همنواز

فوری: تلسکوپ جیمز وب برای اولین بار یک مولکول سازنده حیات را در فضا کشف کرد!

تلسکوپ جیمز وب مولکول سازنده ؛ دانشمندان و ستاره شناسان میگویند که به کمک جیمز وب برای اولین بار بار یک مولکول سازنده حیات را در فضا پیدا کردند‍!

تیمی از دانشمندان بین‌المللی برای اولین بار از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا برای شناسایی ترکیب جدید کربن در فضا استفاده کردند. در ادامه مطلب با خبر کشف جدید تلسکوپ جیمز وب همراه ما بمانید.

تلسکوپ جیمز وب مولکول سازنده

  • مولکول سازنده تلسکوپ جیمز وب

به گزارش منابع خبری:

بنابر اعلام سازمان فضایی آمریکا، ناسا، این ترکیب که کاتیون متیل یا متیلیوم (با فرمول شیمیایی +CH۳) نام دارد در یک منظومه ستاره‌ای جوان واقع در ۱۳۵۰ سال نوری از زمین در سحابی شکارچی ردیابی شده است.

این مولکول که به عنوان «کاتیون متیل» (cat-eye-on) (CH۳+) شناخته می‌شود، بسیار با اهمیت است، زیرا به تشکیل مولکول‌های پیچیده‌تر مبتنی بر کربن کمک می‌کند. کاتیون متیل در یک منظومه ستارگان جوان با یک دیسک پیش‌سیاره‌ای به نام d۲۰۳-۵۰۶ که در فاصله ۱۳۵۰ سال نوری از ما در سحابی شکارچی قرار دارد، شناسایی شد.

تلسکوپ جیمز وب مولکول سازنده

تلسکوپ فضایی جیمز وب

کاتیون متیل غالبا به عنوان یک جزء کلیدی در شکل‌گیری حیات در نظر گرفته می‌شود که به تشکیل مولکول‌های پیچیده‌تر مبتنی بر کربن کمک می‌کند. تصاویر گرفته شده توسط تلسکوپ وب بخشی از سحابی شکارچی را نشان می‌دهد که به عنوان «نوار شکارچی» شناخته می‌شود، جایی که نور پرانرژی فرابنفش با ابر‌های متراکم مولکولی در تعامل است ماری-آلین مارتین-درومل از دانشگاه پاریس-ساکلی فرانسه، یکی از اعضای تیم علمی این تحقیقات گفته است: «این کشف، حساسیت باورنکردنی وب و همچنین اهمیت مرکزی CH3+ را در شیمی بین‌ستاره‌ای تأیید می‌کند».

قابلیت‌های منحصر به فرد جیمز وب، این تلسکوپ را به یک رصدخانه ایده‌آل برای جستجوی این مولکول حیاتی تبدیل کرده است. وضوح عالی جیمز وب و همچنین حساسیت بالای آن، همگی به موفقیت این تحقیقات کمک کردند.

بیشتر بخوانید:


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *