به تازگی، نظر اتحادیه حقوق هنرمندان درباره هوش مصنوعی ، در نامهای با امضایی با بیش از 200 هنرمند حوزه موسیقی منتشر شده که این نامه شامل انتقاداتی میشود.
اتحادیه حقوق هنرمندان ARA، در نامهای که توسط بیش از 200 هنرمند حوزه موسیقی امضا شده، انتقاداتی را به این ابزار وارد کرده است. این هنرمندان، از توسعه دهندگان این تکنولوژی، شرکتهای فناوری و پلتفرمهای موسیقی دیجیتال میخواهند که استفاده از هوشی که به نقض و کاهش حقوق هنرمندان منجر میشود را متوقف کند.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- بهترین فیلم ها درباره رابطه بین انسان و هوش مصنوعی
- تاثیر هوش مصنوعی در ساخت فیلم
- بهترین سایت های هوش مصنوعی ChatGPT
برای اطلاع از آخرین اخبار سینمای جهان، میتوانید به بخش اخبار سینما و تلویزیون یا کانال تلگرامی فیگار مراجعه کنید.
مشکلات اتحادیه حقوق هنرمندان و هوش مصنوعی
شرکتهایی مانند «Adobe» و «Stability AI»، در حال توسعه فناوریهای مصنوعی مولد موسیقی هستند که از آهنگهای بدون حق کپی رایت برای تولید موسیقی استفاده میکنند. اتحادیه حقوق هنرمندان، نارضایتی خود را از این موضوع اعلام کرده و در نامه خود گفت که این ابزارها ممکن است بر حقوق هنرمندان تاثیر بگذارند.
نگرانی از فناوریهای جدید در هر دوره، امری معمول بوده و حوزه موسیقی نیز از این موضوع مستثنی نیست. به عنوان مثال، با معرفی «سینث سایزرها» در دهههای 1960 و 1970، بخشی از جامعه موسیقی آن دوره نگران فراگیری این ابزارها بودند که در نهایت صنعت موسیقی به مسیر پیشرفت خود ادامه داد.
هنرمندان مشهوری از جمله «بیلی آیلیش»، «کیتی پری»، و «نیکی میناژ» از افراد سرشناسی هستند که امضای آنها در این نامه به چشم میخورد. این هنرمندان هوش مصنوعی را به عنوان تهدیدی جدی برای هویت و حرفه خود میدانند و معتقدند که این ابزارها میتواند آینده آنها را تحتالشعاع قرار دهد.
بیشتر بخوانید:
- وحشتناک ترین شروران تکنولوژی محور تاریخ سینما
- Sora چیست و چه کاربردهایی دارد؟
- ویدیو: اولین فیلم کوتاه ساخته شده با هوش مصنوعی Sora
- همکاری هوش مصنوعی OpenAI با سینمای هالیوود
- ویژگی پاسخ هوش مصنوعی در صفحه نتایج گوگل در اختیار کاربران قرار گرفت
نظر شما دربارهی مشکلات اتحادیه حقوق هنرمندان و این ابزار چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار در میان بگذارید.