نتیجه دادگاه متهمان خانه اصفهان [+جزئیات]

به تازگی نتیجه دادگاه متهمان خانه اصفهان مشخص شد. در ادامه مطلب پشت پرده ماجرای خانه اصفهان به جزئیات دادگاه متهمان خانه اصفهان می‌پردازیم.

25 آبان ماه بود که بر اثر یک حمله مسلحانه‌ی تروریستی در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، 3 مدافع امنیت به نام‌های محسن چراغی، محسن حمیدی و محمد کریمی به شهادت رسیدند. عوامل این حمله، با هماهنگی قبلی که با یکدیگر داشتند دست به اقدامات تروریستی زده و با کشیدن سلاح به قصد جان مردم و مأموران اقدام به تیراندازی کردند.

نتیجه دادگاه متهمان خانه اصفهان

نتیجه دادگاه متهمان خانه اصفهان
نتیجه دادگاه متهمان خانه اصفهان

در آن شب دو نیروی بسیج و یک مأمور نیروی انتظامی که برای سرکوب اعتراضات اعزام شده بودند به ضرب گلوله کشته شدند. دادبان و دیگر منابع ناظر بر حقوق بشر در ایران می‌گویند که این پرونده مملو از ابهام است، چون هیچ شواهد و مدارکی به جز اعترافات اجباری متهمان در این پرونده وجود ندارد و حتی تصویر ارائه داده شده از محل رویداد، چیز خاصی را نشان نمی‌دهد.

دادگاه متهمان خانه اصفهان

براساس احکام صادره صالح میرهاشمی بلطاقی فرزند سید کاظم متهم ردیف اول پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری، تشکیل و اداره گروه مجرمانه به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی به اعدام و به اتهام عضویت و همکاری با گروهک منافقین به 10 سال حبس تعزیری محکوم شد.

مجید کاظمی شیخ شبانی فرزند محمدرضا متهم ردیف دوم پرونده به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلاشینکف به اعدام و برای اتهامات عضویت در دسته‌جات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد.

سعید یعقوبی کردسفلی فرزند کرمعلی متهم ردیف سوم پرونده به اتهام محاربه از طریق اقدام به کشیدن اسلحه و استفاده از کلت کمری به اعدام و برای اتهامات عضویت در دسته‌جات و جمعیت غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی کشور به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد.

امیرنصرآزادانی فرزند محمد متهم ردیف چهارم پرونده به اتهام عضویت در دسته‌جات غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور به ۵ سال حبس تعزیری، برای اتهام اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت به ۵ سال حبس تعزیری و برای اتهام معاونت در محاربه به تحمل ۱۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.

سهیل جهانگیری فرزند عبدالحسین متهم ردیف پنجم پرونده از بابت اتهام اجتماع و تبانی منتهی به جرایم ضد امنیت داخلی کشور به ۲ سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت محکوم شد.
برای جابر میرهاشمی فرزند هاشم متهم ردیف ششم این پرونده نیز حکم برائت صادر شده است. این احکام اولیه بوده و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.

بیشتر بخوانید:

بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه فیگار نیست.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *