به تازگی ویدیویی از کشف مواد عجیب در لبنیات های شرکتی در فضای مجازی پخش شده که کمک بسیاری را هنگام خرید لبنیات به شما خواهد کرد.
اخیرا مواد مضر لبنیات های شرکتی باعث شیوع بیماری های عجیبی شده است. گویا ویدیوی از مواد سمی در لبنیات های شرکتی در فضای مجازی وایرال شده که بسیار به شما کمک خواهد کرد. در ادامه ویدیویی از تشخیص لبنیات مضر شرکتی خواهید دید.
کشف مواد عجیب در لبنیات های شرکتی
بسیاری از مردم به ماست و مصرف انواع ماستها به عنوان مادهای مغذی در رژیم غذایی خود علاقه داشته به دلیل مزایای این ماده غذایی برای سلامت انسان، از آن استفاده میکنند. از سوی دیگر در دهههای اخیر شاهد صنعتی شدن تولید ماست بوده و بسیاری از مردم بر اساس شرایط زندگی خود از ماستهای کارخانهای استفاده میکنند و انواع صنعتی و بستهبندیشده ماست با درجههای مختلف چربی و طعمها و اسانس های مختلف در فروشگاهها به فروش میرسد.
مواد سمی در لبنیات های شرکتی
در ادامه میتوانید ویدیویی از تشخیص لبنیات مضر شرکتی را ببینید:
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد اکثر ماستهای موجود در بازار حاوی مقادیری شکر بوده و تنها ماستهای طبیعی و سنتی دارای شکر نیستند. بر اساس مطالعات انجامشده توسط پژوهشگران دانشگاه لیدز در بریتانیا، بیشتر ماستهای بستهبندیشده در این کشور، دارای مقادیر زیادی شکر بوده و در برخی مواقع شکر موجود در این ماستها از نوشابه نیز بیشتر است. در این مطالعات، ۹۲۱ نمونه مختلف ماست با مارک ها و برندهای مختلف مورد آنالیز و تجزیه و تحلیل قرار گرفتهاند.
اداره ملی سلامت عمومی انگلستان در بیانیهای به مردم توصیه کرده است که کودکان ۴ تا ۶ ساله نباید روزانه بیش از ۱۹ گرم شکر، مصرف کنند. به این ترتیب اگر کودکی یک وعده ماست بستهبندی طعم دار مصرف کرد، دیگر نباید در آن روز هیچگونه محصول حاوی شکر و قند مصرف کند. در حقیقت کارخانههای تولیدکننده ماست برای از بین بردن طعم تلخ اسیدلاکتیک موجود در ماست و ترش شدن آن که ناشی از فعالیت باکتریهای موجود در لبنیات است، به محصولات خود شکر و مواد نگهدارنده اضافه میکنند و شاید به همین دلیل است که معمولاً ماستهای کارخانهای علیرغم ماندن زیاد در یخچال، ترش نمیشوند.
بیشتر بخوانید:
- قطع اینترنت در زمان برگزاری کنکور
- فیلم کامل عروس موتور سوار را ببینید
- نماهنگ مهر خواهر برادری با نوای محمدحسین پویانفر و رضا هلالی منتشر شد!
- فیلمی عجیب از فروش علنی تریاک در خیابان های افغانستان!
- پشت پرده گم شدن 48 تخته فرش کاخ سعد آباد فاش شد!
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.