انتشار کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی نوشته سیمون مور و رولاند هوبشر از سوی انتشارات سیمای شرق یکی از جدیدترین خبرها در حوزه کتاب و کتابخوانی است.
کتاب ارتباط استراتژیک و هوش مصنوعی نوشته سیمون مور و رولاند هوبشر، درآمدی بر هوش مصنوعی و ارتباطهای کاربری هوشمند است. این کتاب با ترجمه امیرعلی خلج توسط انتشارات سیمای شرق به تازگی منتشر شده است.
این اثر با عنوان کامل “ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی روابط عمومی مجهز به رابطهای کاربری هوشمند” تازهترین کتاب انتشارات سیمای شرق میباشد که در 144 صفحه روانه بازار نشر شده است.
انتشار کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی که میکوشد تشریح کند چرا و چگونه این دو عامل اصلی تحقق یافتن یک انقلاب ارتباطی در زمینه ارتباطات استراتژیک و روابط عمومی به شمار میآیند، بسیار قابل توجه است.
بیشتر بخوانید:
تهدیدها و خطرات هوش مصنوعی همزمان با افزایش کاربرد آن
انتشار کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی
تازهترین کتاب انتشارات سیمای شرق
رابطهای کاربری هوشمند، از هوش مصنوعی و روشهای یادگیری ماشین استفاده میکنند تا بر این موارد که چگونه سیستمها با کاربران تعامل داشته، دادهها را با آنها مبادله کرده، از آنها آموخته و روابط خود را با آنها توسعه دهند، کنترل داشته باشند.
این کتاب که در آن، کاربردها و مفاهیم هوش مصنوعی و همچنین رابطهای کاربری هوشمند مرور شده، در شش فصل با عناوین رابطهای کاربری هوشمند: نسل آینده ارتباطات دیجیتالی، ارتباطات سه بعدی غوطهور: واقعیتهای افزوده و مجازی، هوش مصنوعی، احساسات و اعتماد: حس کردن باور کردن است، درست مثل ما؟ رابطهای شنیدن و یادگیری، از حرف زدن تا اقناع: موانع و فرصتها، روابط عمومی و چهره رابط: مدیریت اقناع بسیار شخصیسازی شده، منبع خوبی برای پژوهشگران، دانشجویان، متخصصان و کلیه فعالان عرصههای ارتباطات استراتژیک، روابط عمومی و مطالعات ارتباطات به شمار میآید.
بیشتر بخوانید:
اجرای ترانه ساقی بیا شجریان توسط رضا بهرام
سیمون مور و رولاند هوبشر نویسندگان این کتاب هر دو دانشیار دپارتمان طراحی اطلاعات و ارتباطات شرکتی در دانشگاه بنتلی در ماساچوست، ایالات متحده آمریکا هستند.
امیرعلی خلج مترجم این کتاب سالها در حوزه ترجمه متون و آثار انگلیسی به فارسی فعالیت داشته و مقالات و کتابهای متعددی را ترجمه کرده و در اختیار مخاطبان فارسیزبان قرار داده است. مترجم این کتاب در بخش پیشگفتار این اثر درباره مطالعه کتاب ارتباطات استراتژیک و هوش مصنوعی آورده است:
این اثر تصویری درست و تقریبا کامل درباره اهمیت و همچنین کاربردهای رابطهای کاربری هوشمند در روابط عمومی به دست میدهد.
او همچنین درباره نحوه ترجمه این کتاب میگوید:
در ترجمه کتاب کوشیدهام ضمن وفاداری کامل به متن اصلی، مفاهیم به گونهای به فارسی برگردانده شوند که سازگار با سیستم زبانی فارسیزبانان باشند. همچنین از آنجا که بهواسطه کمرنگشدن “اگر نگوییم برداشتهشدن” مرزهای میان علوم مختلف در سال های اخیر، اصطلاحات و مفاهیم بینرشتهای بسیاری در متون تخصصی وجود دارند، سعی کردهام آنها را در قالب پانویس، گاهی همراه با توضیح و گاهی بدون توضیح، در اختیار خوانندگان گرامی قرار دهم.
بیشتر بخوانید: