همنواز

اکبر یادگاری درگذشت ؛ علت درگذشت اکبر یادگاری + بیوگرافی

اکبر یادگاری، هنرمند تئاتر، نقاش، نویسنده و شاعر در آلمان درگذشت. با خبر اکبر یادگاری درگذشت و همچنین بیوگرافی این شاعر عزیز همراه فیگار باشید.

اکبر یادگاری ، متولد سال ۱۳۳۰ است که اواخر دهه ۴۰ با ورود به دانشکده هنرهای زیبا در رشته تئاتر مشغول به تحصیل شد. اکبر یادگاری که بعد از تحصیل در دانشکده به استخدام اداره تئاتر درآمده بود، از جمله بازیگرانی است که در اجرای افتتاحیه مجموعه تئاتر شهر در نمایش باغ آلبالو به کارگردانی آربی اونسیان بازی کرده بود.

اکبر یادگاری درگذشت

بیوگرافی اکبر یادگاری

اکبر یادگاری درگذشت
اکبر یادگاری درگذشت , بیوگرافی اکبر یادگاری , درگذشت اکبر یادگاری

بیشتر بخوانید:

مرتضی درویش، کارگردان جوان تئاتر که قرار بود امسال نمایشی را با همکاری این هنرمند قدیمی اجرا کند، با اعلام خبر درگذشت او گفت: آقای یادگاری هفته گذشته در آلمان فوت کردند و جمعه ۲۶ فروردین در شهر کلن به خاک سپرده شدند.

او درگذشت این هنرمند را بسیار شوکه‌کننده دانست و ادامه داد: آقای یادگاری بسیار پرانرژی و پر انگیزه بودند و درگذشت ایشان برای خانواده و دوستان‌شان بسیار تکان‌دهنده بود. گویا ایشان به دلیل ایجاد لخته خون فوت کرده‌اند ولی هنوز مشخص نیست این لخته به چه دلیل در بدن‌شان ایجاد شده است.

مرتضی درویش کارگردان تئاتر اضافه کرد: آقای یادگاری پیش از عید ایران بودند و اجرای افتتاحیه نمایش من «پیک نیک در میدان جنگ» با حضور ایشان بود.

بیشتر بخوانید:

قرار بود امسال نمایش «مکبث» را با بچه‌های تهران و سمنان کار کنیم. ایشان که ساکن آلمان بودند، قبل از عید به آلمان رفتند و من منتظر بازگشت‌شان بودم تا پروژه «مکبث» را آغاز کنیم که ناگهان با خبر درگذشت‌شان مواجه شدم.

مرتضی درویش از یادگاری به عنوان یک آدم حسابی هنری یاد کرد و افزود: ایشان هم دوره‌ای آقایان رضا بابک، امین تارخ و … بودند و قبل از عید هم با این دوستان جلساتی داشتند و بسیار علاقه‌مند بودند با دوستان قدیمی خود همکاری تازه‌ای داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

سقوط از اسب سیاه، نشر ارس،  ۱۳۶۳، اینهمه قاسم من، نشر ارس،  ۱۳۶۳، حسین بن منصور حلاج، نشر ارس،  ۱۳۷۰، یک مجلس سیاه بازی سلطان، نشر ارس،  ۱۳۶۳، واقعه قتل امیر کبیر، نشر ارس،  ۱۳۷۹، زندگی قمرملوک وزیری، نشر ارس،  ۱۳۷۸، راز شکست فاتحان، نشر ارس، ۱۳۸۰، رستم و اسفندیار، نشر ارس،  ۱۳۸۸، طوطی و بازرگان، نشر ارس،  ۱۳۹۰ و رستم و سهراب، از جمله نمایشنامه‌های این هنرمند تئاتر است.

او همزمان با فعالیت در تئاتر در سینما و تلویزیون نیز فعال بود و علاوه بر آن به نگارش شعر و رمان و نیز نقاشی می‌پرداخت. همچنین آثار گوناگونی از او در کشورهای مختلف به انتشار رسیده‌اند و نمایشگاه‌های نقاشی متعددی در داخل و خارج از کشور برپا کرده بود.

بیشتر بخوانید:

یادگاری در دهه شصت برای ادامه تحصیل به آلمان مهاجرت کرد و برغم ماندن در این کشور، به ایران نیز رفت و آمد داشت و روابط دوستانه‌اش را با دوستان قدیمی‌اش حفظ کرده بود.

از جمله فعالیت‌های او در ایران برپایی نمایشگاه نقاشی «تروما» در گالری «آتبین» بود. او گرچه در بسیاری از کشورها فعالیت هنری انجام داده بود ولی همواره خود را یک هنرمند ایرانی می‌دانست و علاقه‌مند بود در کشور خودش هم کار کند.

کتاب بی خانگی (۱۳۹۴) و بازیگر نو (درباره بازیگری تئاتر و فیلم ۱۳۷۵)، از جمله فعالیت‌های ادبی یادگاری است.

بیشتر بخوانید:

از همراهی شما تا انتهای نوشتار اکبر یادگاری درگذشت سپاس‌گزار هستیم. حتما ما را با نظرات خود در رابطه با این نوشتار، آگاه کنید. شما می‌توانید به عنوان نویسنده مهمان در سایت فیگار عضو شوید و علاوه بر اشتراک نظرات خود در رابطه با مقاله‌ها، نقد فیلم ، نقد سریال ، اخبار سینما و مطالب خودتان را نیز انتشار دهید. برای مطالعه فراخوان مرتبط با آن بر روی لینک نویسنده مهمان کلیک نمایید. در ضمن شما همراهان عزیز می‌توانید به اینستاگرام فیگار جهتِ شناختِ مهمترین فیلم های ژانرهای مختلف و خلاصه نقد و بررسی‌های فیلم‌های روز دنیا مراجعه کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *