به گفتهی برخی از اختر شناسان، حرکت ستاره دنباله دار سبز رنگ به سمت زمین یکی از مهمترین اتفاقات چند سال اخیر کیهانی میباشد.
به گفتهی اخترشناسان دنیای نجوم، ستارهی دنبالهدار سبز رنگی که آخرین بار پنجاه هزار سال پیش نزدیک زمین شد، چهارشنبه 12 بهمن، دو مرتبه از 42 میلیون کیلومتری زمین میگذرد که با چشم غیر مسلح نیز دیده میشود.
بیشتر بخوانید:
عبور ستاره دنباله دار از کنار زمین
پدیدار شدن چهرهای ترسناک در آسمان
حرکت ستاره دنباله دار سبز رنگ به سمت زمین
در ادامه میتوانید تصویری از این ستاره دنباله دار را ببینید:
اختر شناسان گفته بودند که این ستارهی دنباله دار، در اوایل ماه فوریهی سال 2023 میلادی، به نزدیکترین فاصله خود به زمین میرسد و در آسمان پُررنگتر و آشکارتر از هر جسم دیگری میشود، و در نهایت روز چهارشنبه، با سرعت نسبی 207000 کیلومتر بر ثانیه میان مدار زمین و مریخ خواهد چرخید و به سمت خارج منظومه شمسی حرکت خواهد کرد.
این ستارهی دنبالهدار، از قدیمیترین اجسام آسمانی منظومهی شمسی است که در حقیقت به یک کپسول زمان متعلق به دوران شکلگیری منظومه شمسی حدود 4.5 میلیارد سال پیش میباشد که بین فضای درونی و بیرونی منظومه رفت و آمد میکند.
به گفتهی اختر شناسان، زادگاه این ستاره، ابر اورت است، که یک محوطه منجمد فرضی فراتر از مدار پلوتون میباشد که تا مسافت یک چهارم ستارهی همسایه منظومه شمسی کشیده میشود. برخی از دانشمندان بر این نظر هستند که ممکن است این ستاره دنبالهدار، همیشه در اطراف منظومهی شمسی نچرخد و اگر در جریان سفرهای طولانی خود شتاب کافی پیدا کند، ممکن است از منظومه شمسی به بیرون پرتاب شود و هرگز بازنگردد.
پدیدار شدن ستاره دنباله دار سبز رنگ
بیشتر بخوانید:
- تصویر جدید جیمز وب از بزرگترین یخ بین ستاره ای
- رقیب جیمز وب چیست و چه سالی رونمایی می شود
- از به چالش کشیدن نظریهها تا تمامی تصاویر تلسکوپ فضایی جیمز وب
- تصویر خیره کننده جدیدی از تلسکوپ جیمز وب منتشر شد
- شکار ناباورانه تصویری از سحابی ملکه ستاره توسط جیمز وب
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزماً بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.