشه روی مغز انسان

مجوز ایمپلنت مغزی نورالینک ایلان ماسک
مجوز کاشت تراشه روی مغز انسان

به گفته کارمندان، سازمان غذا و دارو نگرانی هایی دارد و باید در مورد آزمایش انسانی مورد توجه قرار گیرد. مشکلات عمده شامل باتری لیتیومی دستگاه، امکان رفتن سیم های ایمپلنت به داخل مغز و چالش استخراج ایمن دستگاه بدون آسیب رساندن به بافت مغز است.

با تمام اینها به نظر می‌رسد ماسک بسیار به آینده این شرکت و پژوهش‌هایش خوش‌بین است. وی که در این مدت با تمام مخالفت‌ها، مصرانه به دنبال پیشبرد این برنامه بوده و وعده داده است که با عملیاتی شدن این پروژه، می‌توان به درمان بسیاری از بیماری‌های مغزی، بازگرداندن توانمندی‌های از دست رفته طی ضایعه‌های نخاعی و تسهیل یادگیری مهارت‌ها و زبان‌های جدید کمک کرد؛ به‌گونه‌ای که با کسب این مهارت‌ها، بشر در مسیر تبدیل به نوع ابرانسان گام خواهد برداشت.

بیشتر بخوانید:

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزماً بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *