همنواز

حذف پنج سال حقوق برای لایحه برنامه هفتم توسعه بازنشستگی

به تازگی، خبری مبنی بر حذف پنج سال حقوق برای لایحه برنامه هفتم توسعه بازنشستگی به انتشار رسید که حواشی و بازتاب‌های فراوانی را به همراه داشت.

به تازگی، خبری مبنی بر حذف لایحه میانگین ۵ سال حقوق برای بازنشستگی در فضای مجازی به انتشار رسیده که حواشی و بازتاب‌های فراوانی را تحت عنوان حذف شدن حقوق بازنشستگان از لایحه هفتم با خودش به همراه داشت.

این طرح درخواست حذف سن بازنشستگی در برنامه هفتم توسعه با انتقادات شدیدی از سمت بازنشستگان روبرو شد.

حقوق برای لایحه برنامه هفتم توسعه بازنشستگی

حذف لایحه میانگین ۵ سال حقوق برای بازنشستگی

یکی از اعضای کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم در عین حال گفت:

این مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه است و در نهایت این موضوع باید در کمیسیون تلفیق تصمیم گیری و نهایی شود. کمیسیون برنامه و بودجه موضوع میانگین ۵ سال حقوق برای بازنشستگی کارکنان دولت را از لایحه برنامه هفتم حذف کرد.

بیشتر بخوانید:

آغاز ثبت‌ نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد:

ما در این کمیسیون تصویب کردیم تا میانگین ۵ سال حذف شود بنابراین همچنان میانگین ۲ سال پایانی دریافتی به عنوان مبنای حقوق بازنشستگی ملاک عمل قرار خواهد گرفت.

لایحه برنامه هفتم توسعه بازنشستگی
حذف لایحه میانگین ۵ سال حقوق برای بازنشستگی

حذف شدن حقوق بازنشستگان از لایحه هفتم

لایحه برنامه هفتم توسعه بازنشستگی
نارضایتی بازنشستگان و کارگران از برنامه هفتم توسعه

موارد مطروحه در لایحه برنامه هفتم توسعه در افزایش سن بازنشستگی و محاسبه معدل حقوق 5 سال آخر مخالف حقوق مکتسبه حقوق بگیران بوده بی‌عدالتی است و درخواست حذف آن را داریم. نباید جبران اشتباهات دیگران توسط قشر مظلوم حقوق بگیر باشد. اگر دولت دنبال تصویب چنین مواردی است باید شامل کسانی باشد که بعد از تصویب قانون بیمه‌پرداز می‌شوند.

برنامه هفتم توسعه از زمان رونمایی در روزهای اخیر با انتقادات زیادی همراه بود. یکی از منتقدان این لایحه، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بود که با اشاره به احکام لایحه برنامه هفتم توسعه گفت:

تعداد احکام برنامه بسیار زیاد است. در هنگام رونمایی برنامه هفتم گفتند تعداد احکام این برنامه حدود ۳۰۰ حکم است؛ اگر دولت ۳۰۰ حکم به مجلس بدهد مجلس هم ۲۰۰ حکم به آن اضافه می‌کند در مجموع می‌شود ۵۰۰ حکم که این دیگر برنامه نیست، بلکه یک جلد کتاب قانون است.

جهت خواندن اخبار اقتصادی بیشتر می‌توانید با مراجعه به لینک مربوطه از این اخبار اطلاعات بیشتری کسب کنید.

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *