همنواز

تبصره ماده 100 آخرین فرصت برای کاهش مالیات کسب و کارها [+نحوه استفاده]

تبصره ماده ۱۰۰ مالیات ؛ تبصره ماده 100 باعث می‌شود که پرونده ها بدون رسیدگی مالیاتی به اتمام برسد. ۳۱ خرداد آخرین فرصت استفاده از مزایای تبصره ماده ۱۰۰ است.

تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آنها در سال ۱۴۰۱ حداکثر صد برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‌های مستقیم (مبلغ ۶۷.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) بوده و فرم مالیات مقطوع برای آنها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می شود در صورت پذیرش این فرم، از نگهداری اسناد و مدارک و ارائه اظهارنامه مالیاتی برای عملکرد مذکور معاف هستند. در ادامه مطلب با خبر تبصره ماده 100 مالیات همراه ما بمانید.

تبصره ماده ۱۰۰ مالیات

  • تبصره ماده 100 سال 1402

به گزارش منابع خبری:

۳۱ خردادماه، آخرین فرصت استفاده از مزایای تبصره ماده ۱۰۰ یا تکمیل و ارائه اظهارنامه از سوی صاحبان مشاغل است.

تا قبل از سال ۱۳۹۴، همه‌ی کسب و کارها موظف به نگهداری دفاتر قانونی(دفترکل، روزنامه و دارایی) بودند، تا اینکه تبصره ماده ۱۰۰ به کمک آنها آمد و از سال ۱۳۹۴ به بعد تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم با هدف حمایت از کسب و کارهای کوچک و جلوگیری از اتلاف وقت ممیزین مالیاتی و صاحبان کسب وکارها به وجود آمد.

به طور کلی کلیه اشخاص حقیقی که مجموع درآمد آنها در سال ۱۴۰۱ کمتر از شش میلیارد و هفتصد و بیست میلیون باشد می‌توانند از این تبصره استفاده کنند، اما باید به این نکته توجه کنید که اشخاص حقوقی (شرکت ها، سازمان ها و ….) باید در سامانه‌ای ویژه اشخاص حقوقی به نام سامانه مودیان ثبت نام نمایند.

تبصره ماده ۱۰۰ مالیات

نحوه استفاده از تبصره 100 مالیات

بر این اساس، متقاضی برای استفاده از اظهارنامه تبصره ماده ۱۰۰ باید در ابتدا با کد ملی و نام کاربری خود وارد درگاه ملی خدمات الکترونیک به نشانی my.tax.gov.ir  شده و پس از آن گزینه اظهارنامه‌ها و منابع مالیاتی را از فهرست سمت راست صفحه انتخاب کند. پس از آن وارد بخش اظهارنامه درآمدی شده و گزینه ارسال اظهار نامه عملکرد یا تبصره ماده  را انتخاب کند. پس از آنکه نسبت به انتخاب شغل اقدام کرد می‌تواند میزان فروش سالیانه و مالیات خود را مشاهده کند. پس از پذیرش میزان مالیات می‌تواند آن را به صورت کامل یا در چهار قسط پرداخت کند. سرانجام کد رهگیری خود را دریافت کرده و در نهایت فرم تبصره ماده ۱۰۰ ثبت و برای فرد ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *