آتش‌ زدن قرآن در سوئد ؛ واکنش ایران به آتش زدن قرآن در سوئد

تجمع در سوئد برای سوزاندن قرآن منجر به درگیری و زخمی‌شدن ماموران پلیس شد. با چزییات خبر آتش‌ زدن قرآن در سوئد همراه فیگار باشید.راسموس پالودان، رهبر حزب اسلام‌ستیز دانمارکی، در سال‌های اخیر بارها تجمعاتی برای آتش‌زدن قرآن برگزار کرده است. درگیری در حاشیه یک تجمع اعتراض‌آمیز در شهر لینکوپینگ واقع در سواحل شرقی سوئد که قرار بود در آن قرآن سوزانده شود، منجر به مجروح شدن سه پلیس و بازداشت دو نفر از معترضان شد.

آتش‌ زدن قرآن در سوئد

واکنش ایران به آتش زدن قرآن در سوئد

آتش‌ زدن قرآن در سوئد
آتش‌ زدن قرآن در سوئد

بیشتر بخوانید:

بر اساس گزارش رسانه‌های سوئد، قرار بود راسموس پالودان، رهبر یک حزب راست‌گرا و اسلام ستیز دانمارک با عنوان «خط سخت»، به همراه حامیان او یک تجمع برگزار کنند و طبق قرار قبلی قرآن را آتش بزنند ولی پیش از شروع تجمع، درگیری شروع شد.

این درگیری‌ها روز پنج‌شنبه، ۲۵ فروردین رخ داده است و ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، نشان می‌دهد ده‌ها معترض که ماسک به چهره دارند، با شعار الله اکبر به خودروی پلیس حمله می‌کنند.

سخنگوی پلیس سوئد گفته است «فضا بسیار خشونت‌آمیز» بود و یکی از ماموران که مجروح شده است، به بیمارستان منتقل شده است.

بیشتر بخوانید:

پلیس همچنین از پرتاب سنگ به سوی ماموران خبر داده است ولی مشخص نیست این افراد بخشی از شرکت کنندگان در تظاهرات بوده‌اند یا معترضان به برگزاری تظاهرات.

شهریور سال ۹۹ نیز درگیری‌های مشابه‌ای در شهر مالموی سوئد رخ داد و آتش‌زدن یک نسخه از قرآن توسط این گروه منجر به بروز ناآرامی‌های خیابانی شد.

در آن تجمع اعضای گروه «خط سخت» علاوه بر سر دادن شعارهایی علیه اسلام، یک نسخه از قرآن را آتش زدند و در واکنش به این رویداد، چند صد نفر از مسلمانان ساکن شهر مالمو اقدام به تجمع و روشن کردن آتش کردند.

راسموس پالودان، رهبر حزب «خط سخت» که سابقه سوزندان قرآن در کپنهاگ، پایتخت دانمارک را دارند، در آن زمان هدف از اجرای چنین برنامه‌هایی را بیدار کردن مردم سوئد دانست.

بیشتر بخوانید:

سخنگوی وزارت امور خارجه تکرار عمدی این اقدام هتاکانه در ماه مبارک رمضان را عامل جریحه دار شدن احساسات مسلمانان در سوئد و در سراسر جهان دانست و افزود: این اقدام موهن مصداق بارز نفرت پراکنی و مغایر با آزادی بیان بوده و می بایست توسط تمامی معتقدان به همزیستی و گفتگوی بین ادیان محکوم شود.

خطیب زاده تاکید کرد: ضمن پاسخگو دانستن دولت سوئد، مترصد واکنش فوری، شدید و صریح این کشور در برخورد با عوامل این اقدام توهین آمیز و انجام اقدامات روشن و عملی جهت پیشگیری از تکرار چنین اقداماتی هستیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان افزود: اقدام فرد هتاک و طرفداران او بیش‌از پیش اتحاد مسلمین و کشورهای اسلامی در برابر توطئه های دشمنان اسلام را ضروری می سازد.

بیشتر بخوانید:

از همراهی شما تا انتهای نوشتار آتش‌ زدن قرآن در سوئد سپاس‌گزار هستیم. حتما ما را با نظرات خود در رابطه با این نوشتار، آگاه کنید. شما می‌توانید به عنوان نویسنده مهمان در سایت فیگار عضو شوید و علاوه بر اشتراک نظرات خود در رابطه با مقاله‌ها، نقد فیلم ، نقد سریال ، اخبار سینما و مطالب خودتان را نیز انتشار دهید. برای مطالعه فراخوان مرتبط با آن بر روی لینک نویسنده مهمان کلیک نمایید. در ضمن شما همراهان عزیز می‌توانید به اینستاگرام فیگار جهتِ شناختِ مهمترین فیلم های ژانرهای مختلف و خلاصه نقد و بررسی‌های فیلم‌های روز دنیا مراجعه کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *