همنواز

گوگوش بیماری پارکینسون ؛ گوگوش به پارکینسون مبتلا است ؟

بهمن بابازاده، خبرنگار حوزه موسیقی با انتشار توئیتی مدعی ابتلای گوگوش به بیماری پارکینسون شد. با خبر گوگوش بیماری پارکینسون همراه فیگار باشید.

خبرنگار حوزه موسیقی مدعی شده فائقه آتشین ، خواننده ی زن مشهور قبل از انقلاب، ملقب به گوگوش ، به بیماری پارکینسون مبتلا شده است.

گوگوش بیماری پارکینسون

گوگوش به پارکینسون مبتلا است ؟

گوگوش بیماری پارکینسون
گوگوش بیماری پارکینسون, توییت بابازاده برای بیماری گوگوش, ابتلای گوگوش به بیماری پارکینسون

بیشتر بخوانید:

بابازاده در توییتر خود نوشته:

خانم گوگوش که مدت‌هاست به بیماری پارکینسون دچار است، حالا در مواجهه با این بیماری به مرحله‌ ی جدیدی رسیده که تارهای صوتی این خواننده را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

او تا به امروز هرگز حاضر به گفتگو درباره بیماری اش نشده است.»

بابازاده منبعی برای ادعای خود مطرح نکرده و توضیحات بیشتری نیز ارائه نکرده است.

بیشتر بخوانید:

پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون پس از آلزایمر شایع‌ ترین بیماری مخرب اعصاب به شمار می‌‌رود. پارکینسون یک اختلال عصبی است که بر حرکت تأثیر می گذارد.

این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول‌‌های ترشح‌‌کننده ماده‌‌ای به نام دوپامین رخ می‌دهد که نقش مهمی در تنظیم حرکت بدن دارد.

علائم پارکینسون

به نقل از روزیاتو، علائم پارکینسون به تدریج شروع می‌شود. شایع‌ترین علامت آن لرزش دست و پا در حالت استراحت است اما این اختلال باعث کندی حرکات، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل نیز می‌شود.

در مراحل اولیه بیماری، لرزش اندام مختصر و معمولاً در یک طرف بدن است که نیازی به درمان ندارد اما با پیشرفت بیماری بر شدت علائم افزوده می‌شود.

این بیماری به‌ تنهایی موجب مرگ افراد مبتلا نمی‌‌شود بلکه علائم ناشی از آن می‌‌تواند منجر به بروز بیماری‌‌ها و مشکلات دیگری شود که می‌توانند جان بیمار را به خطر اندازند.

به همین دلیل مراقبت‌ شبانه‌‌روزی و دقیق از بیماران پارکینسون که در مراحل پیشرفته بیماری قرار دارند، حیاتی است.

بیشتر بخوانید:

تاکنون درمان قطعی‌ای برای بیماری پارکینسون کشف نشده اما برای کنترل علائم آن از دارو استفاده می‌شود.

گاهی نیز متخصصان مغز و اعصاب برای بهبود علائم بیمار انجام عمل جراحی را پیشنهاد می‌‌کنند.

علت این عارضه دقیقاً مشخص نیست اما پزشکان تصور می‌کنند ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی می‌تواند در بروز این بیماری مؤثر باشد،

از جمله افزایش سن، پیشینه خانوادگی ابتلا به بیماری پارکینسون، جهش‌‌های ژنتیکی، جنسیت، قرار گرفتن در معرض سموم دفع آفات، برخی داروها و پیشینه آسیب و جراحت مغز.

از لحاظ آماری، بیماری پارکینسون بین مردان شایع‌‌تر از زنان است. همچنین افراد بین ۵۰ تا ۶۰ سال نیز بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. ۱۵ درصد بیماران دارای پیشینه خانوادگی ابتلا به این بیماری هستند.

همچنین حدود ۵ تا ۱۰ درصد مبتلایان به پارکینسون دارای جهش ژنتیکی در یکی از جایگاه‌‌های ژنی دخیل در بروز این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید:

از همراهی شما تا انتهای نوشتار گوگوش بیماری پارکینسون سپاس‌گزار هستیم. حتما ما را با نظرات خود در رابطه با این نوشتار، آگاه کنید. شما می‌توانید به عنوان نویسنده مهمان در سایت فیگار عضو شوید و علاوه بر اشتراک نظرات خود در رابطه با مقاله‌ها، نقد فیلم ، نقد سریال ، اخبار سینما و مطالب خودتان را نیز انتشار دهید. برای مطالعه فراخوان مرتبط با آن بر روی لینک نویسنده مهمان کلیک نمایید. در ضمن شما همراهان عزیز می‌توانید به اینستاگرام فیگار جهتِ شناختِ مهمترین فیلم های ژانرهای مختلف و خلاصه نقد و بررسی‌های فیلم‌های روز دنیا مراجعه کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *