میدانیم که همیشه پیشگیری از وقوع یه حادثه کم هزینهتر خواهد بود برای همین اسامی ساختمان های پرخطر مرکز تهران را که جمع آوری شده است در ادامه آوردهایم.
شورای شهر تهران با اعلام اسامی ساختمان های پرخطر مرکز تهران در واقع به نوعی هشدار داد تا صاحبان آنها بتوانند از وقوع حادثه در آن جا جلوگیری کنند. این ساختمانها شامل پاساژها، سینماها و مراکز درمانی هستند.
اسامی ساختمان های پرخطر مرکز تهران
پیشگیری بهتر از درمان است
پرخطرترین ساختمان های تهران شامل اماکنی از جمله سرای وحید، سرای حاج ملاعلی، پاساژ حمام قبله، پاساژ رضوی، پاساژ و سینما اروپا، پاساژ گراند هتل، سرای مشیر خلوت، سرای سید ولی، سرای اتفاق، پاساژ کمپانی، سرای میرزا اسماعیل، پاساژ شناسا، پاساژ زورخانه، پاساژ وحدت، پاساژ بلور، سرای باغچه، سرای رشتی، پاساژ طلا زاد، پاساژ صفوی، پاساژ امین، پاساژ علمی، ببمارستان طرفه و بیمارستان سینامیباشد.
مهدی بابایی در چهل و هشتمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران شهر تهران که در منطقه 12 شهرداری تهران برگزار شد با تاکید بر اینکه شهروندان باید از ساختمانها یا پاساژهای ناایمن شهر تهران مطلع باشند، بیان کرد:
شاید در این برهه زمانی اطلاعرسانی همه ساختمانهای ناایمن شهر تهران در دستور کار قرار نداشته باشد اما به شکل موردی این اتفاق خواهد افتاد. چرا که موضوع حفظ جان مردم و آتش نشانها حیاتی است و شهروندان تبعات اتفاقات حوادث ناگوار ناایمنی در شهر را در حوادثی مانند پلاسکو مشاهده کردهاند.
بر اساس برنامهریزی انجام شده، در برنامه چهارساله چهارم شهر تهران، باید نرخ رشد حوادث داخل ساختمان متوقف شود، بر اساس این برنامه ریزی در سال 1404 نیز باید شاهد کاهش حوادث باشیم که این موضوع مستلزم فعالیتهای فرهنگی و آموزشی در راستای بالا بردن آگاهی است. مدیرانی که نتوانند نرخ رشد حوادث را با فعالیتهای فرهنگی و آموزشی کاهش دهند باید از شهرداری تهران بروند.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران همچنین بر ضرورت ایمن سازی مراکز درمانی و آموزشی در مناطق مختلف پایتخت تاکید کرد و گفت: شهرداران مناطق، اعتبارات کمک به مدارس را که در اعتبارات معاونت فرهنگی لحاظ شده است، به مدارسی اختصاص دهند که تاییدیه ایمنی دارد.
با اندیشیدن این تمهیدات، میتوان امیدوار بود که ایمن سازی مدارس با سرعت بیشتری انجام شده و جدی گرفته شود. وی با اشاره به وضعیت منطقه 12 شهرداری تهران در حوزه ایمنی و مدیریت بحران، اضافه کرد:
بیشترین جمعیت شناور در روزهای عادی در این منطقه یک و نیم تا دو میلیون نفر به ویژه در محدوده بازار است که این موضوع ضرورت ایمنی بازار را افزایش میدهد. در حال حاضر اقدامات موثری در حوزه ایمنی بازار انجام میشود و آتشنشانان در این محدوده مستقر هستند اما باید با تمهیدات ویژهای میزان حوادث این محدوده را نیز کاهش داد.
بیشتر بخوانید: