همنواز

دلیل اصلی سوژه فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ 4

اخیرا اظهاراتی در مور دلیل اصلی سوژه فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ 4 در رسانه های مجاتزی بحث داغی را برای کاربران این فضا ایجاد کرده است.

به تازگی موضوع های فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ در رسانه های مجازی توجه کاربران این فضای اجتماعی را جلب کرده است. گویا ترجیح فرزندآوری در سریال نون خ به خوبی دیده می‌شود و حواشی زیادی را توسط مخاطبین برای این سریال داشته است.

امروزه موضوع مهاجرت و فرزندآوری بیشتر در جامعه ما مطرح می‌شود که در ادامه به دلیل محورت دیالوگ های سریال نون خ درباره فرزند آوری بیشتر خواهیم پرداخت.

سوژه فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ

سوژه فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ
موضوع های فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ

مهدی فرجی تهیه کننده «نون خ» در گفتگو با فارس، درباره پرداختن به موضوعاتی از قبیل مهاجرت، فرزندآوری و پیری جمعیت در فصل چهارم این سریال گفت:

“ما از همان فصل اول «نون خ» برخی موارد راهبردی مثل کارآفرینی در مناطق روستایی، مشکلات اقتصادی، توجه به آیین‌ها و صنایع دستی، مدیریت بحران در زمان بلایای طبیعی و … را به اقتضای داستان هر فصل موردتوجه قرار داده بودیم.”

وی افزود:

“در این فصل این ایده توسط آقای وفایی و آقاخانی مطرح شد که ده بالا و پایین داشته باشیم. اهالی این دو روستا با وجود قرابت‌های فراوان، با هم رقابت هم دارند. در ده بالا، موضوعاتی مثل ازدواج جوانان، فرزندآوری و کارآفرینی اهمیت زیادی دارد، اما اهالی ده پایین در این موارد بی‌توجه بوده‌اند و حالا چوب آن را می‌خورند.”

مدیر سابق شبکه یک نیز بیان کرد:

“به هر حال بحث فرزندآوری و پیری جمعیت از معضلات مهم کشور است و نمی‌توان از آن به سادگی گذشت. این موضوع به ویژه در روستاها پیامدهای منفی بیشتری به همراه دارد. اگر مهاجرت جوانان به شهرها و عدم تمایل آنها به ازدواج را نیز به این کاهش زاد و ولد اضافه کنیم خواهیم دید که بحران‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی روستاها و شهرستان‌های کوچک ما را تهدید می‌کند که در این سریال با زبان طنز به آن‌ها پرداخته شد.”

دلیل محورت دیالوگ های سریال نون خ درباره فرزند آوری

سوژه فرزند آوری و مهاجرت در سریال نون خ
دلیل محورت دیالوگ های سریال نون خ درباره فرزند آوری

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ» اظهار کرد:

“قسمت‌های مربوط به مسابقه فوتبال بین دو روستا و بی‌توجهی ده پایین به حضور جوانان در میدان مسابقه، تغییر کاربری گلخانه و بی‌استفاده ماندن زمین‌های کشاورزی در ده پایین نیز در همین زمینه قابل‌توجه است.”

فرجی تصریح کرد:

“به این ترتیب اهالی ده پایین برای بسیاری از نیازهای خودشان به ده بالا وابسته شده‌اند که برایشان مشکلاتی را به همراه دارد. از سوی دیگر ما در این فصل و در فصل‌های قبل به مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی روز کشور هم پرداخته‌ایم چرا که همین مسائل سریال را پویا و شاداب نگه می‌دارد. در این قسمت هم موضوع مشاغل کاذب و دلالی، بحث نوکیسه‌ها، قیمت دلار، سامانه فروش خودرو، مهاجرت جوانان و… در دل داستان تعبیه شده‌اند”.

«نون خ 4» در نظر سنجی اخیر مرکز تحقیقات صداوسیما عنوان پربیننده ترین سریال نوروزی تلویزیون را با ۸۳.۵ درصد بیننده و ۷۸.۶ درصد رضایت در میان مخاطبان از آن خود کرده است.

بیشتر بخوانید:

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزماً بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *