واکنش مردم با دیدن لحظه شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین [+ویدیو]

ویدیویی از لحظه شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین (ع) را در ادامه این نوشتار تماشا کنید. این ویدیو در فضای مجازی وایرال شده است.

ویدیویی از لحظه شفای دختر بچه فلج ایرانی در حرم مطهر امامین عسکریین (ع) در شب جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه در فضای مجازی وایرال شده است. در این ویدیو واکنش زنانی که در حرم حضور دارند، جلب توجه کرد.

عَسْکَریَّیْن لقب امام هادی(ع) و امام حسن عسکری(ع)، امام دهم و یازدهم شیعیان است. این دو امام را به این دلیل عسکریین خوانده‌اند که سال‌هایی از زندگی‌شان را در شهر سامرا، محل استقرار نظامیان حکومت عباسی سپری کردند.

بیشتر بخوانید:

ویدیو : بغض پور علی گنجی با حرف های مادرش

ویدئو ببینید: تخریب ‌کافه های شهرک اکباتان

شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین

شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین
لحظه شفای دختر فلج ایرانی در حرم, شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین

واکنش زنان حاضر در حرم هنگام شفای معجزه آسای دختر بچه فلج ایرانی سوژه امروز فضای مجازی شد. ویدیوی لحظه شفای دختر فلج ایرانی در حرم مطهر امامین عسکریین در ادامه قرار گرفته است.

تشویق جانی دپ در افتتاحیه جشنواره فیلم کن [+ویدیو]

شفای معجزه آسای دختر بچه فلج ایرانی

لحظه شفای دختر فلج ایرانی در حرم مطهر امامین عسکریین را ببینید:


حرم عَسْکَریَین یا حرم امامین عسکریین آرامگاه امام هادی(ع) (شهادت ۲۵۴ق) و فرزندش امام حسن عسکری(ع) (شهادت ۲۶۰ق) است. این آرامگاه در شهر سامرا قرار دارد و از مهمترین زیارتگاه‌های شیعیان در کشور عراق به شمار می‌آید.

نرجس‌خاتون همسر امام حسن عسکری(ع) و مادر امام مهدی(عج)، حکیمه دختر امام جواد(ع) و تعداد دیگری از سادات و علمای شیعه نیز در این حرم مدفونند. امام هادی(ع) در سال ۲۵۴ قمری و امام عسکری(ع) در سال ۲۶۰ قمری در خانه خود دفن شدند. در سال ۳۲۸ق نخستین گنبد بر قبر آن دو بنا شد و پس از آن در دوره‌های مختلف مرمت، تکمیل و نوسازی شده است.

در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۶ش قسمت‌هایی از آن در انفجار تروریستی تخریب شد. پس از این حملات، ستاد بازسازی عتبات و دفتر آیت‌الله سیستانی به ترتیب بارگاه و ضریح این دو امام را بازسازی کردند.

تاریخچه حرم

شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین
شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین

شیعه و سنی هر دو بر این باور اند که علی نقی در خانهٔ خود دفن شد. این منزل در محله‌ای به نام عسکر المعتصم واقع بود. از تاریخچه این بنا تا سال ۳۳۳ ه.ق اطلاعاتی ثبت نشده‌است و تنها سماوی در شعری، از بنا شدن گنبدی بر حرم عسکریین توسط ناصرالدوله حمدانی گزارش می‌کند. پس از آن در سال ۳۳۷ ه.ق، معزالدوله دیلمی صندوقچه‌ای چوبی را بر روی قبور حرم عسکریین قرار داد و پس از او برادرش در سال ۲۶۸ ه.ق گنبد و بارگاه حرم را بازسازی کرد و صحن را توسعه داد.

ارسلان بساسیری در حدود سال ۴۵۰ ه.ق بارگاهی دیگر در حرم عسکرین بنانهاد. این بنا در سال ۶۴۰ ه.ق در آتش سوزی از بین رفت و به دستور مستنصر عباسی، همچون بنای سابق بازسازی شد. این بنا مجدد در سال ۱۱۰۶ ه.ق دچار آتش‌سوزی شد و به دستور سلطان حسین صفوی، تعمیر و بازسازی شد. در این دوره ضریحی در ایران طراحی شد و بر این قبور نصب گردید. در سال ۱۲۰۰ ه.ق به دستور احمدخان دنبلی -حاکم آذربایجان- حرم عسکرین با الگو قرار دادن نقشه حرم امام علی در نجف مورد بازسازی قرار گرفت.

این بازسازی با مرگ احمدخان ناتمام باقی ماند تا فرزندش حسینقلی خان به اتمام آن اهتمام کرد. در این دوره بر مزار حکیمه خاتون و نرجس خاتون ضریحی قرار گرفت. در عصر قاجار، بر اساس وصیت امیرکبیر، ثلث اموالش را برای بازسازی حرم عسکرین استفاده کردند. در این بازسازی، گنبد طلاکاری شد و ایوان و صحن تعمیر شدند. در اوایل قرن چهاردهم هجری، حرم و رواق‌ها آینه کاری شدند و ساعتی بزرگ بر درب قبله نصب شد. در سال ۱۳۸۰ ه.ق با تلاش‌های علی اصفهانی کهربایی -از تجار کربلا- ضریحی از نقره بر این آستان قرار گرفت. این بارگاه در ۲۳ محرم ۱۴۲۷ ه.ق توسط گروهی سلفی منتسب به القاعده، حرم عسکرین را بمب‌گذاری کردند و بر اثر این انفجار، گنبد و بخش‌هایی از بنای حرم، از بین رفت.

بیشتر بخوانید:


One thought on “واکنش مردم با دیدن لحظه شفای دختر بچه فلج در حرم امامین عسکریین [+ویدیو]

  1. بارخدایا تو را قسم همین حرمین عسکریین مسئولین و مدیران مملکتی عاجز و برخی از روحانیون افلیج العقل ما را هم شفای عاجل عنایت بفرما . الهی آمین .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *