طبق خبرهایی که تا به حال شنیده ایم جسد تکه تکه شده بابک خرمدین که توسط خانوادهاش به قتل رسیده، در یکی از سطلهای زباله شهرک اکباتان پیدا شده است. در ادامه با این نوشتار همراه سایت فیگار باشید تا ببینیم مسئول قتل بابک خرمدین چه کسانی بودند.
بابک خرمدین، کارگردان سینما به دست والدین خود کشته شد؛ جسد تکه شده وی درسطل زباله ای واقع در شهرک اکباتان تهران پیدا شد. گفته میشود پلیس عاملان قتل را بازداشت کرده است.
اما آیا به دست پدر و مادرش کشته شده است؟
صبح روز گذشته، خبر کشف تکههایی از یک جسد در فاز سه شهرک اکباتان به پلیس ۱۱۰ اعلام شد که در ادامه ماموران کلانتری ۱۳۵ آزادی در محل مورد نظر آمده اند و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.
خبرها اینطور نوشته اند که پدر و مادر این کارگردان 47 ساله توسط پلیس بازداشت شدهاند و تحت بازجویی قرار گرفته اند. هنوز از انگیزه این قتل اطلاعاتی در دست نیست. و مشخص نیست که آیا پدر بابک خرمدین را کشته است یا خیر!
در نوشتار قتل بابک خرمدین همراه ما باشید تا بیشتر در رابطه با وی بدانیم.
قتل بابک خرمدین
آیا خانواده مسئول مرگ او بودند؟
همانطور که خبر به دست ما رسیده است پدر بابک خرمدین کارگردان سینما در اعترافات خود گفته است:
پسرم مجرد بود و به خاطر اختلافاتی که با او داشتیم وی را صبح یکشنبه با مواد بیهوشی بیهوش کردم و بعد از بیهوش شدن با چند ضربه چاقو به قتل رساندم و جهت خارج کردن جسدش از داخل خانه او را تکه تکه کرده و در نزدیکترین سطل آشغال موجود انداختم.
طبق اعلام سرپرست دادسرای جنایی پایتخت – تهران بررسی ها در این زمینه ادامه دارد و تا کنون در رابطه با انگیزه اصلی قتل، اطلاعات دقیق و مطمعنی وجود ندارد.
درباره بابک خرمدین ؛ قتل بابک خرمدین
خبری که امروز به دستمان رسید بسیار تلخ، تاریک، زننده و کوتاه بود؛ بابک خرمدین (کارگردان) به قتل رسید؛ این فیلم ساز که در ۴۷ سالگی از دار فانی را وداع گفته با «سوگنامه ای برای یاشار» اولین فیلم بلندش را بر پرده سینمای «هنر و تجربه» دید. برای شنیدن و فهمیدن خبرهای دقیق تر باید کمی صبر کنیم تا پلیس خبرهای دقیق تری را به اطلاع برساند.
بابک خرمدین در سال ۱۳۵۳ در تهران به دنیا آمد. وی مدرک کارشناسی ارشد سینما از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه پایتخت را داشت و در سال 1388 فارغ التحصیل شده بود، بابک خرمدین در سال ۱۳۷۹ دوره فیلم سازی انجمن سینمای جوانان را هم گذرانده بود.
بابک خرمدین فیلم سوگنامه ای برای یاشار را آن طور که میگفت به شدت با الهام گرفتن از زندگی خودش ساخته بود. وی در سال 1389 به عنوان دانشجو به لندن سفر کرد و آنجا با مسائلی چون تنهایی، انزوا و غربت دست و پنجه نرم میکرد.
یاشار کاراکتر اصلی فیلم بابک خرمدین هم همانند او همچنین زیستی دارد. او جوانی میباشد که با ویزای دانشجویی به لندن سفر کرده بود. همزمان با تمام شدن دانشگاهش در آن دیار غربت، دچار مشکل مالی و هوای خانواده اش او را به ایران برمیگرداند.
در مراسمی که دی ماه سال 1394 به خاطر نمایش فیلم بابک خرمدین در موزه سینما اتفاق افتاد، وی از پدرش خواست که به صحنه بیاید و پدرش در سخنانی کوتاه گفته بود:
به نام خداوند آموزگار و به نام شهدای گلگون کفن جنگ هشت ساله و درود به شرافت آن شهدا که مملکت را حفظ کردند. من سرهنگ هستم. ۳۰ سال خدمت کردم، ۶۹ ماه در مناطق عملیاتی خدمت گزار بوده ام، دو بار شیمیایی شدم و ۴ بار ترکش در بدنم فرو رفته است و خوشحالم که در برابر ممکلت خود انجام وظیفه کردم. به جوانان پیشنهاد میکنم از این موهبت بودن در وطن غافل نباشند چون رشد آنان در همین مملکت اتفاق میافتد. از این ۳۰ سال خدمت ۱۷ سال را دور از خانواده بوده ام و تمام زحمات خانواده روی دوش همسرم بود که میهن دوم من میباشد.
بابک خرمدین کارگردان سوگنامهای برای یاشار هم گفته بود:
این فیلم اولین فیلم حرفهای من میباشد. اما «سوگنامهای برای یاشار» را نمیتوان فیلمی حرفهای قلمداد کرد و این فیلم بدون هیچ امکاناتی با کمک دوستانی که کنارم بودند ساختم و فیلمی کاملا شخصی میباشد. اگر میخواستم دنبال پروسه گرفتن مجوز باشم صد در صد باید داستانی دیگر را طی میکردم که خدارو شکر نکردم. با ویزای دانشجویی نمیتوانستم برای مجوز اقدام کنم و در دورهای هم آنجا بودم که با ایرانیها خوب برخورد نمیشد. این طریق فیلمسازی را در آنجا چریکی میگویند و دانشجویان انگلیسی هم در لندن به این روش فیلمهایی میسازند.
از دیگر آثار بابک خرمدین میتوان به آثاری چون:
- بور بیجاده رنگ ۱۳۸۶( ۲۲ دقیقه)
- سه شنبه: مامان ۱۳۸۸( ۹ دقیقه)
- فیلم نیمه بلند داستانی روزن (کورسو) ۱۳۸۹ (۴۲ دقیقه)
- فیلم بلند داستانی سوگنامه ای برای یاشار ۱۳۹۲ ساخته شده در لندن (۷۲ دقیقه)
این هنرمند تا کنون توانسته جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی برای فیلم بور بیجاده رنگ در جشنواره بینالمللی فیلم آسا (فیلمهای انسان دوستانه) ۱۳۸۸ دریافت کند.
در ادامه اگر نظری در رابطه با قتل بابک خرمدین دارید با ما و سایت فیگار در میان بگذارید.
بیشتر بخوانید:
- نقد فیلم Oxygen (اکسیژن 2021) ؛ تابوت هوشمند
- نقد فیلم Those Who Wish Me Dead
- نقد سریال Invincible (شکست ناپذیر 2021)
- نقد فیلم ارتش مردگان (Army of the Dead 2021)
- نقد فیلم The Paper Tigers (ببرهای کاغذی 2020)
- نقد انیمیشن The Mitchells Vs The Machines
- نقد فیلم Voyagers 2021 (مسافران)
- همه چیز درباره فیلم Mad Max : Furiosa
- نقد انیمیشن رالف را نجات بده (Save Ralph)
- نقد فیلم profile (مشخصات 2018)
- نقد فیلم Riders of Justice 2020 (سواران عدالت)
- نقد فیلم Nobody 2021 (هیچکس)
- نقد فیلم Vanquish 2021 (پیروز شدن)
- نقد فیلم Skylines (آسمان شهر 2020)
- نقد فیلم Zola (زولا 2020)
- نقد انیمه شیطان کش : قطار بی انتها
- نقد فیلم گودزیلا علیه کونگ (Godzilla vs Kong 2021)