هشدار پلیس فتا در خصوص پروژه کلاهبرداری تیمون ؛ بررسی پروژه کلاهبرداری Tmon + [عکس]

هشدار پلیس فتا در خصوص پروژه کلاهبرداری تیمون . پروژه تیمون چطور از کاربران کلاهبرداری می‌کند؟ در ادامه مطلب تیمون پروژه کلاهبرداری همراه فیگار باشید.

عوامل اصلی ۲ شبکه‌های کلاهبرداری گوچپن (Qoojpn) و تیمون (Tmon) در شمال غرب کشور دستگیر شدند.

پروژه کلاهبرداری تیمون

بررسی پروژه کلاهبرداری Tmon + [عکس]

تیمون پروژه کلاهبرداری
تیمون پروژه کلاهبرداری

پروژه تیمون یا تمون (TMON) کار خود را با ثبت یک دامنه مشابه با دامنه فروش آنلاین محصولات، آغاز کرد. دامنه این پروژه حدودا ۶ ماه پیش ثبت شده است و با وجود اینکه بعضی سرکرده‌های این پروژه دستگیر شدند، هم‌اکنون نیز در دسترس است. تیمون با معرفی خود به عنوان یک آنلاین شاپ کره‌ای فعالیت خود را آغاز کرده است؛ اما این پروژه هیچ ارتباطی به سایت اصلی نداشته و صرفا با جعل نام آن سعی در کلاهبرداری از کاربران خود داشته است.

چند روزی است که نام این پروژه و دستگیری اعضای آن مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله از میهن بلاکچین به نقد و بررسی پروژه TMON می‌پردازیم و بررسی می‌کنیم که چگونه این پروژه و پروژه‌های مانند آن سعی در کلاهبرداری از کاربران خود دارند. یکی از روش هایی که تمامی پروژه های کلاهبرداری از جمله تیمون از آن استفاده می کنند، سوء استفاده از نام و اعتبار سازمان ها و شرکت های معتبر است.

بیشتر بخوانید:

هشدار پلیس فتا در خصوص پروژه کلاهبرداری تیمون

تیمون پروژه کلاهبرداری
تیمون پروژه کلاهبرداری

Tmon و پروژه کلاهبرداری گوجپن به همین صورت عمل می کنند. کلاهبرداری تیمون با استفاده از هویت و اعتبار یک غول تجارت الکترونیک کره ای که از سال ۲۰۱۰ در کره جنوبی توسط جانگ یون سیوک راه اندازی شده است، در ایران و ترکیه فعالیت دارد. افرادی که در پروژه کلاهبرداری تیمون فعالیت دارند و با نیت جذب زیر مجموعه به افراد دیگر مراجعه می کنند از هر روشی مانند وعده ۳ برابر شدن سرمایه در مدت زمان کوتاه استفاده می کنند.

سرهنگ علی محمد رجبی با بیان اینکه به تازگی شرکتی جعلی تحت عنوان tmon55 وارد این فضا شده است، اظهارکرد tmon55 سعی دارد که خود را وابسته به شرکت tmon در کره نشان دهد در حالی که بررسی‌ها خلاف این موضوع را ثابت کرده است. این شرکت جعلی حتی برای اعتماد بیشتر کاربران نرم افزاری را نیز طراحی کرده و از کاربران خود می‌خواهد که نسبت به خرید رمز ارز اقدام کرده و به ازای معرفی افراد جدید سود خود را به شکل ارز دیجیتال یا دلار دریافت کنند.

هشدار پلیس فتا در خصوص پروژه کلاهبرداری تیمون

تیمون پروژه کلاهبرداری
تیمون پروژه کلاهبرداری

بیشتر بخوانید:

از همراهی شما تا انتهای نوشتار پروژه کلاهبرداری تیمون سپاس‌گزار هستیم. حتما ما را با نظرات خود در رابطه با این نوشتار، آگاه کنید. شما می‌توانید به عنوان نویسنده مهمان در سایت فیگار عضو شوید و علاوه بر اشتراک نظرات خود در رابطه با مقاله‌ها، نقد فیلم ، نقد سریال ، اخبار سینما و مطالب خودتان را نیز انتشار دهید. برای مطالعه فراخوان مرتبط با آن بر روی لینک نویسنده مهمان کلیک نمایید. در ضمن شما همراهان عزیز می‌توانید به اینستاگرام فیگار جهتِ شناختِ مهمترین فیلم های ژانرهای مختلف و خلاصه نقد و بررسی‌های فیلم‌های روز دنیا مراجعه کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *