گریه ماچو دارای چندین مورد مثبت، اما منفی است. با نوشتار نقد فیلم Cry Macho همراه فیگار بمانید تا ببینیم آخرین اثر کلین ایستوود چه سمت و سویی دارد.
هنگامی که برای اولین بار مشخص شد که کلینت ایستوود کارگردانی و تهیه کنندگی این فیلم را در اکتبر سال ۲۰۲۰ انجام میدهد، همچنین اعلام شده بود که او به عنوان شخصیت اصلی فیلم بازی خواهد کرد. فیلمبرداری اصلی در ۴ نوامبر سال ۲۰۲۰، در البوکرکی، نیومکزیکوآغاز شد. فیلمبرداری این فیلم پس از ۴۵ روز در ۱۵ دسامبر ۲۰۲۰، یک روز قبل از برنامهریزی که شده بود به پایان رسید.
نقد فیلم Cry Macho (گریه کن ماچو 2021)
نئو وسترنی با حضور ایستوود
فهرست مطالبی که در ادامه نوشتار نقد فیلم Cry Macho خواهید خواند بهش رح زیر است:
- تحلیل ساختار روایی – زیست کنونی در دنیایی از نوستالژیها
- تحلیل تکنیکی فیلم – ورود زمان در ساختار روایی
- تحلیل فلسفی و روانشناختی – درامی درباره دوران پیری
- مشخصات فیلم
در ادامه حتما با نوشتار نقد فیلم گریه ماچو همراه فیگار بمانید تا از نوستالژیهای دردناک اما آشنای یک مرد ۹۱ ساله بیشتر آگاه شویم.

تحلیل ساختار روایی – زیست کنونی در دنیایی از نوستالژیها
مایک (کلینت ایستوود) پیرمردی است که سالها پس از اینکه به رام کردن اسبها مشغول بوده، حالا توسط کارفرمایش اخراج شده است. بااینحال، کارفرمای قبلیاش از او میخواهد تا به مکزیک برود و پسرش را به آمریکا بازگرداند. مایک برای ادای دین خود به کارفرما، پیشنهاد او را میپذیرد اما…
گریه ماچو بازگشتی نامعقول است که کاملاً با سبک کلاسیک ایستوود مطابقت ندارد و به لحن همیشگی که مد نظر است نمیرسد؛ اما بار دیگر نشان میدهد که کارگردان Río Místico (رودخانه عارف ، 2003) همیشه چیز مهمی برای گفتن دارد. اینبار درباره زمان حال میگوید. زیست کنونی در دنیایی از نوستالژیها! در ادامه با نوشتار بررسی فیلم گریه ماچو همراه ما باشید.
تحلیل تکنیکی فیلم – ورود زمان در ساختار روایی

ایستوود هنگام بازی، کارگردانی و حتی آهنگسازی قسمتی از موسیقی متن فیلم، حرفه ای بودن زیادی از خود نشان داد. دومی یکی از برجسته ترین جنبه های فیلم بود. موسیقی در هر زمان بسیار خوب همراه است، و زمان را وارد ساختار روایی فیلم میکند. با این حال، باید روشن شود که این فیلم ممکن است مورد پسند طرفداران ژانر وسترن نباشد؛ زیرا چندین ویژگی اصلی آن وجود ندارد. هیچ رویارویی فردی وجود ندارد، کمبود هواپیماهای آمریکایی و تعقیب اسبگونه هم وجود ندارد. آنچه میبینید جدیدترین نسخه ژانر است، نئو وسترن.
از ابتدای فیلم به راحتی میتوانیم تضاد اصلی را که در طول طرح وجود دارد، تشخیص دهیم. همه به لطف مایک (کلینت ایستوود) و سفر طولانیش اتفاق میافتد. طبق معمول در این نوع فیلم ها، شخصیت بسیار سریع ارائه میشود.
اما این مسئله نه تنها به صورت سطحی به نمایش گذاشته شده است، بلکه ما میتوانیم آخرین زخم کابوی قدیمی را مشاهده کنیم. سطح تعلیق همه عناصر فیلم بیش از حد واضح است. پیوند یک ایستوود جوان با خروس مبارز، که در لحظات کلیدی فیلم شکل خود را در ذهن بیننده با دیالوگهای عمیق بین شخصیت ها ایجاد میکند. همه اینها یک پیام روشن به جا میگذارد: پایان یک افسانه.
بازی ایستوود در مواقعی نسبتاً خام و غیرطبیعی میشود، اگرچه این امر به دلیل سن بازیگر اجتناب ناپذیر است (91). بن دیویس، فیلمبردار مشهور، به نوبه خود با استفاده از تصاویر عریض، توانسته عملکرد ضعیف کلینت را چندان محسوس نکند.
کشف بزرگ این فیلم ظاهر ادواردو مینت، بازیگر نقش رافا، پسر رئیس سابق است. مرد جوان به دور از داشتن عملکرد بد، خود را نشان داد و به شخصیتی کاریزماتیک جان بخشید که در طول فیلم چندین بار موفق به لبخند بیننده میشود.
بیشتر بخوانید:
نویسندگان فیلمنامه عبارتاند از نیک شنک (معروف به نویسندگی گران تورینو) و ریچارد نش، نویسنده رمانی که فیلم بر اساس آن ساخته شده است. آنها مسئول یک فیلمنامه ضعیف از نظر روایت بودند… فیلم کاملاً قابل پیش بینی است، تا جایی که قبل از رسیدن به وسط پارادایم میتوان به راحتی نتیجه گیری را نتیجه گرفت یا حداقل ایده گرفت.
نویسندگان کمی ساده ساختار روایی را پیش میبرد و بیشتر با تنش میخواهد خود را در چشم بیننده فرو کند. توسعه درگیری هایی که شخصیت ها در طول سفر خود با آن مواجه میشوند بسیار ضعیف است. به خصوص مادر رافا، که به عنوان نیرویی ظاهر میشود که در طول فیلم آزاردهنده خواهد بود اما چند بار و به طور زودگذر ما آن را میبینیم و باعث میشود قهرمانان داستان هیچ وقت تحت فشار قرار نگیرند و یا از رسیدن به هدف خود نترسند.
بخش هنری تکالیف خود را به خوبی انجام داده است. عناصر روی صفحه که با پیشرفت شخصیت، یک پالت رنگی گرم و مشخصه فیلم های کابوی، و لباس هایی که تفاوت بین گاوچران آمریکایی و مکزیکی را نشان میدهند، هماهنگی دارد. بنابراین تفاوت واضحی را برای بیننده باقی میگذارد.
به هر حال فیلم Cry Macho فیلمی است که فراز و نشیبهای خود را دارد اما تماشای آن زیباست. علاوه بر این، شما این فاکتور را اضافه میکنید که ممکن است این آخرین فیلم کلینت ایستوود باشد و چیزی است که هیچ تماشاگری نباید آن را از دست بدهد.
تحلیل فلسفی و روانشناختی – درامی درباره دوران پیری

از یک سو، میتوان به فیلم به عنوان وسترنی نگاه کرد که در آن یک قهرمان باید مأموریت خود را انجام دهد، به نقطه خاصی سفر کرده و بازگردد. اما Cry Macho از این منظر یک درام درباره دوران پیری است، شرایطی که همانطور که در فیلم شنیده میشود، قابل درمان نیست. اولین چیزی که ایستوود در این زمینه پیشنهاد میکند طنز است. شخصیت او با مجموعه ای از موقعیت ها روبرو است که در آن سن او همیشه عامل یک نظر یا شوخی تلخ است.
داستان در سال 1979 اتفاق می افتد، که به ایستوود محیطی منطبق با آداب و رسوم خود (و آنهایی که میتواند به عنوان سلیقه اش شناخته شود) میدهد، با ماشین های بزرگ و سنگین و تنها چند تلفن ثابت به عنوان وسایل ارتباطی رایج. به دلیل برخی اتفاقات ناگوار، پیرمرد و نوجوان باید مدتی در شهر مکزیک زندگی کنند که بیوه مارتا (ناتالیا تراون) میزبان آنها است.
فریاد ماچو (2021) یا همان گریه کن ماچو یک فیلم تدریجی است که در آن روایت با پیشروی رنگ میگیرد. با آغاز تا حدودی ملایم و غیر جذاب، با شخصیت اصلی که به تدریج ژست مردانه خود را ترک میکند تا حساسیت خود را آشکار کند.
بیشتر بخوانید:
- بهترین فیلم های علمی تخیلی ۲۰۲۱
- بهترین فیلم ها و سریال های ابرقهرمانی ۲۰۲۱
- بهترین سریال های علمی تخیلی 2021
- بهترین مستند های جهان : به همراه مهم ترین های 2021
سفر شخصیت اصلی ما به عنوان قهرمان به یک ادیسه عاشقانه تبدیل میشود که در یک ترکیب غریب جادهای تبدیل به یک فیلم اکشن میشود. اما ایستوود با کاریزمای ابدی خود همراه است و سرش را بالا گرفته است تا بگوید گاوچران ها نیز گریه میکنند و درمانی برای سالمندی نیست.
سومین عضو این گروه ماچو است. فیلم با هوشمندی تمام شرایط معمول داستان نویسی مربوط به ایستوود را حل میکند. او دیگر نه یک فرد جسور و محکمی است که ترس را تحمیل میکند، بلکه یک پیرمرد است که حتی میتواند حساسیت خاصی را ایجاد کند.
هنگام ارتباط با مارتا، ظرفیت انسانی او مهمتر از جذابیت جنسی او است. به نظر میرسد خروس مبارزی که با رافو جوان به عنوان حیوان خانگی که نام ماچو را دارد سفر میکند، انبار آن انرژی ظاهراً مردانه ای است که برای رویارویی با زندگی و موانع آن ضروری است.
بنابراین، فیلم، علیرغم ساختار مشابه آن با وسترن، یک درام درباره قدیمی بودن است. درباره نوستالژی به همراه درد. این یک داستان کوچک، گرم و بسیار دوستانه است. واقعیت قابل توجه این فیلم چگونگی اتفاق افتادن تنشها است نه نشان دادن اتفاق ها. در 91 سالگی، کلینت ایستوود هنوز کلینت ایستوود است و هنوز هم میتواند کارگردانی کند و در فیلم های بسیار خوب بازی کند. اما نه در این فیلم!
کار جدید ایستوود باعث بحث دو نسل میشود تا در یک پرتره مشترک به هم نزدیک شوند و نشان میدهد که مراحل زندگی مشابه هستند و بسیاری از اوقات جوانان و افراد مسن آینه هایی هستند که در آنها میتوانیم به جایی که میرویم، در آنچه که هستیم نگاه کنیم.
کلینت ایستوود برای ساده سازی عمدی دوگانگی ها از پیچیدگی اجتناب میکند و به دنبال سادگی لحظات است که در آن زندگی میتواند تغییر کند و ناراحتی جای خود را به خوشبختی میدهد. در شهر کوچکی که تحت تعقیب و گرفتاری قرار گرفته اند، مایک و رافا جایگاه خود را در جهان مییابند، جایی که به آن تعلق ندارند، جایی که میدانند باید بروند اما جایی که خودشان را کشف میکنند و شادی را پیدا میکنند.

مشخصات
- کارگردان: کلینت ایستوود
- تهیهکننده: آلبر اس. رودی، جسیکا مایر، تیم مور و کلینت ایستوود
- فیلمنامهنویس: نیک شینک و ریچارد نش بر پایه گریه کن ماچو (رمان) (۱۹۷۵)
- بازیگران: کلینت ایستوود، ادواردو مینت، دوایت یوآکم، ناتالیا تراون، هوراسیو گارسیا روخاس، فرناندا اورجولا
- شرکت تولید: مالپاسو پروداکشنز
- توزیعکننده: برادران وارنر پیکچرز
- تاریخهای انتشار: ۲۰۲۱
- کشور: ایالات متحده آمریکا
- زبان: انگلیسی
بیشتر بخوانید:
- بهترین فیلم ها
- بهترین سریال ها
- بهترین انیمه ها
- بهترین انیمیشن ها
- فیلمهای علمی تخیلی
- سریال های جنایی
- بر اساس داستان واقعی
- فیلمهای ترسناک
- فیلم های روانشناختی
- فیلمهای عاشقانه
- فیلمهای اکشن
- سریالهای عاشقانه
- سریال های ترکی
- سریال هندی
- دیزنی
- مارول
- دی سی
- نتفلیکس
- کلاسیک
- نقد فیلم و سریال
- دانلود فیلم و سریال
- سریال What if
از همراهی شما تا انتهای نوشتار نقد فیلم Cry Macho سپاسگزار هستیم. حتما ما را با نظرات خود در رابطه با این نوشتار آگاه کنید. شما میتوانید به عنوان نویسنده مهمان در سایت فیگار عضو شوید و علاوه بر اشتراک نظرات خود در رابطه با مقالهها، نقدها و مطالب خودتان را نیز انتشار دهید. برای مطالعه فراخوان مرتبط با آن بر روی لینک نویسندگی مهمان کلیک نمایید.