در تهیه انواع غذا با تخم مرغ خلاقیت به خرج دهید

شاید به نظرتان درست‌کردن انواع غذا با تخم مرغ کار پیش پا افتاده‌ای باشد یا تخم‌ مرغ را غذای اختصاصی آقایان در زمانی که هیچ غذایی در خانه نیست بدانید.

درست‌کردن انواع غذا با تخم مرغ شاید به ‌اندازه غذاهای دیگر نیازی به حرکت محیرالعقولی نداشته باشد، اما نشان‌دهنده روح ساده آشپزی در فرهنگ‌های مختلف است.

طرز تهیه انواع غذا با تخم مرغ نه از رستوران‌های شیک و لاکچری و نه با هنر دست سرآشپزهای حرفه‌ای بیرون آمده‌اند. این غذاها از دل آشپزخانه مردم معمولی بیرون آمده و با عشق برای اعضای خانواده درست شده‌اند. به همین خاطر است که طرز تهیه انواع مختلف غذا با تخم مرغ نشان‌دهنده بخش کوچکی از فرهنگ هر کشوری‌ست.

اگر با خواندن این مقدمه دلتان هوس تخم‌ مرغ کرد، فقط کافی‌ست ابتدا سری به یخچال خانه‌تان بزنید. اگر تخم ‌مرغتان تمام شده بود، می‌توانید یک سری به سایت اسنپ‌مارکت بزنید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون آن‌که از خانه بیرون بروید، تخم ‌مرغ و هر مواد غذایی که می‌خواهید تهیه کنید. مطمئن باشید زمانی که خواندن این مقاله به پایان برسد، سفارشات شما هم رسیده است.

تخم ‌مرغ سوخاری به سبک فرانسوی

در اولین قدم برای درست‌کردن انواع غذا با تخم مرغ سری به خانه‌ای کوچک در دل پاریس می‌زنیم و درست‌کردن تخم‌ مرغ سوخاری را با حال و هوای فرهنگ فرانسه یاد می‌گیریم. برای تهیه تخم‌ مرغ سوخاری برای 4 نفر، شما می‌توانید تنها با صرف 30 دقیقه طعم بی‌نظیری از تخم‌ مرغ را خلق کنید.

مواد لازم

  • 12 عدد تخم‌ مرغ
  • 4/1 پیمانه سس مایونز
  • 1 قاشق غذاخوری سس خردل
  • 1 قاشق چای‌خوری پوست لیمو رنده‌شده
  • 1 قاشق غذاخوری پیازچه خردشده
  • 1 پیمانه آرد همه‌منظوره
  • 2 عدد تخم ‌مرغ
  • 1 پیمانه آرد سوخاری
  • نمک و فلفل به‌مقدار لازم
  • روغن

طرز تهیه تخم‌ مرغ سوخاری

بعد از این‌که مواد بالا را تهیه کردید، وقت آن است که دست‌به‌کار شوید و برای درست‌کردن این غذا مراحل زیر را انجام دهید. یک موزیک فرانسوی بگذارید و با تصور این‌که در آپارتمانی کوچک در دل پاریس هستید، شروع به آشپزی کنید.

  1. برای شروع پخت این غذا با تخم ‌مرغ، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را داخل قابله‌ای پر از آب بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، 15 دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها آب‌پز شوند.
  2. در مرحله دوم تخم‌مرغ‌ها را پوست بکنید و به‌صورت طولی برش دهید. زرده تخم ‌مرغ را در کاسه‌ای بریزید و سس مایونز، خردل، پوست لیمو، پیازچه، سس تند، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید و یک قاشق از مواد را داخل سفیده‌ها قرار دهید.
  3. برای سرخ‌کردن تخم‌مرغ‌ها ابتدا روغن را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  4. در کاسه‌ای یک پیمانه آرد بریزید و نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید. در کاسه‌ای دیگر پودر سوخاری بریزید و در نهایت کاسه سوم را که شامل ترکیب زرده تخم ‌مرغ و بقیه مواد است کنارتان بگذارید.
  5. سفیده‌های تخم‌ مرغ شکم‌پر را به ترتیب درون آرد، ترکیب زرده تخم ‌مرغ و پودر سوخاری فرو ببرید و داخل روغن سرخ کنید.
  6. بعد از سرخ‌شدن تخم‌مرغ‌ها، روغن اضافه آن‌ها را بگیرید و با جعفری تازه تزئین کنید.

کاسرول تخم ‌مرغ انگلیسی

صبحانه انگلیسی یکی از معروف‌ترین غذا‌ها در تمام دنیاست. اگر دلتان یک صبحانه متفاوت از دل آشپزخانه انگلیس می‌خواهد، در میان انواع غذا با تخم مرغ، کسرول تخم‌ مرغ می‌تواند انتخابی هیجان‌انگیز برای شروع‌ یک روز عالی باشد. این غذا را می‌توانید ظرف 50 دقیقه آماده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • 400 گرم سوسیس
  • 2/1 پیمانه پیاز خردشده
  • 2 حبه سیر
  • 2/1 پیمانه گوجه‌فرنگی خشک
  • 4 قاشق غذاخوری جعفری خردشده
  • 5 عدد تخم‌ مرغ
  • 2 پیمانه پنیر موزارلا
  • 2/1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 250 گرم کره

طرز تهیه کاسرول تخم ‌مرغ

اگر یک ساعت زودتر از زمانی که صبحانه می‌خورید بیدار شوید، می‌توانید با درست‌کردن این غذا در میان انواع غذا با تخم مرغ، طعم متفاوتی را کشف و به فرهنگ متفاوتی سفر کنید.

  1. برای درست‌کردن این غذا ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کنید.
  2. در مرحله بعد سوسیس‌ها را با حرارت متوسط 10 دقیقه تفت دهید و سپس با چنگال له کنید.
  3. سیر و پیاز را به سوسیس اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. به مواد قبل گوجه‌فرنگی و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به‌خوبی با هم مخلوط شوند.
  4. مخلوط بالا را در ظرف پیرکسی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
  5. در کاسه‌ای بزرگ تخم ‌مرغ، خامه، نصف پنیر موزارلا و نمک را مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف پیرکس بریزید و باقی پنیر و جعفری را به مواد اضافه کنید.
  6. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از پخت نوش جان کنید.

طرز تهیه خاچاپوری غذای سنتی گرجستان

اگر عاشق پیتزا هستید، می‌توانید با درست‌کردن خاچاپوری، طعم جدیدی از پیتزا را با تخم ‌مرغ امتحان کنید. خاچاپوری در میان طرز تهیه انواع غذا با تخم مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای دنیاست و روح فرهنگ کشور گرجستان را در دل موادی که برای تهیه آن لازم است، حمل می‌کند.

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 پیمانه شیر کم‌چرب
  • 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • 3 پیمانه آرد
  • 1 قاشق غذاخوری روغن

مواد لازم برای داخل غذا

  • 100 گرم پنیر خامه‌ای
  • 100 پنیر فتا
  • 100 گرم پنیر موزارلا
  • 4 عدد تخم ‌مرغ
  • کره به اندازه لازم

طرز تهیه خاچاپوری

مرحله اول: برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را درست کنید. در یک کاسه نمک، خمیر مایه، آرد و شکر را با هم ترکیب کنید. آب و شیر را گرم کنید و آن را داخل کاسه بریزید. مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید. کف و کناره‌های یک کاسه را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید خمیر در جایی گرم یک ساعت استراحت کند.

مرحله دوم: در کاسه‌ای پنیر فتا، پنیر خامه‌ای و موزارلا را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: بعد از این‌که حجم خمیر دو برابر شد، آن را روی سطحی که آرد پاشیده‌اید بگذارید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم و هر تکه را به‌اندازه 20 سانتی‌متر پهن کنید. دو طرف خمیر را که به شکل دایره درآمده است به سمت مرکز رول کنید و خمیر را به شکل یک قایق دربیاورید. گوشه‌های خمیر را به هم فشار دهید تا سفت شود. خمیر را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ پوشانده‌اید بگذارید.

مرحله چهارم: شکافی را که در وسط خمیر وجود دارد باز کنید و داخل آن را با ترکیب پنیرهای مختلف پر کنید. یک تخم ‌مرغ را بشکنید و با برس روی خمیر بمالید. خمیر را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، بگذارید. اجازه دهید خمیر 15 دقیقه بپزد و روی آن طلایی شود.

مرحله پنجم: خمیر را از فر بیرون بیاورید و روی مواد را کمی گود کنید. یک تخم‌ مرغ را روی آن بشکنید و چند تکه کره روی آن بگذارید. خاچاپوری را به مدت 5 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا تخم ‌مرغ خودش را بگیرد. قبل از سرو‌کردن غذا می‌توانید تخم‌ مرغ را که حالتی عسلی دارد، با چنگال هم بزنید و نوش جان کنید.

 فوت کوزه‌گری در تهیه انواع غذا با تخم مرغ

در سفری که برای یادگرفتن طرز تهیه انواع غذا با تخم مرغ دارید، علاوه‌بر طرز تهیه غذاها، یادگرفتن فوت کوزه‌گری برای داشتن یک غذای بی‌عیب‌ونقص اهمیت زیادی دارد. رعایت نکاتی که در زیر آمده برای تهیه انواع غذا با تخم مرغ ضروری‌ست.

  • برای سرخ‌کردن تخم ‌مرغ، آن را با حرارت ملایم بپزید تا قهوه‌ای و سفت نشود.
  • برای پوست‌کندن تخم‌ مرغ آب‌پز، ابتدا آن را داخل آب یخ بیندازید و بعد بلافاصله پوست بکنید. این کار کمک می‌کند پوست تخم ‌مرغ راحت کنده شود.
  • در هنگام سرخ‌کردن تخم ‌مرغ برای این‌که بوی زهم ندهد، نگذارید زرده تخم‌ مرغ زیاد در روغن بماند.
  • برای پوست‌کندن راحت تخم‌ مرغ، در هنگام جوشیدن آن می‌توانید کمی جوش شیرین به آب آن اضافه کنید.
  • اگر به دنبال تکنیک‌های آشپزی بیشتری هستید، مقالات آشپری اسنپ‌مارکت همان جایی‌ست که انتظارش را دارید. طرز تهیه انواع نوشیدنی‌ها، دسرها، شیرینی‌ها، غذاهای سنتی و ملل را می‌توانید در بلاگ اسنپ‌مارکت یاد بگیرید؛ عین آب خوردن!

پایان رپورتاژ آگهی


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *