فوت آرش میراحمدی، که سالها خاطراتی را در زمینه طنز و کارهای کودک به جامعه هدیه کرد، خبری شوکه کننده بود. با بیوگرافی آرش میراحمدی همراه باشید.
آرش میراحمدی کیست؟ آرش میراحمدی در تاریخ 4 تیر 1350 به دنیا آمد. وی بازیگری را از سال 1369 در تئاتر شروع کرد و در سال 1372 با سریال “نوروز 1372” وارد عرصه تلویزیون شد. این هنرپیشه تا سال 1390 در برنامه “خنده بازار” حضور داشت. پس از آن، آرش میراحمدی در مجموعههای محبوبی همچون “شکرآباد”، “محله گل و بلبل”، “بیمار استاندارد” و “دستانداز” دیده میشد.
از طریق مطالعهی رسانههای داخلی، بالاخره علت مرگ آرش میراحمدی مشخص شد. در اوایل ماه شهریور این بازیگر طناز به بیماری سرطان لوزالمعده مبتلا شده بود و با وجود تمام تلاشها و درمانها، آرش میراحمدی در روز 28 شهریور 1402 آسمانی شد.
زندگی نامه آرش میراحمدی
مرجان صفابخش، همسر آرش میراحمدی ، فرزندی از پدر ارتشی بود و در زمان پخش سریال “نوروز 1372” برای کار پدرش از شهر کرمان به تهران میآمد. قبل از آن، خانم صفابخش آقای میراحمدی را در تلویزیون دیده بود و وقتی او را از نزدیک میبیند، حس میکند که از پشت دوربین هم خوشتیپتر است و این نکته را به آقای میراحمدی نیز در پشت صحنه میگوید.
در دیدار دوم خانم صفابخش با این بازیگر، آقای میراحمدی پیشنهاد ازدواج را به او اعلام میکند و پس از مدتی و با مخالفتهایی، خانواده در نهایت موافقت میکنند و در سال 1374 آرش میراحمدی و مرجان صفابخش رسماً ازدواج میکنند. خانم صفابخش درباره این ازدواج اظهار میکند که کاملاً خوشبخت و راضی است و از این ازدواج باعث شده که زندگی او به شکل متفاوتی پیش برود و او به عنوان طراح صحنه و لباس فعالیت کند. این زوج دارای دو فرزند است، یک دختر به نام کارمانیا و یک پسر به نام آرشام که با یکدیگر حدود 6-7 سال اختلاف سن دارند.
اطلاعات شخصی آرش میراحمدی
- نام: آرش میراحمدی
- تاریخ تولد آرش میراحمدی: 4 تیر 1350
- محل تولد آرش میراحمدی: فراشبند، فارس
- سن آرش میراحمدی: 52
- قد آرش میراحمدی: 180
- وضعیت تاهل آرش میراحمدی: مرجان صفابخش
- صفحه اینستاگرام آرش میراحمدی: arashmirahmadi
زندگی خصوصی آرش میراحمدی
آرش میراحمدی در تاریخ 4 تیر 1350 در شهر فراشبند استان فارس به دنیا آمد. در دوران کودکی، او بسیار خجالتی بود و این ویژگی باعث میشد کمتر دیده شود. اما این خصوصیت، علاقه او به دیده شدن را بیشتر کرد و پسر ساکت و خجالتی به سمت بازیگری روی آورد. در ابتدا، او به خوشنویسی علاقهمند شد و سپس وارد عرصه تئاتر شد و علاقهاش را در مدرسه پیدا کرد.
آرش میراحمدی پس از اتمام دوران دبیرستان، در مدرسه مطهری دیپلم گرفت و سپس در مقطع کارشناسی رشته هنرهای نمایشی دانشکده هنرهای زیبایی دانشگاه تهران پذیرفته شد. او در این شهر تحصیل کرد. در ابتدا، خانوادهاش رضایتی از انتخاب بازیگری او نداشتند، اما حسین اسکندری تنها مشوق و پشتیبان او بود. آرش میراحمدی در سال 1368 وارد دانشگاه شد و در همان دوران دانشجویی بازیگری را آغاز کرد.
زندگی شغلی آرش میراحمدی
فعالیت آرش میراحمدی ، بازیگر برجسته، در سال 1369 با نمایش تئاتر “مسیح هرگز نخواهد گریست” به عنوان شروعی برای حضور در صحنههای هنری آغاز کرد. در سال 1370، او تجربه دوم خود را با نمایش “داستان آران” به دست آورد. اولین تجربه پشت دوربین آرش میراحمدی در سال 1370 با مجموعه تلویزیونی “نوروز 72” به کارگردانی داریوش کارگردان و با بازیگرانی همچون علی عمرانی و مهران مدیری آغاز شد. او در طی سالهای 1372 تا 1390، در چند فیلم و سریال حضور داشت، اما هیچکدام از آنها باعث شهرت و شناخت وی به میزان مورد انتظار نشدند. اما در سال 1390، مسیر زندگی و حرفهای آرش میراحمدی تغییر کرد.
از سال 1394 تا 1398، آرش میراحمدی به عنوان یکی از بازیگران ثابت مجموعه تلویزیونی “محله گل و بلبل” به کارگردانی احمد درویشعلیپور درخشش یافت و با همکاری داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) همکاری داشت. وی در این مجموعه نقش “نون خالی خور” را بازی کرد و از سوی کودکان به خاطر بازی زیبایش مورد استقبال قرار گرفت. سپس در آثاری مانند “بچهمحل” و “کلبه عمو پورنگ” نیز با همکاری احمد درویشعلیپور و داریوش فرضیایی همکاری کرد. آخرین آثاری که آرش میراحمدی در آنها نقش داشت، “دستانداز” به کارگردانی شهاب عباسی بود.
فیلم های آرش میراحمدی
- 1363 بیبی چلچله کیومرث پوراحمد
- 1375 معجزه خنده یدالله صمدی
- 1380 تارزن و تارزان علی عبدالعلیزاده
- 1380 نیمه پنهان تهمینه میلانی
- 1390 صداست که میماند سعید چاری
- 1399 سرباز (فیلم کوتاه) حسین ترک جوش
سریال های آرش میراحمدی
- 1372 نوروز 72 داریوش کاردان
- 1376 سلام، سلام سیدعلی سمنانی
- 1376 گلهای 76 مسعود آبپرور
- 1390 خنده بازار شهاب عباسی
- 1392 ستاره حیات جواد ارشاد
- 1393 شکرآباد شهاب عباسی
- 1394-1398 محله گل و بلبل احمد درویشعلیپور
- 1395 بیمار استاندارد سعید آقاخانی
- 1398 ناخونک یزدان فتوحی
- 1399 بچهمحل احمد درویشعلیپور
- 1399-1400 کلبه عمو پورنگ احمد درویشعلیپور
- 1400 دستانداز شهاب عباسی
تئاترهای آرش میراحمدی
- 1369 مسیح هرگز نخواهد گریست
- 1370 داستان آران
جوایز و افتخارات آرش میراحمدی
یکی از افتخارات مهم آرش میراحمدی همواره شاد کردن مردم بود. متاسفانه اطلاعاتی از جوایز آرش میراحمدی دردسترس نیست.
حواشی آرش میراحمدی
آرش میراحمدی، بازیگر برجسته، در طول زندگی خود همواره از حاشیه دور بوده و تمام شهرت و موفقیت او به دلیل استعداد و عملکرد حرفهای در عرصه هنر بوده است. او فعالیتهای خود را از طریق یک پیج در اینستاگرام انجام میداد که بیشتر تلاش میکرد تا حس خوبی به جامعه منتقل کند.
همچنین، در طول زندگی حرفهای خود، هیچ عنوانی در قالب جوایز و افتخارات برای آرش میراحمدی ثبت نشده است. حتی در روزهای آخر زندگی خود، او به صورت امیدوارانه درباره فرآیند درمان و بهبود خود صحبت میکرد و قصد داشت جزئیات آن را در صفحه شخصی خود به اشتراک بگذارد تا سایر افرادی که با سرطان مبارزه میکنند، الهام بگیرند. پس از درگذشت او، همسرش مرجان صفابخش، در یک پست در اینستاگرام، از تمام افرادی که به او انرژی و امید دادند، تشکر کرد.
حقایق پنهان آرش میراحمدی
حقیقتهای درباره زندگی آرش میراحمدی عبارتند از:
- اعضای خانواده آرش میراحمدی ابتدا مخالف بازیگری وی بودند، اما حسین اسکندری از دوستان او برای ورود به عرصه بازیگری مشوق بود.
- آرش میراحمدی با همسرش، مرجان صفابخش، در زمان ساخت مجموعه تلویزیونی “نوروز 72” آشنا شدند.
- دختر آرش میراحمدی، کارمانیا میراحمدی، نیز به بازیگری علاقه دارد و در مدرسه تئاتر درس میخواند.
- همسر آرش میراحمدی، مرجان صفابخش، تنها ویژگی بد او را نامنظمی میدانست و بهترین ویژگیهای او را صداقت و رفتار خوب اجتماعی با مردم توصیف میکرد.
- آرش میراحمدی پدر مسئولی بود و در امور فرزندان و خانه به همسرش کمک میکرد.
- در کودکی، آرش میراحمدی دوست داشت راننده تریلی باشد.
- آرش میراحمدی در زمینههای کارگردانی و خوانندگی نیز فعالیت داشت و در فیلم “باران در آینه” و ترانه “فراشبند” شرکت کرده بود.
- آرش میراحمدی به پارتی بازی اعتقادی نداشت و تلاش را به عنوان یک بازیگر ضروری میدانست.
- وی فردی کتابخوان بود و به دعا اعتقاد زیادی داشت.
- در مقطعی از زندگیاش، آرش میراحمدی به دنبال طلبگی تیز بود و سپس آن را رها کرد.
بیشتر بخوانید:
- 10 اجرای برتر دراماتیک از بازیگران کمدی
- بهترین بازیگران زن سیاه پوست تا سال 2023
- بهترین بازیگران جهان تا سال 2023 از نظر محبوبیت
- بهترین بازیگرانی که فیلم بد بازی نکردند
- بهترین بازیگران زن هالیوود تا سال 2023
- بهترین بازیگرانی که هیچوقت نقش منفی بازی نکردند
دیدگاه شما در خصوص بیوگرافی آرش میراحمدی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با فیگار در میان بگذارید.